zaten yorumları okuduysan yazdım bunu ..evet kimine göre basit ve ben bu kişiler basit görüyor diye onları yargılamam .. bu durum benim düşüncemle ilgili bişeykimisine göre basit bir şey demen yeterli bence... öpüşmek basit bir şey değildir fitili ateşler daha çok günaha batırır ama siz öyle bir açmışsınız ki konuyu cinsellik yaşadınız sanıp bir çok kişi size destek olmak amacıyla yazıyor evlilik var mı diye ama siz 33 yaşındayım sadece öpüştüm diyorsunuz...
Tek böyle anlayan ben değilmişim şükür...
bende öle düşünorum biliyorum buraya açılacak bi konu değil ama çevremdeki biriyle bi konuyu konuşamam ..
o yüzden buraya açmak istedim yinede çok teşekkür ederim ..Allahım affetsin
anladım.genelde biyere gider otururuz..öle eve hapis bi hayat yaşamıyorum ..iş çıkışı alır bazen okadar
muhafazakarım diye hata yapamam mı ? çok değişik bi düşnceevet tek değilsin :)
eğer muhafazakar bir insansan yaşantın da ona göre olmalı bence.sonradan pişman olmak garip.
Arkadaşlar; muhafazakar olmak ile peygamber olmak kavramlarını karıştırıyorlar; bilmediklerinden olsa gerek diye düşünüyorum,yoksa bu imalı mesajlar, şahsına değil inancına karşı yapılıyor!Daha çok tiye alınırsın, bence konunu kapattır,inandığın şeylerin sana zararı yok, olan da inanmasın bir zahmet!muhafazakarım diye hata yapamam mı ? çok değişik bi düşnce
Anlaşılan sadece öpüşmüşşşBirlikte mi oldun?
Yani tekrar evleninceye dek kafana takacağın bir şey mi yaşadın?
Yani bu değilse, bundan sonra daha dikkatli davran ve unut.
Kimine göre hatadır, kimine göre değildir ama senin kafana takıp mutsuz olacağın bir anıysa hatadır.
Herkes hata yapar. Dikkatli olursun bundan sonra.
Muhafazakarlık konusuna bir şey diyemiyorum, kendi değerleridir.Kendi kararlarıdır.evet tek değilsin :)
eğer muhafazakar bir insansan yaşantın da ona göre olmalı bence.sonradan pişman olmak garip.
elbette yapabilirsin kimse Peygamber değil ancak bu yaptığın hatanın niteliği ve boyutuna bağlı.muhafazakarım diye hata yapamam mı ? çok değişik bi düşnce
Arkadaşlar; muhafazakar olmak ile peygamber olmak kavramlarını karıştırıyorlar; bilmediklerinden olsa gerek diye düşünüyorum,yoksa bu imalı mesajlar, şahsına değil inancına karşı yapılıyor!Daha çok tiye alınırsın, bence konunu kapattır,inandığın şeylerin sana zararı yok, olan da inanmasın bir zahmet!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?