Bir hafta önce nişan attık

hllylmzzz01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
45
17
38
32
bir hafta öncesinde nişan attık. nişanlım istanbulda oturuyor, ben adapazarında. burun eti ameliyatı olmuştu yanına gittim işyerinden izin alarak. kahvaltı hazırladım ettim açıp kurtlar vadisi izledi. neyse dedim hasta agzımı açmiyim. mutfakta her seye karısıyor yumurtaya domatesin kabuguna cok takıntılı ama önceleri böyle degildi. ben de hatalıyım cok sabrını sınadım. haksız demiyorum. neyse işte kahvaltı yaptık forum istanbula gidiyorduk apartmanda ses yapma şöyle yürü böyle yürü diye bana emir verdi. yolda da aynı sekilde. sonra avmde de yaptı aynısını ben seninle yapamıcam dedim. o da anlasamıyorsun dimi? benimle kimse anlaşamaz takıntılarım var gölgem altında bana itaat edeceksen devam etsin dedi. ben de hayır dedim. aglıyordum annemi aradım neden anneni arıyorsun hemen söyleme gibi seyler söyledi yüzügü verdim yüzügü verme sen de dursun bütün takılarla yollarsın dedi ne alaka dedim verdim. eve dönerken telefon numaramı degistirdim. 2 gün sonra annesi annemi aradı anlatmamıs ayrıldıgımızı ben yazdım yeni numaramdan annemi arayın bittigini söyleyin diye yeni numaramı kaydetmiş. bütün sosyal medya hesaplarını silmiş ama numaramı silmemiş. onu çok seviyordum terapilerle düzeleceğini söyledim ama düzelmedi sizce pişman olur mu kızlar?
 

Hangi salakhana ülkenin padisahi kendisi?

Onu bilmem, ama sen kesin pisman olmazsin.
 
Önemli olan onun pişman olması mı sence? Sen pişman olur musun verdiğin bu karardan? Bana kalırsa tekrar barışırsan asıl kim neden pişman olur o zaman görürsün canım. O yüzden tükürüğünü yalama derim. Adam sana açıkça demiş diyeceğini. Bu saatten sonra tekrar denersen ve aynı sebepten sorun yaşarsan tek sorumlu sen olursun, o değil.
 
benimle kimse anlaşamaz takıntılarım var gölgem altında bana itaat edeceksen devam etsin dedi. ....... terapilerle düzeleceğini söyledim ama düzelmedi sizce pişman olur mu kızlar?
Böyle bi hıyar pişman olsa ne yapacaksınız pardon?
İtaat ne, köpek misiniz siz??
Cehennemin dibine kadar pişman olsun, şansın ş'sini bile hak etmiyor böyleleri.
 
Sabrını sınadım derken nasıl yani?Domatesin kabuğu değil herhalde konu.Daha önce neler oldu da sabrını sınadın bunu da anlatmalısın ki sağlıklı öneriler verebilelim
 
Sabrını sınadım derken nasıl yani? Domatesin kabuğuyla sabrını sınadın herhalde.Daha önce neler oldu bunu da söylersen daha iyi olur
 
Sabrını sınadım derken nasıl yani?Domatesin kabuğu değil herhalde konu.Daha önce neler oldu da sabrını sınadın bunu da anlatmalısın ki sağlıklı öneriler verebilelim
triplerimden şikayetçiydi. söz dinletmeyi seven bi tip ben de hic söz dinleyecek bi insan değilim. yani rica etse tamam yaparım saygı gösterip.
 
Sabrını sınadım derken nasıl yani? Domatesin kabuğuyla sabrını sınadın herhalde.Daha önce neler oldu bunu da söylersen daha iyi olur
kavga ediyorduk barışıyorduk o daha cok alttan alıyordu hatta ayrılmadan önceki hafta da biraz kavga etmistik ama yine de geldi adapazarına seni sevmesem gelmem dedi emir vererek konuştuğum için özür dilerim demişti söz verdi yine aynısını yaptı.
 
Nasıl da manipüle olmuşsun. Ya sabrını sınayacak ne yapmış olabilirsin? Domatesi kabuğunu kalın doğraman mı mesela? Adam ağzıyla hastayım diyor. Evlen git de, sana söyledim ben bile bile geldin, diye bide seni suçlu yapsın. Koş.
 
Ya ne pişmanı Allah aşkına adam sen kaç git diye zorlamış resmen.
Böyle bir adam pişman olsa nolacak zaten
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…