- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Bizde aynısını söylüyoruz tuvalet ceset gibi kokuyor diye.Benim aklima daha cok tuvalette ceset mi var ki oyle kokuyor sorusu geliyor:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde aynısını söylüyoruz tuvalet ceset gibi kokuyor diye.Benim aklima daha cok tuvalette ceset mi var ki oyle kokuyor sorusu geliyor:))
Hamile olduğun için bu kadar yoğun koku alıyor olabilir misin? Bende hamileligimin ilk dönemleri kimsenin almadığı kokuları alıyordum. Etrafındakiler sorduğumda yok biz öyle koku almıyoruz diyorlardı. Yeni yıkanmış tertemiz çamaşırlar bile asarken sanki 1 hafta ıslak ıslak makinada beklemiş gibi kokardı bana o zamanlar.Düşün yani durumun vahimligini
Bugün gelecek tekrar inşallah biter artık bu koku. Bende rahat ederimTatlım paraya kıyın. Kocan iyi bir tadilatçı getirsin baştan söküp taksın
Evet evet es ya da s boru. O takılmamis.Es ya da s boru takiliyor. Bizde de takılı ama ters rüzgar estiğinde hala koku oluyor..
Porcoz tuz ruhu ve kaynar su dökmeseniz? Zaten ilk ikisi cok zarar verir borularda vs delinmelere sebeo olabilir ayrica kaynar suyu mutfak lavabosuna dokseniz bile kotu kokar pis su gideri sonuçta. Kaldi ki tuvalete döküyorsunuz tarifsiz bir koku olur. Dusunmek bile rahatsiz edici. Bunlari dokmeden sadece camasir suyu dokmeyi deneyin ve wcmatik denen tuvalet deliğine takılan kapaklardan kullanın. Koku havalandirmadan vs geliyor olabilir mi[/QUOTE
Bence tuvaletinizi yaptirin boylelikle taslar sokulur betonun icinde ne var gorulur. Belki bir arkadasin dedigi gibi hayvan olusu olabilirBizde aynısını söylüyoruz tuvalet ceset gibi kokuyor diye.
Evet evet es ya da s boru. O takılmamis.
Arada koku olabilir ama her zaman evin tuvalet gibi kokması çok kotu. Konu sahibinin evinde de mutlaka böyle bir eksiklik vardır
Hayvan 3 4 sene devam eder mi acaba.Bence tuvaletinizi yaptirin boylelikle taslar sokulur betonun icinde ne var gorulur. Belki bir arkadasin dedigi gibi hayvan olusu olabilir
Benim aklima baska bisey gelmiyor. Yapacaginiz herseyi yapmissiniz. Yoksa bisey bide ona baktirinHayvan 3 4 sene devam eder mi acaba.
Off bizim banyoda da zaman zaman oluyor leş bir koku. Ama tüm apt da oluyor tek bizde değil. Daha önce konu da açtım yorumlar yazdım. Eski binanın derdi bitmez. Biz taşınırken sözde tüm tesisatlar yenilendi. Apt tüm boruları tepeden tırnağa değişti ama yok. İllallah ettik. Bizimki de kv nin ve şu an ev alıp taşınma imkanımız yok eşim yanaşmıyor. Burda hakkım var, içine masraf ettim niye anneme bırakıp çıkıyim diyor. Kv ye anlattığımızda kulağa duymaza yatıyor, bazen de deli taklidi yapıyor kahkahalar atıyor filan. Sizin ev harika mükemmel diyor. Anliycagin biz de bu kokuları çekmeye mahkumuz. Ben oda parfümü sıkıyorum. Bizim ayrica şofben de problemli. 3 yıldır onlarca usta geldi gitti çözemedi. Musluktan düzgün su akıyor ama duştan akmıyor ne hikmetse. Çok yorucu bir ev anlatamam4 katlı apartmanın 3. Katında oturuyoruz. Her kat 1 daireden oluşuyor. Bizim tuvaletten o kadar pis bir koku geliyor ki anlatamam. Sadece bizim dairede var bu koku. Alaturka tuvalet bu arada. Hergun çamaşır suyuyla yikiyorum. Tuz ruhu porcoz lavabo açıcı 4-5 koca kaynar su vs ne doktuysem o koku gitmiyor gitmiyor gitmiyor. Koku tuvaletin içinden geliyor on taraftaki elimizi yikadigimiz yerden gelmiyor. S boru olacak dediler öyleydi zaten ama biz yine değiştirdik. Sifonlari kontrol ettirdik. Tıkanıklık yok. Ama niye böyle kokuyor anlamıyorum. Tuvalet tam evin ortasında ve daire giriş kapısının karşısında kapıdan içeri girer girmez bütün ev tuvalet kokuyor. Artık evi temizlemek istemiyorum. Çamaşır suyu ve cifle yikiyorum daha yerler kurumadan o pis koku yine geliyor. Ben hamileyim ara sıra hafif midem bulanıyor lavaboya koşuyorum. O kokuyla az bulanan midem ne var ne yok kusup geliyorum. O kadar kötü kokuyor ki. Lutfen bi akıl verin ne yaparsak bu koku gider. Yoksa zehirlenip öleceğiz bu kokudan
Ev kendimizin(daha doğrusu kp.in)taşınma imkanı yok.
Off bizim banyoda da zaman zaman oluyor leş bir koku. Ama tüm apt da oluyor tek bizde değil. Daha önce konu da açtım yorumlar yazdım. Eski binanın derdi bitmez. Biz taşınırken sözde tüm tesisatlar yenilendi. Apt tüm boruları tepeden tırnağa değişti ama yok. İllallah ettik. Bizimki de kv nin ve şu an ev alıp taşınma imkanımız yok eşim yanaşmıyor. Burda hakkım var, içine masraf ettim niye anneme bırakıp çıkıyim diyor. Kv ye anlattığımızda kulağa duymaza yatıyor, bazen de deli taklidi yapıyor kahkahalar atıyor filan. Sizin ev harika mükemmel diyor. Anliycagin biz de bu kokuları çekmeye mahkumuz. Ben oda parfümü sıkıyorum. Bizim ayrica şofben de problemli. 3 yıldır onlarca usta geldi gitti çözemedi. Musluktan düzgün su akıyor ama duştan akmıyor ne hikmetse. Çok yorucu bir ev anlatamam
Canım tek ben bu durumdayım sanırdım. Kader arkadaşıyız resmenAllah yardimcimiz olsun bizde aynı durumdayız. Inşallah bir gün allah bize de kendimize ait sıfır bir daire nasip eder. Bizim bina çok eski biz kendi katimiza doğalgaz yaptık ama öyle aman aman ısınmıyor 50 derecede yakmamiza rağmen. Millet bu derecede tişörtle geziyor. Niye ısı yalitim yok çünkü kimse yapmaya yanasmiyor. Insan surekli miras eve de yatirim yapmak istemiyor suana kadar zaten çok fazla yaptık. Ne bileyim hep yeni binalrindan önünden geçerken iç çekerek geçiyorum. Yine de allah herşeyin hayırlısini nasip etsin
Keske bi arabam olsaydı da yer arasaydım. Bizde o da yok. Beterin beteri galiba ben oluyorumCanım tek ben bu durumdayım sanırdım. Kader arkadaşıyız resmenBen de eski bina içine tadilat yaptırmaktan masraf etmekten bıktım. Bizim en büyük derdimiz otopark yok canım, caddede kaldırımlar bile tıklım tıklım. Devamlı park yeri arıyorsun, hele alışverişten sonra elinde torbalarla yürüyüp merdiven çıkıp eve vardığında bitmiş oluyorsun. Merdivenler de bir dik ki anlatamam. Her evimize gelen dili dışarda nefes nefese gelip kapıda soluklaniyor
tek iyi yönü ev çok güneş alıyor hep sıcacık. Merkezi sistem kışın biz de tişörtle geziyoruz ama yazın aşırı sıcak bunaldik klima taktik. Bir de çok merkezi, hastaneler üniversiteler yürüme mesafesinde, 100 m. yürüyünce bankalar mağazalar lokantalar burnunun dibi. Ama gönlümce duş alamadiktan, lağım kokusuyla ugrastiktan vede allahın günü arabaya yer aradiktan sonra hiç anlamı yok gözümde bunların. İnşallah size de bize de en güzel evi nasip eder Allahım. Yine de halimize çok şükür tabii, başımızı sokacak evimiz var, Rabbim sağlık sıhhat versin dişimizi sıkalım. Herşeyin hayırlısı olsun insallah
O da olur üzülme, olduğunda park sorununun büyük dert olduğunu görürsün:) Yakit zammı bu hızda giderse zaten kimse kullanamayacak. Herşeye aşırı zam geliyor ev fiyatları belki düşer diyorum, yok. Hala çok uçuk evler. Bakarsin yakında düşer öyle böyle bizler de sıfır geniş bi daire sahibi oluruz hayırlısıylaKeske bi arabam olsaydı da yer arasaydım. Bizde o da yok. Beterin beteri galiba ben oluyorum