Bir hafta önce nişan attık

Adam siz nişanı atın diye uğraşmış zaten karaktersiz silin aklınızdan o densizi. Daha iyileri sizi bulacaktır üzülmeyin

Tam ağzına kürekle vurulmalık bir ruh hastası.

yemin ederim öyleydi galiba ya oyun oynadığı mouseu bile cok beğendiğimi söylemiştim kutusu duruyordu dedim kutusuyla mı saklıyon evet demişti senelerce kullanıyorum ya diye laf sokmustu

Ay bir de cimri olur bu tarz adamlar. sizinki de böyle miydi?

"benimle kimse anlaşamaz takıntılarım var gölgem altında bana itaat edeceksen devam etsin dedi"

Şu lafa çok takıldım kurtlar vadisi aşırı izlemekten heralde beyni memati olmuş. Bunla ömür geçirilmez isabet olmuş akıllılık etmişsiniz alışkanlık olabilir özlersiniz ama unutursunuz evlilikte hayat çok değişiyor.

Gölgem altında bana itaat ediceksin nedir yaaaaa? Farkında msıın adam psikopat. Seni sevdiğim için adapazarına geliyorum laflarıda seni manipüle etmek için adam belli bariz narsist.
Evet ısrar etsen barşırsınız belki ama yine aynı şeyleri yaşarsın emin ol. Çünkü bu adam böyle huyu değişmez sadece anlık davranışı değişir. Ama sonra yine aynısını yapar

aynen kurtlar vadisi etkisi

Takıları geri gönder.
Çok isabetli karar vermissiniz.
Bu takıntılarıyla evlensenizde boşanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…