Bir haftada insan aşık olabilir mi?

Çok rica ediyorum şu kurban psikolojisinden çıkın. Geçmişte acılar yaralar vs..

Yaşandı bitti derslerimi aldım, artık daha güçlü bir şekilde aydınlık yolumu ihtişamla yürümeye devam ediyorum. Der misiniz lütfen?

Adamin bu kadar uzun ve dramatik mesaji okumadigina amaaan diyerek ekrani kapattigina eminim ama ispatlayamam.

Olayi dramatiklestirmenin bir anlami da yok gercekten, sizi kilolu bulmus daha zayif biri ile beraber olmak istiyor olabilir, bunlar tercih. Keske bunu kibarca aciklasaydi ama demek ki o kadar hassas dusunen biri degilmis.

İnstagram da kendinizi filtreleye filtreleye sizle alakası olmayan yepyeni bir insan yaratırsanız olacağı bu

Sanki buluşmaya gidince herif görmeicem ha işte böyle arkasına bakmadan kaçar

Ve senin aşkında bu onun sana hayır demesi onun zor ve ulaşılmaz olması aslında değildir erkekler çok basittir sen gözünde bu kaba herifi büyütmüşsün

Her şey den önce sosyal medya kullanmayı bırak kullanacaksanda dürüst ol fitre işini bırak

Ay evet o şiir kısmı bende bulantı yaptı çok ezikce ya

Yahu 10 yıllık eşime yazmam o saçma sözleri siz bir haftada ne yaşadınız uzaydamıydınız ayol orda zaman dilimi yok da ne bilim

İyiki kaç çekiyon sen dememiş yaralı duygusal iiirkekkk

Hayır ,fotolarım filtresiz,online da da netim zaten..

Adam seni beğenmediğini dürüstçe söylemiş sen de drama queene bağlayıp o saçma mesaji yazmışsın.
Gereği var mıydı ?
Görüşmeye gittin ve sen de beğenmediysen niye acikca boyun kaç ? Diye sormadın ?
Ahdhshhs
Yazdığın mesaj iyice adamın gotunu kaldırmıştır, aferin

Ben hem toksik hemde takıntılı birsi olduğunu düşünüyorum tek bir kelime etse bir erkek gelinlikle gidecek buluşmaya o kapasite var
İnsanların onurlarını ,gururlarını daha da yaralamak için varsınız?
Ne zevk alıyorsunuz insanlarla dalga geçmekten?Ne oldu şimdi yani?Elinize ne geçti?Bak sana da cevap veriyorum.İnsansın çünkü.
Gerçekten çok yazık ya..

Sordum,fazla zayıfsın dedim..

Sordum,fazla zayıfsın dedim..
Tamam görüşmede iki tarafta kartlarını açık oynadiysa niye o mesajı yazdin bebegimsu ya ?
Vallahi saç baş yolmalik.
Adam bildiğin tipik erkek işte.
Altın tepsiye koyup yaglamis, ballamissin.
N'oldu ?
Cevap bile vermedi.
İnan okurken utandım.
Ne gereği vardı hakikaten.
Bir daha yapma böyle şeyler.
Bir de aşırı safsin bak bu konularda.
Seni çok uzerler

Cevap vermesini istemediğim için anında engel attım..Cevap beklemiyordum zaten.

Çok fazla abartıyorsun drama quenn seni devam et erkekleri ne kaçırır biliyormusun fazla ilgi mıcık mıcık ilişki isteyen Kadın ha bir de gözyaşı bu da benden sana öğüt

Ulaşılmaz olursan kıymete binersin söylemeden geçemicem adama yazdığın şey berbat ötesi neyse bu by by sana

Ama ilk defa böyle tipik erkek görüyorum.Daha öncekilere bu kadar yumuşak olmadım.Bittiyse bitti,elektrik almadıysan almadım,beğenmediyse beğenmedi..
Ama bu adam diğerleri gibi görünmedi gözüme.Ne bileyim.Hiç bir erkek kendisini bu kadar açmaz bir kadına diye düşünüyorum..Hadi açtın güzel taraflarını anlat..Eksiğini kusurunu değil..

İçeriği okumadım ama başlığa hitaben olur. Sanaldan olmaz ama yüzyüze olur. Zaten aşk dedigimiz şey fiziksel çekim birine hissettiginiz fiziksel çekim ve anılarla doğru orantılıdır. Yani aşkın icinde çok iyi biri olduğu için aşık oldum diye bir şey yoktur.

Bişeyler falan yoktu tipsizde online konustuğun icin onun eksik yanlarini göremedin yücelttinde yücelttin hayalindeki biriyle özdeslestirdin.
O beğebmemis iste duygularida senin gibi degilmis senin gibu sevmemis aslinda sende sevmedinde o daha fiziki bakmis tüm erkekler gibi. Ulasmayi dusunmuyorum demissin ama pek sanmiyorum. Hep oyle olur cunku icin biraz sogusa hemen acaba ne yapiyor arkadasca hal hatir soruyum dersin yine reddedilirsin bilgin olsun.Bu adamdan bisey cikmaz hemen kendine yeni bir ugras bul yoksa bi çıkmaz seni bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…