Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kac gün yapman gerektgini bilmiyorum ama ben olsam vucudum hareketlere alisana kadar yapardim enfazla 1 hafta kadar sonra fitness blender ya da jillian la devam ederdim.Bunlarla daha iyi sonuc alcagmiz kanaatindeyim.Kac yasindasin sen bu arada?
Sirkeli suya ben alıştım biliyomusun 3 4 gün zor sonra kolay geliyo
Ben de bugün 78.4 olmusum :)) 600 gr gitmis hos gitmis beş gitmiş yihuuuu bi daha da gelmesin zaten:))) 2 gunde toplam 1 kilo vermisim spor da yapmadan ustelik..Yoksa dolunayla mi ilgili bu olay acabaaa???
ekimde 22 den gün aldımsen kac yasındasın. ayrıca benım bu dıyet kacıyo ya işe gıdıp gelmek mahvediyo. aha sımdı aclıktan bayılıcam bıtane pogca yıcem mecbur baska bişi bulamıyorm
![]()
Evden bisey goturme sansin yok mu?Ben oyle yapiyodum sabah kepekli sandvic atistrmalik kuru meyve oglen icin de kuru kofte ayran ya da ton baligi ve salata ..Olmaz mi?
bı kut böregını yemedim kızlar bı poğca bi küt böregi yemiş oldum ıkı degıl![]()
bugun eve yuruyerek gidecegım yaklasık 35 40 dk suruyo.. daha sonra leslie 4mıll vıdeosunu gordum onu yapcam baya tempolu kendıme gelmem lazım sınır olmaya başladım bu pazara kadar guzel kılo verıp kendımı mutlu etmelıyım
Evet leslie baya sıkılaştırıyor ama aksam bana zor geliyo spor yapmak bende şimdi biraz yürüdüm birazdan jillian yapcam
Canim jillian ı hangi level da yapiodun..Bugün baktm biraz da o kadin ne oyle ya ucan tekmeler falan..
Ben de bugün 1 saat kosubandinda hizli tempoda yurudum..500 kalori yakmisim guya bant oyle diyo ama bakiciiz artik
Oh oh maşallah ne kadara aldın canım koşu bandını
Beninde kosu bandim bugun geldi hemen basladim. bende kosu bandinda yurudum yarim saat 60 kalori anca gitti sende nasi 500 gittibende hizli hizli yurudum
![]()
keske vercek altı kılom kalsa canı cıkasıcaaltı kıloda bişe yok verirsin bu dıyetı bıraz uygula ki ben tam tamına uygulamadıgım halde veriyorum havada karada verirsin canım sende takıl bizle gazlamanın etkisi cok fazla
![]()
Nie pofidikpamuk senin hedef kilo kacta nu arada cok hzli cvp veriosunuz yetsemiorum :/ kusura bakmayin bugun ki diyet listem
4.12.2013
1 porsiyon corba
3-4 tutku biskuvi ( normlde ywmem bugun cnm cok cekti)
Oglen yemegide yok
Aksam 10 kask makarna
Nar eksili salata
4 litre su
1 fncan kiraz sapi cayi