İstanbul Anadolu yakasında saçlarıma düzgün kaliteli saçlarımı yakmadan ombre yaptırabileceğim kuaför arıyorum. Hangi kuaföre bakıyorsam hep erkek bayan kuaför kalmamış. Bizim hatunlar kesin bana yardımcı olurlar dedim ve soluğu burda aldım Sizin bildiğiniz düzgün anadolu yakasında olan bayan kuaför varmı ?
Aklina kotu seyi getiren sen olmussun ne sig kafaniz var kadin tesetturlu dikkat ettigi hususlar var niye kadin varken erkek kuafore gitsin insanlarin tercihlerine saygi duymak zorundasiniz sac olayini da saglik olayiyla bir tutmakta cok mantikli
Aynen asla saçımı bir kadına kestirmem ne zaman kesimimi kadın yapsa saçımı erkek saçı gibi kesti bende yemin ettim.yıllardır elletmem geçen yıl saçmalıyorum galiba dedim denemek için saçımın önünü kestirdim sadece ve sonuç resmen beni biçmiş kavga ettik kısacık kesmiş kuruyunca saç dahada çekildi iki ay boyunca orayı topladım iğrençti. Demekki yalnız değilmişim bir tek bana olmuyormuş
Aynen asla saçımı bir kadına kestirmem ne zaman kesimimi kadın yapsa saçımı erkek saçı gibi kesti bende yemin ettim.yıllardır elletmem geçen yıl saçmalıyorum galiba dedim denemek için saçımın önünü kestirdim sadece ve sonuç resmen beni biçmiş kavga ettik kısacık kesmiş kuruyunca saç dahada çekildi iki ay boyunca orayı topladım iğrençti. Demekki yalnız değilmişim bir tek bana olmuyormuş