Saç Rengi ve Saç Boyama Bir güzellik derdi ..

bak bu gercekten çok alakasız oldu.

İyi bayan kuaför bulamazsınız.ıyı kuaforler erkektır. cunku zor iş ayakta durmalı ve kolu kullanan bır iş

Anladım. Bulgurlu'da nuss kuaför var. Çok temiz sadece bayanlar çalışıyor. Güzel ve kaliteli bir yer birazda pahalı. Boya konusunda iyiler.
üsküdar bulgurlumu ?

Aklina kotu seyi getiren sen olmussun ne sig kafaniz var kadin tesetturlu dikkat ettigi hususlar var niye kadin varken erkek kuafore gitsin insanlarin tercihlerine saygi duymak zorundasiniz sac olayini da saglik olayiyla bir tutmakta cok mantikli

ben kadınların çektiği fönü bile begenmem ,
Aynen asla saçımı bir kadına kestirmem ne zaman kesimimi kadın yapsa saçımı erkek saçı gibi kesti bende yemin ettim.yıllardır elletmem geçen yıl saçmalıyorum galiba dedim denemek için saçımın önünü kestirdim sadece ve sonuç resmen beni biçmiş kavga ettik kısacık kesmiş kuruyunca saç dahada çekildi iki ay boyunca orayı topladım iğrençti. Demekki yalnız değilmişim bir tek bana olmuyormuş

kesinlikle canım kirpiğim ağrısa erkek dr giderim. eşim ilk başlarda biraz sıkıntı yapıyordu baktı çok kararlıyım hiç ses etmez oldu

İyi bayan kuaför bulamazsınız.ıyı kuaforler erkektır. cunku zor iş ayakta durmalı ve kolu kullanan bır iş
eski kuaförüm çok iyiydi ama şimdi başka şehirde kaldı işinde iyi olan bayanlarda var

Gerçekten sırf yorum yapmak için yapmayınız lütfen insanların seçimlerine ve görüşlerine saygı duyunuz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…