bir günah işledim..

aynen katılıyorum.
böyle bir konuda çok söylenecek bişey yok.
cadiii83 bir de tecrübeli yaşta bir kadınsın.
33 yaş az değil.
ben seni küçük sandım :))
herneyse yapılacak ta belli.
bu adamla evlilik var mı ufukta:))?

teşekkür ederim evet kimine göre basit bişey ama ben bu basit bişey bile olsun istemiyordum

belirsiz evlilik durumu zaten 3 aydır görüşüyorz basit gelebilir öpüşnme hususu ama ben yinnede ufak dahi olsa bi günaha girmek istemiyordum

evet az buz yaş değil 33 .. ve yaşıma göre yaptığım hataları aza indirmek istedim hep ..ki..düne kadar

teşekkür ederim evet kimine göre basit bişey ama ben bu basit bişey bile olsun istemiyordum

Bana gore de basit degil,yanlis anlama ..yani cevrede neler.neler yapiyo.millet ama icleri rahat,o yuzden dedim.. Neyse canim,1kerelik olmus,cocukluk yaptim falan de,bi daha da yapma en iyisi. Sonra baska yerlerede gidebilir ve karsindaki kisi,birden noldu da boyle uzaklastin yoksa bana guvenmiyo musun falan.diyebilir...
Bence, yapacagin sey, karsindaki erkegi de bu olaydan dolayi pisman.hissettirmek olmali... O da,senin hassasiyetine saygi gostermedigi,seni de birazcik tabiri caizse yoldan cikardigi icin vicdan yapmali. Yani birak uzulsun,bi daha da yapmasin. Senin icin uzulmuyosa da onemsemiyo demektir. O da basit gormemeli bunu yani. :)

konu itibariyle buraya uyan ama senin hissiyatın nedeniyle de buraya aykırı bir konu...
zira dini içerikle açmışsın.
ben yine de yorum yazmak isterim.
arkadaşlarında dediği gibi tövbe kapısı açıktır ve Rabbim çok merhametlidir..
gerçekten tövbe et ve bu tövbeni anlamlı kıl.
yani her seferinde tövbe ederim diye düşünerek adamla yalnız kalacağın ortamlara girme.
tedbirini al.

inanın şu zamanda okadar zorki..yani ben ailemle yaşıyorum ve mutasıp bi aileye sahibim..ama zaman öle bi zamanki yeri geliyor böle düşündüğüm için küçümseniyorum..yok kaç yaşındasın ne bukadar kasıyosun vs vs ama vicdanım rahat olsun istiyorum

bende öle düşünorum biliyorum buraya açılacak bi konu değil ama çevremdeki biriyle bi konuyu konuşamam ..
o yüzden buraya açmak istedim yinede çok teşekkür ederim ..Allahım affetsin

Bana göre çok basit bir şey bu. Öpüşmekten ileriye gitmediysen yani eller kollar fazla gezinmediyse (bu daha da büyük birşey sanırım senin için) hiç büyütme bence.

Müsait ortamlarda buluşmayın o halde tek çözüm bu gibi:)
Yani uluorta öpüşecek haliniz yok ya

Evlenip ayrılmışsın koskocaman kadınsın yahu..
Tabiki seninde hayatında birisi olacak bir şeyler yaşayacaksın çok şey yapma yani...
Gün geçmiyorki ...neyse bende töbeden gelmek istemiyorum :)

Evlenip ayrılmışsın koskocaman kadınsın yahu..
Tabiki seninde hayatında birisi olacak bir şeyler yaşayacaksın çok şey yapma yani...
Gün geçmiyorki ...neyse bende töbeden gelmek istemiyorum :)
evet öyle ama benim yapım bu ..

Bu derece haram helal yaşıyorsan hayatı görüşmeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…