- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Esiniz cok tepki vermis. Ama bir yerde de hakli. Bende acikcasi sevmem ciftlerin ulu orta tartismasini. Tuhaf bir gerginlik oluyor insan ne yapacagini sasiriyor.Sorun derin ; uzun ; bir seferlik değil; 5yıllık bir şey; ama ben artık yoğun hissediyorum bu durum gittikçe beni soğutuyor. Ona sorsan karısını seviyor. Ama insan sevdiğinin karakterini de sever değil mi? Bu kadar iğrenç bir karaktere sahip olduğumu düşünüyorsan boşanalım dedim bu gün hiç kendinde suç bulmuyorsun değil mi diyor. Tamam da kimse mükemmel değil onun kötü huylarında ben ona kendini iğrenç hissettirip “rezil ediyorsun beni senin yüzünden ailede 5 kuruş değerim yok” demiyorum. Konu da ortamda abileri yengeleri varken onlar başka konuda konuşurken biz aramızda konuşup tartıştık bu yani. Sesimiz yükselmedi sadece tartıştığımız anlaşıldı sadece bu.... onu 5 paralık etmişim.
kendi adima esimle disardaysak ve benim sinirimi bozacak birseyler soyluyorsa tartismamak icin konuyu degistiririm. Ona da anlayacagi bir bakis atarim. Baskalarinin onunde tartismak gercekten benimde hoslanmadim bir durum.