• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gün tuvalette cesedimi bulacaklar.

Be yazikki hamilelik böyle birşey. Hamileyken hem kendi evime girdigim anda pis kokuyoo diyip kusardim hem annemlerin evine girdigim anda pis kokuyo diyip kusardim. Meğer kokmuyomuş 2 evde normalmiş. Hamileyken değişik bi yaratik oldum yav
Yok canım bu koku 3-4 senedir var. Tabi evin diğer üyeleri kusmuyor ama ben hamile olunca bu koku yüzünden kusuyorum

Yok canım bu koku 3-4 senedir var. Tabi evin diğer üyeleri kusmuyor ama ben hamile olunca bu koku yüzünden kusuyorum
O zaman iyi bir usta bul ve evimdeki lağım kokusunu çöz de. Babamda bir binada yöneticiydi bina lağam kokardı hep usta getirirdi babam fakat koku gitmezdi.babamdan sonra başka biri yönetici oldu kimi getirdiyse lağam kokusunu anında bitirdi

Onun çaresi yok. Babamda inşaattan ev aldı. Eş mi ne bişey takiyolarmis tesisata kokunun geri vermesini engelliyormus. Ama adamlar takmamis. Ev leş gibi tuvalet lağım kokuyor. Kiracılar inanılmaz rahatsız en son biista çağırdı tamamen tesisatı kırmak sonra takmak lazımmış 12/13 bin masraf çıkar demiş

4 katlı apartmanın 3. Katında oturuyoruz. Her kat 1 daireden oluşuyor. Bizim tuvaletten o kadar pis bir koku geliyor ki anlatamam. Sadece bizim dairede var bu koku. Alaturka tuvalet bu arada. Hergun çamaşır suyuyla yikiyorum. Tuz ruhu porcoz lavabo açıcı 4-5 koca kaynar su vs ne doktuysem o koku gitmiyor gitmiyor gitmiyor. Koku tuvaletin içinden geliyor on taraftaki elimizi yikadigimiz yerden gelmiyor. S boru olacak dediler öyleydi zaten ama biz yine değiştirdik. Sifonlari kontrol ettirdik. Tıkanıklık yok. Ama niye böyle kokuyor anlamıyorum. Tuvalet tam evin ortasında ve daire giriş kapısının karşısında kapıdan içeri girer girmez bütün ev tuvalet kokuyor. Artık evi temizlemek istemiyorum. Çamaşır suyu ve cifle yikiyorum daha yerler kurumadan o pis koku yine geliyor. Ben hamileyim ara sıra hafif midem bulanıyor lavaboya koşuyorum. O kokuyla az bulanan midem ne var ne yok kusup geliyorum. O kadar kötü kokuyor ki. Lutfen bi akıl verin ne yaparsak bu koku gider. Yoksa zehirlenip öleceğiz bu kokudan:110:
Ev kendimizin(daha doğrusu kp.in)taşınma imkanı yok.
belki hamilesin diye böyle bir koku alıyorsunuz yada ev kp demissiniz en son çare kirdirin tuvaleti tesisatı değiştirin en azından bir kere cekersiniz kırıp dokme işini bu kokuyu her gün cekmektense

4 katlı apartmanın 3. Katında oturuyoruz. Her kat 1 daireden oluşuyor. Bizim tuvaletten o kadar pis bir koku geliyor ki anlatamam. Sadece bizim dairede var bu koku. Alaturka tuvalet bu arada. Hergun çamaşır suyuyla yikiyorum. Tuz ruhu porcoz lavabo açıcı 4-5 koca kaynar su vs ne doktuysem o koku gitmiyor gitmiyor gitmiyor. Koku tuvaletin içinden geliyor on taraftaki elimizi yikadigimiz yerden gelmiyor. S boru olacak dediler öyleydi zaten ama biz yine değiştirdik. Sifonlari kontrol ettirdik. Tıkanıklık yok. Ama niye böyle kokuyor anlamıyorum. Tuvalet tam evin ortasında ve daire giriş kapısının karşısında kapıdan içeri girer girmez bütün ev tuvalet kokuyor. Artık evi temizlemek istemiyorum. Çamaşır suyu ve cifle yikiyorum daha yerler kurumadan o pis koku yine geliyor. Ben hamileyim ara sıra hafif midem bulanıyor lavaboya koşuyorum. O kokuyla az bulanan midem ne var ne yok kusup geliyorum. O kadar kötü kokuyor ki. Lutfen bi akıl verin ne yaparsak bu koku gider. Yoksa zehirlenip öleceğiz bu kokudan:110:
Su tesitatından iyi anlayan birine konuyu anlatmanız lazım. Bir de çatılarda banyo-wc lerin havalandırma bacaları olur, belki de onlarla ilgili bir sorun vardır. Çamaşır suyu ile yıkamışsınız gitmemiş koku, yani pislikle alakalı değil sizinki lağım-gider kokusu. Yani tesisat ile ilgili..

Su tesitatından iyi anlayan birine konuyu anlatmanız lazım. Bir de çatılarda banyo-wc lerin havalandırma bacaları olur, belki de onlarla ilgili bir sorun vardır. Çamaşır suyu ile yıkamışsınız gitmemiş koku, yani pislikle alakalı değil sizinki lağım-gider kokusu. Yani tesisat ile ilgili..
Bende bunu yazacaktım.belkide bu dairenin havalandırması yoktur çatıda.aslinda kolay çözülebilir sorun ama bilen biri olmalı.birde üst katın gideride onemli.yani hepsine bir baktığın konu sahibi.catidaki havalandırma olayı çözer gibi

Bende bunu yazacaktım.belkide bu dairenin havalandırması yoktur çatıda.aslinda kolay çözülebilir sorun ama bilen biri olmalı.birde üst katın gideride onemli.yani hepsine bir baktığın konu sahibi.catidaki havalandırma olayı çözer gibi
Tüm katların tek bir havalandırma borusu oluyor. Onu uzatmaları gerekiyor sanırım.

Tüm katların tek bir havalandırma borusu oluyor. Onu uzatmaları gerekiyor sanırım.
Benim eskiden oturduğum binada birtek benim evimde o bahsedilen kokudan olurdu.artik ağlardım çaresizlikten.cok şey denedik gitmedi koku.ama sonra bir usta çatıya mi havalandirmayami bir uzatma yaptım dedi ama hatırlamıyorum.koku bitti ama beni nasıl etkilediyse o eve ısınamadım sonrasında ve satıp ciktim

Benim eskiden oturduğum binada birtek benim evimde o bahsedilen kokudan olurdu.artik ağlardım çaresizlikten.cok şey denedik gitmedi koku.ama sonra bir usta çatıya mi havalandirmayami bir uzatma yaptım dedi ama hatırlamıyorum.koku bitti ama beni nasıl etkilediyse o eve ısınamadım sonrasında ve satıp ciktim
Benden de tesisatçı olurmuş az biraz :D

Hayır ücretli değil. Tuvaletten koku geliyor rögar temizliği yapılmasını rica ediyoruz demiştik biz. Hemen o gün gelip temizlediler. Bizde en üst katta oturuyoruz. Normalde öyle bir koku yoktu. 20 günlük bir tatile gittik döndüğümüzde ev leş gibi kokuyordu. Temizledik ettik yok günlerce geçmedi. Belediyeyi aradım temizlediler geçti. İnşallah çözüm olur.
Apartmanın logarları temizlenirse ücret alınıyor bizde tıkaniklık vardı 40 tl istediler çok değil ama ücretsiz değil her şehir farklımı bilmiyorum ama izmirdeyim

Hamile olduğun için bu kadar yoğun koku alıyor olabilir misin? Bende hamileligimin ilk dönemleri kimsenin almadığı kokuları alıyordum. Etrafındakiler sorduğumda yok biz öyle koku almıyoruz diyorlardı. Yeni yıkanmış tertemiz çamaşırlar bile asarken sanki 1 hafta ıslak ıslak makinada beklemiş gibi kokardı bana o zamanlar.Düşün yani durumun vahimligini

Porcoz tuz ruhu ve kaynar su dökmeseniz? Zaten ilk ikisi cok zarar verir borularda vs delinmelere sebeo olabilir ayrica kaynar suyu mutfak lavabosuna dokseniz bile kotu kokar pis su gideri sonuçta. Kaldi ki tuvalete döküyorsunuz tarifsiz bir koku olur. Dusunmek bile rahatsiz edici. Bunlari dokmeden sadece camasir suyu dokmeyi deneyin ve wcmatik denen tuvalet deliğine takılan kapaklardan kullanın. Koku havalandirmadan vs geliyor olabilir mi

Onun çaresi yok. Babamda inşaattan ev aldı. Eş mi ne bişey takiyolarmis tesisata kokunun geri vermesini engelliyormus. Ama adamlar takmamis. Ev leş gibi tuvalet lağım kokuyor. Kiracılar inanılmaz rahatsız en son biista çağırdı tamamen tesisatı kırmak sonra takmak lazımmış 12/13 bin masraf çıkar demiş
Es ya da s boru takiliyor. Bizde de takılı ama ters rüzgar estiğinde hala koku oluyor..

Tatlım paraya kıyın. Kocan iyi bir tadilatçı getirsin baştan söküp taksın

Back
X