Bir haftadır kendimi kötü hissediyorum

merakedemem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
91
0
36
İstanbul
merhabalar
1 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. durduk yere dudaklarım uyuşuyor, başım dönüyor ve aynı saniyede ellerim ayaklarım uyuşuyordu 1 saatte bir kere filan başıma geliyordu.
ama bugün sürekli oluyor. bayılacakmış gibi hissediyorum kendimi. 2 3 saniye içinde geçiyor ama çok sık oluyor.
önce dudaklarım uyuşuyor sonra başım dönüyor sonra aynı anda ellerim ayaklarım uyuşuyor. en son baldırlarım inanılmaz derecede üşüyor. sıralama bundan ibaret ama çok fena oluyorum.

bütün hastalıklarımı sıralıyorum:
yumurtalık kistim vardı ilaç kullandım ilaç bitince kontrole gitmedim üzerinden 15 ay geçti.
gözlerim bozuk yakını ve uzağı iyi göremiyorum 2 senedir.
bu sene mayıs ayında ani işitme kaybı yaşadım kulak çınlaması dolayısıyla. çok şükür düzeldi sayılır ama baş ağrılarım başladı ardından (hastaneden taburcu olduktan sonra kontrole gitmedim bir daha)
ve antidepresan kullanıyorum yaklaşık 5 aydır.

neyim var sizce? yarın doktora gitmeli miyim? gideceksem hangi bölüme gitmeliyim?

Allah daha beterinden saklasın. burda yardım istemek yerine bir an önce doktora gitmek sizce de daha mantıklı değil mi????

antidepresen kullanalı ne kadar oldu? Yeni kullanıyorsanız eğer alışması zaman alıyor. Ayrıca dozu az ya da fazla gelmiş olabilir.

pardon 5 ay yazmışsınız. Doktorunuza danışın. Benim de öyle olmuştu. Dozajı fazla gelmiş doktorum azalttı.

antidepresanları şu 1 hafta içinde aksattın mı hiç?
Ben birden bırakmıştım ki bu çok zrarlıymış aynı belirtiler bende olmuştu.
hemen doktora gitmelisin.

antidepresanları şu 1 hafta içinde aksattın mı hiç?
Ben birden bırakmıştım ki bu çok zrarlıymış aynı belirtiler bende olmuştu.
hemen doktora gitmelisin.

aynen öyle yaptım aksattım. sorunum bu sanırım 4 5 gündür içmeye üşeniyorum.
off sorunumu buldum. içmeye devam etmeyeyim dimi önce doktora gidip sonra devam edeyim
ah salak kafam

çok teşekkür ederim bu arada hemen içtim bir tane. yarına kadar beni idare eder umarım

rica ederim.
doktor muhtemeln bırakmana gerek görüyorsa 1-2 hafta günde yarım yarım içip gün geçtikçe azaltıp bıraktırıcaktır.
devam etmene gerek görüyorsada aynen devam ettiricektir.
3 gün boyunca yarım yarım iç diycektir.
Sen gitmeyi unutma.
Ve kesinlikle kafana göre bırakma.
iğrenç bir durum bilirim.

tüm cevapları okumadım belki söyleyen olmuştur kusura bakmayın eğer öyleyse. nöroşirürji yani beyin cerrahine gitmenizi tavsiye ederim. geçmiş olsun umarım ciddi bir sorun değildir

ya yazmak istemiyorum ama yazmazsam içim rahat etmicek, MS hastalığı (multipl skleroz) var mı diye baktır.

Son düzenleme:
Back
X