Bir haftada evlilik kararı vermek

Yürek mi yediniz diye sorarım. Sırf zengin diye evlenilir mi? Sevmediğin adamla nasıl aynı yatağı paylaşacaksin onu da sormuyorum. Evlendikten 3 ay sonra boşanıyorum eşim aldattı,beni sevmiyor,şiddet uyguladı diye konu açabilirsiniz. 1 haftada anca bu kadar tanıyabilirsin insanı.

Yok bende cok tepkiliyim de cevremde kıskanc olarak anılmamak adına burda sizinle paylasıyorum olay benlik değil

neden ki bu acele? zengin koca adayı elden mi kaçıyor? zamana bırakın 3-5 ay tanımaya çalışın en azından

Aynen bu durumda bir akrabamız evlendi . 20 gün içinde. Adam çok zengindi. Şimdi 8yıllık evliler. Kız çok mutlu ama kız her zaman sadece mantığı ile hareket eden duygusuz bir tipti. 2 çocuğu oldu 3 bakıcısı var. Sabahtan akşama gezer , alışveriş yapar arkadaşları ile takılır. İnstagram hesabında her saniyesini paylaşır adeta bir Şeyma Subaşı ama İnan Şeyma biZim akrabanın yanında masum kalır. Demem o ki bu tarz evlilik yapanların zaten karakteri ,Dünya görüşü , hayata bakışı bellidir. Onları çoğumuz anlayamayız. O sebeble boşverin herkes nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…