bir hamilelik 2 melek can mı dayanır

Ssouthernssun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
861
4
96
Kocaeli
buraya yazmaya bile elim gitmedi
2011 mayıs annesi olacaktım bende korunurken hamile kalmıştım daha 10 aylıktı kızım
hamile oldugumu ögrendik eşim istemedi önce zorla ikna ettim
kontrollerini hiç aksatmadık sonrasında ikiz oldugunu ögrendik ancak bir tanesinin gerileme ihtimali vardı
hayata tutundu dedik kontroller sonrasında gerileme ihtimali olan daha da hızlı gelişiyordu
birinin kız digerinin erkek oldugunu ögrendik
kızım çok küçük oldugu için yardımcı bile tutuldu cünkü ikiz hamilelik digerine hiiç benzemiyordu
ama ne olduysa 34+5te dr kontrolünde anlaşıldı kızımın minicik kalbi durmuştu
kızımsa yasıyordu ve oglumun hemen alınması gerekiyordu
ameliyat oldum dua ediyorum allahım sen oglumu koru onun da acısını yasatma diye
dr artık neredeyse 35. hafta bitiyor diğerini de alabiliriz riske girmeye gerek yok
14 gün yasadı oglum bu arada hep kuvezde tabi
ama daha fazla savaşamadı
odaları hazır
kıyafetleri hazır kaç ay oldu
ama acıları hafifleyecegine artıyor
melek anneleri siz nasıl dayandınız bazen isyan edesim geliyor bu mübarek günlerde
sonra yine allahıma sıgınıyorum
bizimde sınavımız buymuş diyorum
otopsiye yollamadık vicdanım kalbim el vermedi
birini 31 martta topraga verdik diğerini 11 nisanda kardeşinin yanına
bunları yazarken bile gözyaşlarım durmuyor
allahım kimseye yasatmasın böyle acıyı

Allah sabır versin canım kendini üzmemeye çalış. Allahın takdiri bu yiyecek ekmekleri yoktu demekki.. Ayy ne denir bilemedim şimdi yaa Allah sabrınıda beraberinde göndersin inşallah...

Allah'im kimseye tattirmasin böyle aci ve sizlere de sabrini versin..
Basimiza ne gelirse gelsin, kismet böyleymis deyip beterinden korunmayi dileyelim..
Rabbim hayatta olan yavrularinizi sizlere bagislasin insallah..
Kismetse ve hayirlisiysa Rabbim kucaginiza saglikli güzel melekler almayi nasip eder insallah tekrar..
Allah yardimciniz olsun..

Allah'im kimseye tattirmasin böyle aci ve sizlere de sabrini versin..
Basimiza ne gelirse gelsin, kismet böyleymis deyip beterinden korunmayi dileyelim..
Rabbim hayatta olan yavrularinizi sizlere bagislasin insallah..
Kismetse ve hayirlisiysa Rabbim kucaginiza saglikli güzel melekler almayi nasip eder insallah tekrar..
Allah yardimciniz olsun..

amin inş. tekrar hamilelik düşünemiyorum su an allah kızımı bagışlasın bizlere
ona uzun ömürler versin

başın sağolsun canım..sakın isyan etme. Allah kızına uzun ömürler nasip etsin...

saol canım. isyan bir an özellikle odalarına girince oluyor ama toparlıyorum kendimi cok şükür
agzımdan tek bir isyan cümlesi cıkmadı cıkmazda inşallah
amin canım kızımı bağışlasın allahım

isyan etmemek istiyorum ama bazen öyle bir an geliyor ki
amin inş. allahım uzuuun ve de hayırlı öürler versin

Allah sabır versin.İkiz kayıplarda acı da 2 katına çıkıyor.Benim 8 ay oldu ikizlerimi kaybedeli hala tam anlamıyla toparlanamadım.
Eğer sizi üzmeyecekse oğlunuzu kayıp sebebini ne olarak açıkladı doktorlar?Sonuçta oldukça geç bir hafta.

kızlar destek olan herkese cook teşekkür ederim. insan böyle zamanlarda yanındakilerden destek alıyor güç kuvvet buluyor

Allah sabır versin.İkiz kayıplarda acı da 2 katına çıkıyor.Benim 8 ay oldu ikizlerimi kaybedeli hala tam anlamıyla toparlanamadım.
Eğer sizi üzmeyecekse oğlunuzu kayıp sebebini ne olarak açıkladı doktorlar?Sonuçta oldukça geç bir hafta.

amin canım hepimize sende melek annesiymişsin allah sana da sabırlar versin
ogluma zaten daha hamileliğimin basında gelişme geriliği demişti dr
ama sonra daha cabuk toparlamıştı kilosu gelişimi kızımdan daha iyiydi
ama kızıma ne olduysa ogluma da o oldu kalbi durdu canım onunda
hiçbir sebep yok drlar canla basla ugraştı ama kurtaramadı ne yazıkki

cnm yasadıkların cok üzücü ama birde olaya şu yönüyle bak hem onların şefaatinikazandın iki melek
hemde dünyalar güzeli kızın var oda bu dünyadaki teselin
bizim ise coğumuzun ilkiydi kucaklarımız boş kalıverdi
herşey Allahtan ne yapalım zamanla acın dinecektir gecmeyecek ama hafifleyecek
başın sağolsun

ahh canım allah yar ve yardımcın olsun rabbim sabır versin.seni çok iyi anlıyorum.bnde 2 meleğimi kaybettim.insan hiçbir zaman unutamıyorki onlar hem aklımın hemde kalbimin bir köşesindeler ne yaprsam yapayım boğazımdaki düğümde gitmiyo ama allahın takdiri.yapacak bir şey yok.imtihan dünyası..güzel allahım öbür evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin...

inanın sizi okadar çok merak ediyordumki kızınız bezden kurtulmuş ordan takip edtmiştim ikizler doğdumu diye merak ediyordum şimdi isminizi görünce içim yandı.çok üzüldüm bu nasıl bir acı.rabbim sabır versin allah kızınıza ömür versin.

başınız sağolsun.bende melek annesiyim malesef.acıyla başetmek demişsiniz ya...öyle zor öyle ağrılı bir süreçki..ben yokluğuna hiç alışamadım,hala canım acır hala ağlarım.ama hayat işte devam etmek zorunda.benimde şimdi bir yavrum rabbime şükredişim var.sadece sabır dua....çok ama çok zor.rabbim size ve eşinize sabır kızınıza uzun ömür versin....

cnm yasadıkların cok üzücü ama birde olaya şu yönüyle bak hem onların şefaatinikazandın iki melek
hemde dünyalar güzeli kızın var oda bu dünyadaki teselin
bizim ise coğumuzun ilkiydi kucaklarımız boş kalıverdi
herşey Allahtan ne yapalım zamanla acın dinecektir gecmeyecek ama hafifleyecek
başın sağolsun

tek tesellim kızım zaten bomboş bir kucakla ne yapardım bilmiyorum elbette ki yerlerini doldurması mümkün değil
ama ben aglarken gelip yarım yamalak konuşmasıyla ağla ağla ı ıh anne ağla diyor
anne ağlama demeye calışıyor kendince ister istemez toparlıyorsun kendini
ya da yeni bişi yapıyor seviniyorsun
allahın takdiri bizim sınavımız buymuş
umarım dediğin gibi olur seninde basın sagolsun...
hamileymişsin allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inş. bir daha yasatmasın böyle kahredeci bir olayı

ahh canım allah yar ve yardımcın olsun rabbim sabır versin.seni çok iyi anlıyorum.bnde 2 meleğimi kaybettim.insan hiçbir zaman unutamıyorki onlar hem aklımın hemde kalbimin bir köşesindeler ne yaprsam yapayım boğazımdaki düğümde gitmiyo ama allahın takdiri.yapacak bir şey yok.imtihan dünyası..güzel allahım öbür evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin...
allah razı olsun canım senin de basın sagolsun iyi dileklerin içinde cok teşekkür ederim
ne kadar dogru bir laf imtihan dünyası...

inanın sizi okadar çok merak ediyordumki kızınız bezden kurtulmuş ordan takip edtmiştim ikizler doğdumu diye merak ediyordum şimdi isminizi görünce içim yandı.çok üzüldüm bu nasıl bir acı.rabbim sabır versin allah kızınıza ömür versin.

insan basına güzel seyler peş peşe gelince hep öyle devam edecek sanıyor. hiç kötüyü acıyı yasamayacak ama malesef ..
allah razı olsun canım amin..

başınız sağolsun.bende melek annesiyim malesef.acıyla başetmek demişsiniz ya...öyle zor öyle ağrılı bir süreçki..ben yokluğuna hiç alışamadım,hala canım acır hala ağlarım.ama hayat işte devam etmek zorunda.benimde şimdi bir yavrum rabbime şükredişim var.sadece sabır dua....çok ama çok zor.rabbim size ve eşinize sabır kızınıza uzun ömür versin....

amin canım senin de basın saolsun... ben daha cok yeniyim o süreçte henüz 4 ay oldu ayrılalı kuzularımdan kokuları burnumda... bol bol dua ediyorum onlar içinzaten ancak öyle ayakta kalınıyor sanırım...allah yavrunuza uzuuun ömürler versin

cnm allah sabır versin. kızına uzun sağlıklı ömür versin. çok zor bi sınav bu.

sakın isyan etme Allah'a sığınmaktan başka çaremiz mi var?

Allah yardımcın olsun:5:

Back
X