Bir gün mutlu...Dört gün mutsuz.......

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
EŞİMLE ÇOK DENGESİZ BİR İLİŞKİMİZ VAR İNANIN BAZEN ÇOK MUTLU EDİYOR BENİ BAZEN İSE NEFRET ETTİĞİMİ HİSSEDİYORUM ONDAN.ÇOK BASİT ŞEYLER YÜZÜNDEN BİRBİRİMİZİ KIRIYORUZ SONRA BARIŞIYORUZ HEMEN AMA TEKRAR OLUYOR AYNI ŞEYLER VE BEN HER TARTIŞMADAN SONRA YETER BIKTIM SENDEN AYRILMAK İSTİYORUM DİYORUMELİMDE DEĞİL ÇOK ÇABUK KARARLAR VERİYORUM.SANIRIM HALA GENÇLİĞİN VERMİŞ OLDUĞU BİR CAHİLİK VAR ÜZERİMDE.HENİZ 19 YAŞIMDAYIM VE 9 AYLIK EVLİYİZ.....
NE YAPICAM BİLEMİYORUM.ÇOK BUNALDIM.AMA EŞİMDEN AYRILAMAM .ÇÜNKÜ AİLEMİN YANINDA DAHADA MUTSUZDUM EVLENMEDEN ÖNCE.senağlama

BEN HER TARTIŞMADAN SONRA YETER BIKTIM SENDEN AYRILMAK ıSTıYORUM DıYORUM

Bunun sakıncalı bir söz olduğunu düşünüyorum... Bu cümleyi her kavgadan sonra sarfederseniz , ilerde karşılığını alma olasılığınız artar ... Eşiniz de öfkeyle " ben de bıktım , ayrılalım ya ..." hatta

daha da ağır bir şekilde karşılık verirse bu sefer gururunuz incinmiş olacak , üstüne üstlük yıpranacaksınız ve sözünüzün bir hükmü de kalmayacak ...

Henüz 9 aylık evli biri için "ayrılma" kelimesi en son kullanılacak söz olur ancak ... Canına " TAK" deme durumunda yani...Aksi takdirde yıpratır evliliği...

Her evde tartışma oluyo olmaz mı , ama kırmayın birbirinizi... Hemen de barışıyormuşsunuz , bu bile çok önemli bence...

Yanlış anlamayın sadece okuduklarımdan hareketle sizin sözünüzün kırıcı olduğunu düşündüm ... Kırıyorsunuz ama kırılmak istemiyorsunuz ...

Bence önce kendinizi düzeltin eşinizden önce...

NOT:Yaşınızın küçük olmasından dolayı böyle yaptığınızı düşünüyorum ben...

Son düzenleme:
eşin kaç yaşında merak ettim. Yaşınızın verdiği toylukla biraz fevri olduğunuzu düşünüyorum
Evliliğiniz çok yeni birbirinizi bu kadar kısa zamanda yıpratırsanız başa çıkamazsınız.
Ayrıca her tartışmada ayrılalım demekte neyin nesi oluyor?
Ortada ciddi birşey yoksa bunu aklınızdan bile geçirmeyin, kendinize yazık.
Hem ayrılamam deyip hemde bunu sık sık dile getirmek ne kadar doğru.
Adamın canına tak edip birgün tamam hadi ayrılalım derse ne cevap vericeksin
Aklınızı başınıza alın gençliğinizin ve evliliğinizin kıymetini bilin.
Zira ortada sorun edilcek bir konu yok , yada var mı?

''ELıMDE DEĞıL ÇOK ÇABUK KARARLAR VERıYORUM.SANIRIM HALA GENÇLıĞıN VERMıŞ OLDUĞU BıR CAHıLıK VAR ÜZERıMDE.HENıZ 19 YAŞIMDAYIM VE 9 AYLIK EVLıYıZ.....''

yasınız kucuk demıssınız ama suda varkı evlılıge hazır hıssetmeseydınız kendınızı evlenmezdınız.. sorunlarınızda yasınızın ve cahıl oldugunuzun arkasına saklanmanız tuhaf geldi bana acıkcası..

eşinizle tartısmaya gırmemeye calısınınız bence.. ikiniz içinde en faydalı olan bu ,,,
kavgalarda genelde bi tarafın alttan alması gerekıyor ( ben haksızsam susarım ama haklıysamda sonuna kadar savasırıma ma erkekler bunu genelde sındıremezler ve ben haklı oslamda ''pappbuc kadar dilli'' olurum )

çok buyuk kavgada etsenız eşinize bıktım yeter gibi cumlelet kurmayınız , bide soyle dusunun esınız nasıl bir meslekte bılmıyorum ama sonucta her işin kendıne has zorlugu sıkıntısı var.. işyerınde o gun için kotu bişey olmus olabılır ve eve gelınce sızede patlamıstır sonucta..

unutmayın ''öfkeyle kalkan zararla oturur ''

Hiç kimsenin evliliği dört dörtlük değil ki.
Herkes bir gün gülüyor,yarın ağlıyor..
Ama kırıcı sözlerden kaçının.Hele ki "bıktım,ayrılalım vs." hiç doğru değil bence..
Siz boşanamam diyorsunuz ama Allahım saklasın eşiniz boşanmaya karar verise ne olacak?:çok üzgünüm:

Sanırım alışma dönemindesiniz tartışma olması normal ama her tartışmanın ardından ayrılık kararı almak normal değil. yaşın çook genç erken evlenmişsiz o yaşta o sorumluluk iyi cesaret valla.
eşinden sırf ailenin yanında rahat edemem diye ayrılmıyorsan sorunların büyür. önce eşini anlamaya çalış kendini daha iyi ifade etmeye çalış
geçici bir dönemdir atlatırsın inşallah

Çok normal çünkü daha birbirinize nasıl davranacağınızı tam olarak anlamadınız çünkü daha 9 aydır evlisiniz.Birbirinize alışmaya başlayınca her şey düzene girecek.
Aradan seneler geçtikçe düzelecek bu durum,çok büyük meseleler olmadığı sürece zamanla rayına oturacaktır evliliğiniz.
Sevgiler

çok gençsin evlilik için 19 yaş nedir ki.
her evlilikte kavgalar olur. bence eşine boşanalım falan deme.körükleme olayları.
ilk yıllarda olur böyle kişilik çatışmaları.

diğer konularınızı da hatırlıyorum.
sürekli eşinizden şikayet eden bir durumunuz var.
aşkım bitti yeniden aşık olur muyum, ondan soğudum vs.. aynı şeyleri yazdınız hep..
madem bu evlilik bu kadar çok acı veriyor size, kaç aydır sürekli yakınacak kadar neden evlendiniz?
ailemle daha mutsuzdum evlenmeden önce diyorsunuz ya; şimdi daha az mı mutsuzsunuz?
yani gene mutsuzsunuz ama daha az??
hedefiniz niye daha az mutsuzluk yerine mutluluk olmuyor??

eşinizin yakışıklı, iyi ve seven biri olduğundan bahsetmiştiniz..
acaba sürekli aynı şeyleri söyleye söyleye kendinizi dolduruyor olabilir misiniz?

Inanın kendimi çok bunalmış hissediyorum çok...eşime aşık değilim bunu anladım bu geçen zaman içerisinde.birde .çok hayal kırıklıklarım oldu eşim ve ailesinden yana...duygularım çok dengesiz zamanla düzelirmi bilmiyorum ama onu kendimden soğuttuğumunda farkındayım artık.:çok üzgünüm:

EŞıMDEN AYRILAMAM .ÇÜNKÜ AıLEMıN YANINDA DAHADA MUTSUZDUM EVLENMEDEN ÖNCE

ben bu cumleden ancak sunu çıkarıyorum..
konu sahibi arkadasım çok afedersın ama sen evlılıgı ailenden kaçıp kurtulmak için mi sectin ?

arkadaşım,öncelikle mesajımızı yazarken büyük harf kullanmayalım lütfen...

siz eşinizi gerçekten severek mi evlendiniz??yoksa
mutsuz olduğunuz ailenizin yanından kurtulmak için mi??

Hayal kırıklıklarınızın ne olduğundan bahsetmemişsiniz..:uhm:
Bu kadar soğuduğunuza göre problemler büyük diye düşünüyorum..
Boşanamam dediğiniz için,yapacak bir şey yok maalesef..

bence ikinizinde biraz büyümesi lazım
ya zamana bırakın,ya da madem evlenmişsiniz bir an önce büyümeye çalışınsengözlerimebaksanab
evlilik okadar kolay göze alınabilecek birşey değill

evet eşim yakışıklı,ondan da önemlisi anlayışlı ve çok sabırlı ama beni çok kırdı daha en başında...evimiz,düğünümüz hiçbirşey istediğim gibi olmadı.ailesi bize hiç sahip çıkmadı ve herşeyi ailem aldı evimize.bu benim çok zoruma gitti çünkü ben kaçmıştım ve onları çok üzmüştüm onlar yine beni bağarlarına bastılar ama eşim ve ailesi dandik bir düğünden başka hiçbirşey yapmadı....bütün bunlar zaten sevgimi yontan şeylerdi en başından beri...senağlama

Inanın kendimi çok bunalmış hissediyorum çok...eşime aşık değilim bunu anladım bu geçen zaman içerisinde.birde .çok hayal kırıklıklarım oldu eşim ve ailesinden yana...:

ne kadar kötü bişey...
eşinle biribrinizi tanımadan mı evlendiniz? ona aşık olmadığını zamanla anladın...
ilk olarak birbirini tanımadan yapılan evlilikleri hiç tasvip etmiyorum.
sonra böyle problemler çıkıyor.
tartışma konusunda da çok fevri davrandığını düşünüyorum.
her tartışma da ayrılalım dersen zamanla bu söz geçerliliğini kaybedicek ve eşin bu kelimeyi ciddiye bile almayacak.
eğer sinirliyken ağzından istemediğin kelimeler dökülüyosa susmayı dene.
sinirin geçtikten sonra oturup konuşursunuz biz niye tartışıyoruz diye.

hep aynı şeylerden şikayet edip duruyorsunuz
çok merak ediyorum acaba kendinize hiç sordunuz
bu mutsuzluktaki payım ne
ben nerde yanlış yapıyorum
neden topu hep eşinize atıyorsunuz bence biraz özeleştiriye ihtiyacınız var
ayrıca her kavgada edilen iyi o zaman ayrılalım çek git lafı
sizi dahada çıkmaza sokar
çocuk oyuncağı değil ki bu öyle pat diye boşanılmıyo
yarın birgünde boşandım ama mutsuzum ben ne yapacağım hata yapmışım diye başka bir konu açmamanız için
verdiğiniz kararı iyi düşünün tartın ölçün sonra karar verin....

Arkadaşım sadece bu sorunlar yüzünden mi eşinizden soğudunuz da bıktığınızı söylediniz..

ailesinin yaptıkları senin eşine sevginde neden kıstas oluyor ki?
bırakın sahip çıkmasınlar size, siz birbirinize sahip çıkamıyor musunuz?
bunlar bence insanın kocasından soğuması için sebep değil.
evliliğin en başında niye kırdı bilmiyorum ama yapacağın tek şey var;
ya ikidebirde kocamdan soğudum diyip kendini doldurmaktan vazgeçecek, evliliğini sürdüreceksin ya da madem bu kadar vahim durumun boşanacaksın.
bundan başka yapılacak birşey var mı ben bilmiyorum en azından..

bu cumleleri yazarken hala daha ailenızın ne kadar kıymetlı oldugunu anlayamadınız mı ?
okadar kıymetlılerkı siz kaçtıgınız halde sizin her istediginizi yapmıslar..aman kızımız boynu bukuk durmasınlar demısler..

dandik dediginiz dugunu yapamayanlarda var !! bunu unutmayın...

size son olarak diyecegim...

aza burun kıvıran çoğu bulamazmış !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…