- Konu Sahibi EU1
-
evet eşim yakışıklı,ondan da önemlisi anlayışlı ve çok sabırlı ama beni çok kırdı daha en başında...evimiz,düğünümüz hiçbirşey istediğim gibi olmadı.ailesi bize hiç sahip çıkmadı ve herşeyi ailem aldı evimize.bu benim çok zoruma gitti çünkü ben kaçmıştım ve onları çok üzmüştüm onlar yine beni bağarlarına bastılar ama eşim ve ailesi dandik bir düğünden başka hiçbirşey yapmadı....bütün bunlar zaten sevgimi yontan şeylerdi en başından beri...senağlama
sanırım bazı konularda kendimi anlatamıyorum.önemli olan para değil ben bunu kabul ederek evlendim zaten ve şimdide çok zor durumlarda geçinmemize rağmen BUNA ŞÜKÜR diyorum.sorun para yada düğün değil.sorun verilmiş olan sözler ve karşılaşılan hayal kırıklıkları...kim istemezkı hayatında bir kez yaşayabileceği bir şeyin güzel olmasını..şimdi geriye baktığımda üzüntü değil de mutluluk hatırlamak isterdim düğünümüze dair..
Ama şunu eklemek isterim bazı arkadaşlar hayatımla ilgili paylaştığım bu sorunu hafife alıp dalga geçer tavırdalar.ok belki kendin ettin kendin buldun mantığında olabilirsiniz ama bence bu yaptığınız zor durumda olan birine;örneğin bi bataktan kurtulmaya çalışan birine 'sen bunu hakettin 'deyip dahada derinlere itmektir...
not:simdide evliliğini bataklık olarak mı görüyosun demeyin lütfen.bu sadece bir örnekti.
değerlı ablalarımın hepsıne yorumları için teşekkür ederim.
eşime aşık değilim demişsiniz. heves uğruna ailenizden kaçmak için evlendiniz şimdi de işin içinden çıkamıyor musunuz yoksa?
sanırım bazı konularda kendimi anlatamıyorum.önemli olan para değil ben bunu kabul ederek evlendim zaten ve şimdide çok zor durumlarda geçinmemize rağmen BUNA ŞÜKÜR diyorum.sorun para yada düğün değil.sorun verilmiş olan sözler ve karşılaşılan hayal kırıklıkları...kim istemezkı hayatında bir kez yaşayabileceği bir şeyin güzel olmasını..şimdi geriye baktığımda üzüntü değil de mutluluk hatırlamak isterdim düğünümüze dair..
Ama şunu eklemek isterim bazı arkadaşlar hayatımla ilgili paylaştığım bu sorunu hafife alıp dalga geçer tavırdalar.ok belki kendin ettin kendin buldun mantığında olabilirsiniz ama bence bu yaptığınız zor durumda olan birine;örneğin bi bataktan kurtulmaya çalışan birine 'sen bunu hakettin 'deyip dahada derinlere itmektir...
not:simdide evliliğini bataklık olarak mı görüyosun demeyin lütfen.bu sadece bir örnekti.
sanırım bazı konularda kendimi anlatamıyorum.önemli olan para değil ben bunu kabul ederek evlendim zaten ve şimdide çok zor durumlarda geçinmemize rağmen BUNA ŞÜKÜR diyorum.sorun para yada düğün değil.sorun verilmiş olan sözler ve karşılaşılan hayal kırıklıkları...kim istemezkı hayatında bir kez yaşayabileceği bir şeyin güzel olmasını..şimdi geriye baktığımda üzüntü değil de mutluluk hatırlamak isterdim düğünümüze dair..Ama şunu eklemek isterim bazı arkadaşlar hayatımla ilgili paylaştığım bu sorunu hafife alıp dalga geçer tavırdalar.ok belki kendin ettin kendin buldun mantığında olabilirsiniz ama bence bu yaptığınız zor durumda olan birine;örneğin bi bataktan kurtulmaya çalışan birine 'sen bunu hakettin 'deyip dahada derinlere itmektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?