- 10 Nisan 2014
- 43.731
- 116.300
- 798
- Konu Sahibi Manolyalale
-
adam kim selman mı yoksakızlar merhaba
Daha bir hafta tanıdıgı biriyle sırf zengin diye evlenmeye ne diyorsunuz
ben de tam onu soracaktım zengin var zengin var.villası var mı lüks jeep i var mı teknesi var mı sene de 3 4 kere yurtdışı tatiline götürebilir mi.evde hizmetçi bahçevan uşak üçlüsü olacak mı.2 kilo altın 5 karat tektaş alabilir mi.offf kafam da deli sorularrrNe kadar zengin?
Evlilik sözleşmesi yapacak mı?
Evlendikten 1 hafta sonra 1 haftada boşanma kararı konusu açarsın diyorum ama beyefendinin zenginliğinin miktarına göre hafta uzayabilir tabikızlar merhaba
Çok mantıksız ve anlamsız diyorum.kızlar merhaba
Aman yok be işte varoş bi semte göre iyi onların tabiriyle zeeangiinben de tam onu soracaktım zengin var zengin var.villası var mı lüks jeep i var mı teknesi var mı sene de 3 4 kere yurtdışı tatiline götürebilir mi.evde hizmetçi bahçevan uşak üçlüsü olacak mı.2 kilo altın 5 karat tektaş alabilir mi.offf kafam da deli sorularrr
Aynen bende katılıyorumÇok mantıksız ve anlamsız diyorum.
Bekleyip göreczpeki ya sonra?
eğer bekleyip görmek içinse evlenmeden de bekleyip görebilirsiniz sonra kendim ettim diye üzülmeyinBekleyip görecz
Belkide onlar iyi yapıyor ki ciddrn suan cok kıymetli aman aman sanki onun altından bizim bakırdanZamanımızın en önemli kriteri ama bence çok saçma
1 dkda bosanmaya hazır ol diyorum :)kızlar merhaba
Hayat pahalılasti bence evet deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?