Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esra aylın anathema ve ebn sanırım sureklı yazısan bizizolsun kızlar yetıoz bırbırımıze vallaa ben dıyorum bu sayfaları okuyan bizim gibi şişman hatunları beklıyoruz gelın beraber verelım dıye ama herkez zayıf sanırım
![]()
Yeni konumu acsak orda toplansakbelki katilim olur
![]()
Biraz kilo verelimde acariz cunku bu sayfanin sahibide ortalarda yok baksaniza
Yaa kizlar kilodan cok bu gobek beni deli ediyor napicam ya ne giysem gobek meydanda sinir oluyorummmmekik cekmeye calisiyorum ama bir seye yaradigini pek sanmiyorum offf yaaa
![]()
Aman kalca kalsin adam bayiliyointernetten bak göbek inceltici hareketlere istersen bi benimde kalcam cok fazla
Aman kalca kalsin adam bayiliyo![]()
![]()
E buyur o zaman diyete pazartesi gunleri tartılıyoruzben de kilo vermek istiyorum![]()
Hahaha:)) evette ben sevmiyorum:))
E buyur o zaman diyete pazartesi gunleri tartılıyoruz
Bnde katilabilirmiyim :) kilolariniz ne bn 17. Yas 170 boy 67 kilosizler
Benim yaşım 25 boyum 174 kilom 82
Valla canim biz hemen hemen bu listye uymayancalisiyoruz ama kacamakta az cok yapiyoruz yani asiriya kavmadan bazi arkadaslar haric dermisimben de kilo vermek istiyorum![]()
Bnde katilabilirmiyim :) kilolariniz ne bn 17. Yas 170 boy 67 kilosizler
anathema isveç diyetinde verdiğin kiloların ne kadarını geri aldın?
Kizlaaaarrr firsat bulmusken giriyim dedim canlarim ne yaptiniz nasil gidiyo?Cumartesi aranizdayim insallah diyeti birakmak yok di mi arkadaslar..Masallahiniz var gramlar kilolar gitmis..Bir tanidigimizin babasi vefat etti dun onun yanindaydim ilgilenmemiz gerekiyo ama firsat buldukca gelcem aranza..Hepinizi opuyorum saglicakla kalin
Basiniz sagolsun evet ama kimsecikler yok valla
Kizlaaaarrr firsat bulmusken giriyim dedim canlarim ne yaptiniz nasil gidiyo?Cumartesi aranizdayim insallah diyeti birakmak yok di mi arkadaslar..Masallahiniz var gramlar kilolar gitmis..Bir tanidigimizin babasi vefat etti dun onun yanindaydim ilgilenmemiz gerekiyo ama firsat buldukca gelcem aranza..Hepinizi opuyorum saglicakla kalin