Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldımm. ama cok gec baslamıs oldummm bugun basladımmm dıyeteee 72 kıloyum sabah tartıldımmm artık yılbasına kendıme ıyılık yapıppp 65 ıle gırecem 2014 deee inşallahhh.hepimize kolay gelsınn.
![]()
Hosgeldin..Haftasonu ne yapsak da az yesek acaba..Muhtemelen misafirim olcak kalmak icin..Izzet ikram durumlari yani..Ne yapsakki bilemedim
misafirlerinin yanında illaki yemek durumunda kalırsın az veya cok ılla ki yenir... bence ıkı borek alıyosan yarım al yada ne bılım herseyı cok cok az ye ama hepsının tadına bakıyomus gıbı yap onlara ayak uyduruyomus gibi.. ayrıca bır lokmanı coookk fazla çigne cumbur lop yutma.. sen hafta sonundan şıkayetcısın benım evdekıler benı cıldırtacak hamur hamur gına geldı gündüz diyete uyuyorum aksam evde canına okuyorum sanki
misafirlerinin yanında illaki yemek durumunda kalırsın az veya cok ılla ki yenir... bence ıkı borek alıyosan yarım al yada ne bılım herseyı cok cok az ye ama hepsının tadına bakıyomus gıbı yap onlara ayak uyduruyomus gibi.. ayrıca bır lokmanı coookk fazla çigne cumbur lop yutma.. sen hafta sonundan şıkayetcısın benım evdekıler benı cıldırtacak hamur hamur gına geldı gündüz diyete uyuyorum aksam evde canına okuyorum sanki
Yani canim sizin evdekileri de mi kilo vermye ikna etsen acaba?Ya da kendin menu hazirla..Aksam tonbalikli salata ye mesela hazirlamasi da kolay mesela olmaz mi?
Ya kizlar malesef bugun baslayabildim anca :26: sabah kalvaltim : 2 dilim kepekli tost ekmegi iki yumurtla haslanmis, kibrit kutusu kadar peYnir ve siyah cay ( sekersiz icemiyorum) ara ogun yemedim, öyle yemegide yemedim aclik yok henüz saat 11 de yesil cay ictim sekersiz böhh
yahuu bu elma sirkesi suyunu icemedim tadii igrenccc nasil yapicam
(
Bende koptum yaa okurken.. Gıcık oluyorum bende 36 beden olup hala gözüne baka baka 2 kg. fazlam var diyenlere
Yani aslında türkçesi ve verdiği mesaj "sen direk öl" demek.![]()
Hosgeldin canim :)) ben listeye tam olarak uymuyorumm ama yani bu kayisi felan ac kalmayalim diye degilmi ? Cunki o saatlerde acikmadigim icin yemedim. Elma sirkesi desen olmasi srt yaptigim arastirmarda kilo vermeye yag yakmaya faydaliymisama ben icemiyorum :26: bugunki aksam yemegimde bir tabak marol, havuc salatalik ve limondan olusan 1 kepekli ekmek ile salataydi, ay amaa yagsiz tuzsuz midem kalkti ayaga :26: