Ne gerizekalı arkadaşı varmış asıl arayıp durmuş sorgulattığı halde öküz herif bide yalan atmış arıyıp duruyo diye yerinde olsam kocan gelince o adamı arar mikrofonu açar derdim ki kardeşim numaranı eşimin telefonunda gördüm kim diye arıyım dedim bende kayıtlı mı diye çalmış senin tel sonra sen niye tuz bulmuş hıyar gibi arayıp duruyosun yanlış oldu dediğim halde bide eşime de yalan söylüyosun utanmıyomusun karı kocanın arasını bozmaya terbiyesiz ahlaksız derdimArkadaslar eski konularimdan bakabilirsiniz auan 6 aylik evliyim ama son bir aya kadar evlilugim esimede banada zehir oldu benim ailemin hatalarina esimin fazla takilmasi sebebiyle ama sim sukurler olsun cok iyiydik.. dun esim saat 2 ye kadar calisiyor normalde saat 1 de geldi cok terledim uzerimi degistrcem diye bide bisey birakmasi gerekiyordu bende dedm bir saat sora geliceksin zaten oda terledimboylemi geziyim hem ayakkabi almis onu birakti falan gitti.. esimin aslinda suphe edecek bi durumu yok gizlisi saklisi ama ben birazda burda okuduklarimdan etkilendim galiba icime kurt dustu surat yaptim neyse eim gitti 2 bucukta geldi ben bise olnamis gibi davrandm cnki luzumsuzdu.. neyse esim dysa girince onun teline baktim biriyle 23 dk konusulmus.. kendi telime numarayi yazdm arkadasimizmi diye bakarken yanlislikla numarayi aradim.. sonra o numara bwni aramaya basladi acmadim bu sirada da bi arkadasla disari cikicaz hazirlaniyoruz neyse gidecegimiz yere gittik avm ye onlar biseler yiyelim dedi bende bisiler bakayim asagida dedim magazaya giderken baktim o numara aramis yine bende aradim dedim yanlislikla aramisim bugn sizi kusura bakmayin dedim kapattim erkekti acan.. o gerizekali esimin lise arkadasiymis benimnumarami sorgulamis ismimi bulmus ben konustuktan sora esimi aramis esin sabahtan beri beni aradi 3 kere sira yanlis aradim dedi bende uc kezmi yanlis aradon falab dedim demis terbiyesiz halbuki yalannn.. sonra esim ben magazadayken beni aradi yanindada disari ciktigimiz arkadas var,bana dioki sen bugnn kimi aradin bnde babanin numarasina bakcaktm yanls aradim demekki diorum yanindaki yanlis anlama s in die esimde konuyu kapatmiyor hala uzerime geliyo yok babn numarasi sende yokmu falan yalanimi ortaya cikarmaya calisiyo neyse yanima geldiler arabaya bindik dedim ara su dengesizi banaver nasil sabahtan beri aramisim o bana oyle demis ac mikrofonuda dedim arattirmadi o arkadasin yannda benle tartisti bende itiraf ettim soonra iste bana sen nasil telimi karistirirsin bana sorsan soylerdim uzerimi degistirdim diye marazlandin ne olmasini umuyosun falan saydi bende bise demedim en son arkadasimiza dondu iste evlilikler bu yzden bitiyo dedi... cok kotu oldum o konuyu bi sekilde kapatip evde benlee tartisabilirdi beni yerin dibine soktu tamam bende ob kotu duruma dusurdum ama bilmiyorum gece geldik ben direk yattim o tv izledi yatti konusmadik oglende bi cenazeye gitti sizce geldiginde ne yapmaliyim((
Yapicaktim dedigini canim ama esim izin vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?