neden bayan belki tesettürlü bayan kuafor araması gayet dogal bana göreNeden cinsiyet ayrımı yapıyorsunuz ?
Normalde sorunuz erkek veya kadın kuaför tanıyanız var mı olmamalıydı, İşini iyi yapan kuaför tanıdığınız var mı olmalıydı...
Bu sizi ilgilendirmezki insanlar kuaforlerinin cinsiyetini de secebilir.Neden cinsiyet ayrımı yapıyorsunuz ?
Normalde sorunuz erkek veya kadın kuaför tanıyanız var mı olmamalıydı, İşini iyi yapan kuaför tanıdığınız var mı olmalıydı...
çok gereksiz bir cevap olmuş biraz düşünürseniz cevabını kendiniz verebilirsinizNeden cinsiyet ayrımı yapıyorsunuz ?
Çok saçma karşılaştırmalar bunlar bence ne alakası var sexle doktorlaİyide sonuçta karşınızda işini yapan profesyonel biri olacak ister erkek olsun ister kadın.
Neden hemen aklınıza kötü şeyler getiriyorsunuz ki ? Oraya sex yapmak için gitmiyorsunuz ki sonuçta.
Bu sanki jinekoloji doktorum kadın olsun erkek olmasın gibi saçma geldi bana.
arkladaşım sen hangi dindensin, yada bir dininiz varmı bilmiyorum ama ben elhamdülillah müslüman biriyim benim dinimde kadının saçının mahrem bir erkeğe görünmesi haram. Ve burası Türkiye özgür bir ülke bende özgür irademle tercihimi bayandan yana kullanıyorum.İyide sonuçta karşınızda işini yapan profesyonel biri olacak ister erkek olsun ister kadın.
Neden hemen aklınıza kötü şeyler getiriyorsunuz ki ? Oraya sex yapmak için gitmiyorsunuz ki sonuçta.
kuaföre biraz baktım güzel bir kuaföre benziyor teşekkür ederim :)Maltepe de Rüzgar Başo tesettür kuaförü var ..Ben tesettürlü değilim,gitmedim ama gidip çok memnun olan arkadaşlarım var.
bencede fazla polemik cikmis ve konu alakasiz yerlere gelmisBu konu kapanır.
Ne kadar ayıp nasıl böyle bi üslup kullanabiliyorsunuz anlamış değilim ?İyide sonuçta karşınızda işini yapan profesyonel biri olacak ister erkek olsun ister kadın.
Burada saçma olan tek şey sizin bakış açınız. Türban istediğin kişilerin yanında çıkar istediğin yerde tak gibi bi şey değil. Bunu kavrayamamışsınız belli ama kalkıpta buraya çekemezsiniz konuyu sex mi yapmak için gitmiyormuş. Ayıp çok ayıpİyide sonuçta karşınızda işini yapan profesyonel biri olacak ister erkek olsun ister kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?