- Konu Sahibi hllylmzzz01
-
Anladım.Sabrını sadece bunlarla sınadıysan bence dönmesin.Dönerse de sen barışma hayatın mahfolur bu takıntıları ömrün boyunca çekmen gerekir.triplerimden şikayetçiydi. söz dinletmeyi seven bi tip ben de hic söz dinleyecek bi insan değilim. yani rica etse tamam yaparım saygı gösterip.
benden kurtulmak mı istedi yani?Ya ne pişmanı Allah aşkına adam sen kaç git diye zorlamış resmen.
Böyle bir adam pişman olsa nolacak zaten
Geri vermen lazım tabiki nişan hediyeleri düğün olmazsa geri verilir özellikle maddi değeri yüksek olanlar istemesine gerek yok.takıları vermem gerekiyor mu hicbir sey istememiş annemden ne yapmalıyım
Onlarin taktiklarini geri verintakıları vermem gerekiyor mu hicbir sey istememiş annemden ne yapmalıyım
onun istedigi seyleri giyicem onun istedigi seyleri yapıcam tutumlu değilim para harcamam yasak makyaj yapmamdan hoşlanmaz namaz kılmalıyım. mesela beyaz corapları hep beyaz olmalı. araba sürerken aldıgı yeni ayakkabıyı giymez terlik giyer. yolda giyecegi tişört farklıdır araba sürerken farklı. cimlere oturmaz illa bir sey sermesi gerekir vs gibiAnladım.Sabrını sadece bunlarla sınadıysan bence dönmesin.Dönerse de sen barışma hayatın mahfolur bu takıntıları ömrün boyunca çekmen gerekir.
Anlamadığım şey hangi konularda söz dinletmek istiyor sen dinlemiyorsun nişan atmaya kadar götürebilecek konuları merak ettim
Pişman olacak birşey göremedim ben ama sen bilirsin
niyePişman olacak birşey göremedim ben ama sen bilirsin
yollamak istersen yolla demişti hatta cıkardıgım yüzügü de geri verdi. anneme de sizden alacağım bir şey yok demişti.Zor bir insan. Ve takıntıları var tedavi olabilir evet ama 100de 100 geçmeyebilir. Anlattıllarınıza bakarsak ayrılmanız için yapmış sanki. Konu hemen takılara gelmis belki basit bi küslük olucakdı ama o kafasında bitirmiski toplu yolla takiları demiş. Diğer sorunuza gelince takıları yollamalısınız evet
Pişman olsa ne olur?bir hafta öncesinde nişan attık. nişanlım istanbulda oturuyor, ben adapazarında. burun eti ameliyatı olmuştu yanına gittim işyerinden izin alarak. kahvaltı hazırladım ettim açıp kurtlar vadisi izledi. neyse dedim hasta agzımı açmiyim. mutfakta her seye karısıyor yumurtaya domatesin kabuguna cok takıntılı ama önceleri böyle degildi. ben de hatalıyım cok sabrını sınadım. haksız demiyorum. neyse işte kahvaltı yaptık forum istanbula gidiyorduk apartmanda ses yapma şöyle yürü böyle yürü diye bana emir verdi. yolda da aynı sekilde. sonra avmde de yaptı aynısını ben seninle yapamıcam dedim. o da anlasamıyorsun dimi? benimle kimse anlaşamaz takıntılarım var gölgem altında bana itaat edeceksen devam etsin dedi. ben de hayır dedim. aglıyordum annemi aradım neden anneni arıyorsun hemen söyleme gibi seyler söyledi yüzügü verdim yüzügü verme sen de dursun bütün takılarla yollarsın dedi ne alaka dedim verdim. eve dönerken telefon numaramı degistirdim. 2 gün sonra annesi annemi aradı anlatmamıs ayrıldıgımızı ben yazdım yeni numaramdan annemi arayın bittigini söyleyin diye yeni numaramı kaydetmiş. bütün sosyal medya hesaplarını silmiş ama numaramı silmemiş. onu çok seviyordum terapilerle düzeleceğini söyledim ama düzelmedi sizce pişman olur mu kızlar?
Allah korusunPişman olsa ne olur?
Kısa koşa kollarına atlamazsiniz diye umut ediyorum Kendinizi yakmaya gönlünüz varsa buyrun devam edin Bu tipte bir adam ruhunuzu tüketmeden ,ananizdan emdiginiz sütü burnunuzdan gtirmeden, yüzünüz solmadan ve daha kötüsü kara toprağa girmeden sizi rahat bırakmaz.....
Bu adamı çok aradınız mı???onun istedigi seyleri giyicem onun istedigi seyleri yapıcam tutumlu değilim para harcamam yasak makyaj yapmamdan hoşlanmaz namaz kılmalıyım. mesela beyaz corapları hep beyaz olmalı. araba sürerken aldıgı yeni ayakkabıyı giymez terlik giyer. yolda giyecegi tişört farklıdır araba sürerken farklı. cimlere oturmaz illa bir sey sermesi gerekir vs gibi
sevgililik döneminde her şey daha güzeldi. hediyeler jestler en zor gecirdigim günde istanbuldan gelip bana evlenme teklifi etmişti bu kadar beni terslemiyordu anlamıyorum o yüzdenTerapiyle düzelicek bir durum değil, ağır kişilik bozukluğu var mümkünse kimseyle evlenmeden yalnız başına bir ömür geçirsin erkek kişisi. Kendisininde ne kadar eş olamayacak bir insan olduğunun farkında. Ne güzel kararlı bir şekilde bitirmişsin pişman olur mu diye düşünme bak önüne. Geriye dönmen büyük hata olur. Sevgililik döneminde bu negatif davranışları hiç gözlemledin mi? Geçer diye mi düşündün? Bak geçmiyor işte maalesef elde ettikçe kötüleşiyor bu tip insanlar.
pişman olup olmaması ile ilgilenmeyin derim, kurtulduğunuz için sevinin.bir hafta öncesinde nişan attık. nişanlım istanbulda oturuyor, ben adapazarında. burun eti ameliyatı olmuştu yanına gittim işyerinden izin alarak. kahvaltı hazırladım ettim açıp kurtlar vadisi izledi. neyse dedim hasta agzımı açmiyim. mutfakta her seye karısıyor yumurtaya domatesin kabuguna cok takıntılı ama önceleri böyle degildi. ben de hatalıyım cok sabrını sınadım. haksız demiyorum. neyse işte kahvaltı yaptık forum istanbula gidiyorduk apartmanda ses yapma şöyle yürü böyle yürü diye bana emir verdi. yolda da aynı sekilde. sonra avmde de yaptı aynısını ben seninle yapamıcam dedim. o da anlasamıyorsun dimi? benimle kimse anlaşamaz takıntılarım var gölgem altında bana itaat edeceksen devam etsin dedi. ben de hayır dedim. aglıyordum annemi aradım neden anneni arıyorsun hemen söyleme gibi seyler söyledi yüzügü verdim yüzügü verme sen de dursun bütün takılarla yollarsın dedi ne alaka dedim verdim. eve dönerken telefon numaramı degistirdim. 2 gün sonra annesi annemi aradı anlatmamıs ayrıldıgımızı ben yazdım yeni numaramdan annemi arayın bittigini söyleyin diye yeni numaramı kaydetmiş. bütün sosyal medya hesaplarını silmiş ama numaramı silmemiş. onu çok seviyordum terapilerle düzeleceğini söyledim ama düzelmedi sizce pişman olur mu kızlar?
Bana itaat edeceksin ne demek hayırdır ? Şuan uzuluyorsunuz da ileride evlenseniz hayatı size zehir ederdi bu kişi ?bir hafta öncesinde nişan attık. nişanlım istanbulda oturuyor, ben adapazarında. burun eti ameliyatı olmuştu yanına gittim işyerinden izin alarak. kahvaltı hazırladım ettim açıp kurtlar vadisi izledi. neyse dedim hasta agzımı açmiyim. mutfakta her seye karısıyor yumurtaya domatesin kabuguna cok takıntılı ama önceleri böyle degildi. ben de hatalıyım cok sabrını sınadım. haksız demiyorum. neyse işte kahvaltı yaptık forum istanbula gidiyorduk apartmanda ses yapma şöyle yürü böyle yürü diye bana emir verdi. yolda da aynı sekilde. sonra avmde de yaptı aynısını ben seninle yapamıcam dedim. o da anlasamıyorsun dimi? benimle kimse anlaşamaz takıntılarım var gölgem altında bana itaat edeceksen devam etsin dedi. ben de hayır dedim. aglıyordum annemi aradım neden anneni arıyorsun hemen söyleme gibi seyler söyledi yüzügü verdim yüzügü verme sen de dursun bütün takılarla yollarsın dedi ne alaka dedim verdim. eve dönerken telefon numaramı degistirdim. 2 gün sonra annesi annemi aradı anlatmamıs ayrıldıgımızı ben yazdım yeni numaramdan annemi arayın bittigini söyleyin diye yeni numaramı kaydetmiş. bütün sosyal medya hesaplarını silmiş ama numaramı silmemiş. onu çok seviyordum terapilerle düzeleceğini söyledim ama düzelmedi sizce pişman olur mu kızlar?
Benimde öyleydi.Nikahtan sonra gördük.sevgililik döneminde her şey daha güzeldi. hediyeler jestler en zor gecirdigim günde istanbuldan gelip bana evlenme teklifi etmişti bu kadar beni terslemiyordu anlamıyorum o yüzden
verdiğim 3 buçuk seneye üzülüyorum sadecepişman olup olmaması ile ilgilenmeyin derim, kurtulduğunuz için sevinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?