Bir hafta önce nişan attık

triplerimden şikayetçiydi. söz dinletmeyi seven bi tip ben de hic söz dinleyecek bi insan değilim. yani rica etse tamam yaparım saygı gösterip.
Anladım.Sabrını sadece bunlarla sınadıysan bence dönmesin.Dönerse de sen barışma hayatın mahfolur bu takıntıları ömrün boyunca çekmen gerekir.

Anlamadığım şey hangi konularda söz dinletmek istiyor sen dinlemiyorsun nişan atmaya kadar götürebilecek konuları merak ettim

onun istedigi seyleri giyicem onun istedigi seyleri yapıcam tutumlu değilim para harcamam yasak makyaj yapmamdan hoşlanmaz namaz kılmalıyım. mesela beyaz corapları hep beyaz olmalı. araba sürerken aldıgı yeni ayakkabıyı giymez terlik giyer. yolda giyecegi tişört farklıdır araba sürerken farklı. cimlere oturmaz illa bir sey sermesi gerekir vs gibi

Zor bir insan. Ve takıntıları var tedavi olabilir evet ama 100de 100 geçmeyebilir. Anlattıllarınıza bakarsak ayrılmanız için yapmış sanki. Konu hemen takılara gelmis belki basit bi küslük olucakdı ama o kafasında bitirmiski toplu yolla takiları demiş. Diğer sorunuza gelince takıları yollamalısınız evet

yollamak istersen yolla demişti hatta cıkardıgım yüzügü de geri verdi. anneme de sizden alacağım bir şey yok demişti.

Yahu madem numaranı değiştirdin (çocuk gibi) neden adama ordan yazıyorsun? Bunun anlamı “al kaydet ben hala sendeyim” ah ah.. adam baştan aşağı fiyasko daha şimdiden seni hizmetçi olarak görmüş. Apartmanda çocuk gibi aşağılamış. Çok acizce davranışlar evet seviyorsunuz ama sizi mantığa davet ediyorum

Pişman olsa ne olur?
Kısa koşa kollarına atlamazsiniz diye umut ediyorum Kendinizi yakmaya gönlünüz varsa buyrun devam edin Bu tipte bir adam ruhunuzu tüketmeden ,ananizdan emdiginiz sütü burnunuzdan gtirmeden, yüzünüz solmadan ve daha kötüsü kara toprağa girmeden sizi rahat bırakmaz.....

Allah korusun

Bu adamı çok aradınız mı???
ALLAH tan el açıp belanızı istediyseniz,müjdemi isterim ,kabul olmuş...

Terapiyle düzelicek bir durum değil, ağır kişilik bozukluğu var mümkünse kimseyle evlenmeden yalnız başına bir ömür geçirsin erkek kişisi. Kendisininde ne kadar eş olamayacak bir insan olduğunun farkında. Ne güzel kararlı bir şekilde bitirmişsin pişman olur mu diye düşünme bak önüne. Geriye dönmen büyük hata olur. Sevgililik döneminde bu negatif davranışları hiç gözlemledin mi? Geçer diye mi düşündün? Bak geçmiyor işte maalesef elde ettikçe kötüleşiyor bu tip insanlar.

Potansiyel nişanlınız narsistlik abidesi ve bazı cümleleri çok tehlikeli geldi bana.Apartmanda yürüyüşe kadar karışması da oldukça komik,mehter marşıyla inmiyorsunuz sonuçta.Eğer önceden bu karaktersizlikte birisi değilse bence sizden ayrılmak için böyle davranmış.Hazırlıklar belli diğer takılarla gönderirsin yüzüğü falan diyor,bari ona karışma be adam.Allah kurtarmış bacım.

sevgililik döneminde her şey daha güzeldi. hediyeler jestler en zor gecirdigim günde istanbuldan gelip bana evlenme teklifi etmişti bu kadar beni terslemiyordu anlamıyorum o yüzden

pişman olup olmaması ile ilgilenmeyin derim, kurtulduğunuz için sevinin.

Bana itaat edeceksin ne demek hayırdır ? Şuan uzuluyorsunuz da ileride evlenseniz hayatı size zehir ederdi bu kişi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…