Sivilceli Ciltler Bir Haftada Sivilcelere ve Cilt Kuruluğuna Son

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

shelleyh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
18
5
38
İstanbul
Merhaba kızlar. Normalde sivilcem çok fazla olmaz.
Ama bir ilaç kullandım ve feci bir şekilde sivilcelerim çıktı iki yanağımda, alnımda ve çenemde hatta burnum ve dudağımın arasında bile.
Çok sinirlerim bozuldu günlerce evden çıkamadım. Sonra annem zorla dışarı çıkardı beni. Watsons'a gittik birkaç şey alalım diye.
Oradaki görevlinin yönlendirmesiyle birkaç şey aldım. Aldıklarımı yazıyorum;

1) Nivea - Clean Deeper (Günlük temizleme ve peeling jeli)
2) Nivea - Stay Clear (Arındırıcı Tonik)
3) Doğal Zeytinyağlı Kahveli Sabun
4) Purederm - Oksijen Maskesi (İki kullanımlık)
5) Nivea - pure & natural ballı yoğun nemlendirme maskesi (iki kullanımlık)

Kampanya vardı hepsi toplamda 22 tl civarında tuttu. Bir de ped şeklinde pamuk aldım uygulama için.
Her sabah yüzümü yıkıyorum, daha sonra yaptıklarımın sırası,

1) Önce kahveli yağlı sabunla köpürtüyorum yüzümü.
2) Peeling jeliyle yüzüme birkaç dakika ayrı ayrı bölgelere masaj yapıyorum, mavi noktacıklardan yüzümü her yerine gelmesine dikkat ediyorum.
3) Arındırıcı toniğimi sürüyorum.

Bu, her gün yaptığım uygulama. Diğer iki maskeyi de dört güne ayırdım, istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
Şuan sivilcelerim tamamen kurumuş durumda sadece biraz izleri kaldı ama onlar da geçiyor. Ballı maske sayesinde de cildimin kuruluğu geçiyor.

Herkese tavsiye ederim, umarım kampanyalar bitmemiştir de yetişebilirsiniz. :)

Merhaba kızlar. Normalde sivilcem çok fazla olmaz.
Ama bir ilaç kullandım ve feci bir şekilde sivilcelerim çıktı iki yanağımda, alnımda ve çenemde hatta burnum ve dudağımın arasında bile.
Çok sinirlerim bozuldu günlerce evden çıkamadım. Sonra annem zorla dışarı çıkardı beni. Watsons'a gittik birkaç şey alalım diye.
Oradaki görevlinin yönlendirmesiyle birkaç şey aldım. Aldıklarımı yazıyorum;

1) Nivea - Clean Deeper (Günlük temizleme ve peeling jeli)
2) Nivea - Stay Clear (Arındırıcı Tonik)
3) Doğal Zeytinyağlı Kahveli Sabun
4) Purederm - Oksijen Maskesi (İki kullanımlık)
5) Nivea - pure & natural ballı yoğun nemlendirme maskesi (iki kullanımlık)

Kampanya vardı hepsi toplamda 22 tl civarında tuttu. Bir de ped şeklinde pamuk aldım uygulama için.
Her sabah yüzümü yıkıyorum, daha sonra yaptıklarımın sırası,

1) Önce kahveli yağlı sabunla köpürtüyorum yüzümü.
2) Peeling jeliyle yüzüme birkaç dakika ayrı ayrı bölgelere masaj yapıyorum, mavi noktacıklardan yüzümü her yerine gelmesine dikkat ediyorum.
3) Arındırıcı toniğimi sürüyorum.

Bu, her gün yaptığım uygulama. Diğer iki maskeyi de dört güne ayırdım, istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
Şuan sivilcelerim tamamen kurumuş durumda sadece biraz izleri kaldı ama onlar da geçiyor. Ballı maske sayesinde de cildimin kuruluğu geçiyor.

Herkese tavsiye ederim, umarım kampanyalar bitmemiştir de yetişebilirsiniz. :)

Canım son durum nedir? Cıktı mı sivilce hic kullanmaya basladıkdan sonra?

Back