E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
BEN HER TARTIŞMADAN SONRA YETER BIKTIM SENDEN AYRILMAK ıSTıYORUM DıYORUM
EŞİMLE ÇOK DENGESİZ BİR İLİŞKİMİZ VAR İNANIN BAZEN ÇOK MUTLU EDİYOR BENİ BAZEN İSE NEFRET ETTİĞİMİ HİSSEDİYORUM ONDAN.ÇOK BASİT ŞEYLER YÜZÜNDEN BİRBİRİMİZİ KIRIYORUZ SONRA BARIŞIYORUZ HEMEN AMA TEKRAR OLUYOR AYNI ŞEYLER VE BEN HER TARTIŞMADAN SONRA YETER BIKTIM SENDEN AYRILMAK İSTİYORUM DİYORUMELİMDE DEĞİL ÇOK ÇABUK KARARLAR VERİYORUM.SANIRIM HALA GENÇLİĞİN VERMİŞ OLDUĞU BİR CAHİLİK VAR ÜZERİMDE.HENİZ 19 YAŞIMDAYIM VE 9 AYLIK EVLİYİZ.....
NE YAPICAM BİLEMİYORUM.ÇOK BUNALDIM.AMA EŞİMDEN AYRILAMAM .ÇÜNKÜ AİLEMİN YANINDA DAHADA MUTSUZDUM EVLENMEDEN ÖNCE.senağlama
Inanın kendimi çok bunalmış hissediyorum çok...eşime aşık değilim bunu anladım bu geçen zaman içerisinde.birde .çok hayal kırıklıklarım oldu eşim ve ailesinden yana...duygularım çok dengesiz zamanla düzelirmi bilmiyorum ama onu kendimden soğuttuğumunda farkındayım artık.:çok üzgünüm:
diğer konularınızı da hatırlıyorum.
sürekli eşinizden şikayet eden bir durumunuz var.
aşkım bitti yeniden aşık olur muyum, ondan soğudum vs.. aynı şeyleri yazdınız hep..
madem bu evlilik bu kadar çok acı veriyor size, kaç aydır sürekli yakınacak kadar neden evlendiniz?
ailemle daha mutsuzdum evlenmeden önce diyorsunuz ya; şimdi daha az mı mutsuzsunuz?
yani gene mutsuzsunuz ama daha az??
hedefiniz niye daha az mutsuzluk yerine mutluluk olmuyor??
eşinizin yakışıklı, iyi ve seven biri olduğundan bahsetmiştiniz..
acaba sürekli aynı şeyleri söyleye söyleye kendinizi dolduruyor olabilir misiniz?
Inanın kendimi çok bunalmış hissediyorum çok...eşime aşık değilim bunu anladım bu geçen zaman içerisinde.birde .çok hayal kırıklıklarım oldu eşim ve ailesinden yana...:
evet eşim yakışıklı,ondan da önemlisi anlayışlı ve çok sabırlı ama beni çok kırdı daha en başında...evimiz,düğünümüz hiçbirşey istediğim gibi olmadı.ailesi bize hiç sahip çıkmadı ve herşeyi ailem aldı evimize.bu benim çok zoruma gitti çünkü ben kaçmıştım ve onları çok üzmüştüm onlar yine beni bağarlarına bastılar ama eşim ve ailesi dandik bir düğünden başka hiçbirşey yapmadı....bütün bunlar zaten sevgimi yontan şeylerdi en başından beri...senağlama
evet eşim yakışıklı,ondan da önemlisi anlayışlı ve çok sabırlı ama beni çok kırdı daha en başında...evimiz,düğünümüz hiçbirşey istediğim gibi olmadı.ailesi bize hiç sahip çıkmadı ve herşeyi ailem aldı evimize.bu benim çok zoruma gitti çünkü ben kaçmıştım ve onları çok üzmüştüm onlar yine beni bağarlarına bastılar ama eşim ve ailesi dandik bir düğünden başka hiçbirşey yapmadı....bütün bunlar zaten sevgimi yontan şeylerdi en başından beri...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?