- 19 Ekim 2016
- 384
- 288
- 53
- 42
Hem bir şey yaşadım günahkarım, pişmanım diyorsun.Hem ileri düzey bir şey yaşamadık diyorsun.Evlenmeden önce karşıydın maden biraz kendinle çelişmedin mi?Yoksa sabah sabah ayarlarımızla mı oynuyorsun?yaşım 33..
evlenip ayrıldım oda ynı şekilde zaten ilerdi düzeyde bişey yaşamadık ben evlenmeden bu tür şeylere karşıyım
ya zaten ona çok dikkat ediyorum ama nasıl oldu bilmiyorum..zaten kolay kolay kimseye güvenmem bu zaten yıllar önce görüştüğüm biri yeniden başlamıştık ..ne mi yaptık öpüştük felan işte
He o işi yapmadıysanız, ufak tefek(!) şeylerde rahatsızlık veriyorsa vicdanen o zaman yalnız kalmayın, engel olun kendinize.evet kesinlikle yanlız kalm
zaten yapmıyordum ama arabayla eve bırakırken bi anlık yanlızlık..
ne ayarı pardon ?Hem bir şey yaşadım günahkarım, pişmanım diyorsun.Hem ileri düzey bir şey yaşamadık diyorsun.Evlenmeden önce karşıydın maden biraz kendinle çelişmedin mi?Yoksa sabah sabah ayarlarımızla mı oynuyorsun?
ben kendimi burda hiç tanımadığım insanlara dindar göstersem neolur göstermesem ne olur ???yazılanları okuyunca ilk başta cinsellik söz konusu düşündürülüp sonra öpüştüm diyerek bu muydu yani dememiz beklenmiş ve beklenilen cevaplar yazıldıktan sonra size göre küçük ama bana göre büyük bir şey diyilip sözde kendini dindar gösteriyor arkadaş.... ne diyeyim biz olalım günahkar...
Burada konu açıyorsanız yanlış anlaşılmamak için eksik yazmayın o zaman.ne ayarı pardon ?
evlenip ayrıldım diyorum başka biriylede evlenmeden bu tür muhabbetlere girmek istemiyodum ama ne olduysa şeytana uydum diyorum ..
neyi anlamadınız ki ???????????????????????????????
pekiBurada konu açıyorsanız yanlış anlaşılmamak için eksik yazmayın o zaman.
evlenecekmisiniz peki?ne ayarı pardon ?
evlenip ayrıldım diyorum başka biriylede evlenmeden bu tür muhabbetlere girmek istemiyodum ama ne olduysa şeytana uydum diyorum ..
neyi anlamadınız ki ??
sanırım öle olucak artıkBu değerler sizin için çok önemliyse flörtte etmemelisiniz bence.
genelde biyere gider otururuz..öle eve hapis bi hayat yaşamıyorum ..iş çıkışı alır bazen okadarevlenecekmisiniz peki?
ailen de sen de mutaassıp insanlarmışssınız yazdığına göre.
bu adamla buluşmaları nasıl ayarlıyorsun kızmıyorlar mı?
Tek böyle anlayan ben değilmişim şükür...bende 17 yaşlarında bir kızcağız nefsine hakim olmamadan sevgilisi ile birlikte olmuş sonra da pişman olup kendini suçluyo zannettim.
33 yaşında bir insansın sevgilinle sadece öpüşmüşsün bi şey olmaz
bundan sonra dikkat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?