merhaba,
ben bir hata yaptım ve nasıl telafi edeceğim konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımla bir süredir sürekli gergin ve tartıma içindeyiz.
Erkek arkadaşım cok sabırlıdır ama sabrı tasınca gözü hiçbirşey grmez bende tam tersi çabuk parlar çabuk sönerim.
Ablası var 6 yaş büyük evli; geçen gün onlara geldiler ben beni aramıosun onlar gelio hemen beni bir kenara atıyosun diye kavga çıkarrtım.
Yalnız bu kavga ufak bir kapristen çok ötelere gitti ianada bindi,en son arabadada erkek arkadaşım ve annesi giderken biz telde tartısıyoruz daha doğrusu ben bağırıorum ve annesi bu lafları duyuyo
erkek arkadasım da annesine sizi birinci onu 2. Planda tutgumu düşünüo die ailesine sölüo
erkek arkadasımla ayrılma noktasına geldik ama düzelttik sayılır ancak 2 hafta sonra istemeye gelcekler ve belliki istenmeyen gelin durumdayım suan ben gidip yanasamam onlara bu hatayı yapmmaış olsam kız evi naz evi die kendimi geri cekerdim hep onlara karsı amaşuan nasıl dawranmama gerektiğini kestremiyorum.
Onların gözünde hem değerli olmalıyım yeniden hemde bu olayı unuttrmalıyım
yardımlarınızı bekliyorum.(
sen baştan bir çuval inciri berbat etmişsin..
abla anne bunlar kıyaslanacak şeyler değil..
ben onların yerinde olsam, inan ki 15 gün sonra istemeye gitmek için, bayaaa bi düşünürdüm,
düşünürdüm yaaniii...
nasıl toparlarsın konuyu bilemedim..
ben onların yerinde olsam, inan ki 15 gün sonra istemeye gitmek için, bayaaa bi düşünürdüm,
düşünürdüm yaaniii...
hadi kavga etmişiniz onu anladık sennki neden ailesine anlatıyo çok kızıyom mal mal tut söle zaten onların duymasını istesen direk onlara sölerdin
düşünürdüm yaaniii...
düşünürdüm yaaniii...
boyle gereksiz kaprisler yapan bi ben değilmişimama en son bende ailen benden önemli dediğimde olay çok buyudu 2 gun surdu seninki gibi oldu bi nevi yani, geleceğimizi düşündürüyosun demişti bana haklı olarak,, çok pişman oldum bi daha yapmıcam yani onun benim gibi olmasını bekleyemem malesef ki sevgilinin olayı onlara nakletmesi o şeklde hoş olmamış bence, yapabileceğin şey bi daha yapmamak sanırım
hadi kavga etmişiniz onu anladık sennki neden ailesine anlatıyo çok kızıyom mal mal tut söle zaten onların duymasını istesen direk onlara sölerdin
ya tamam sen kapris yapmissin hatalisin anladik
ama sevgilin olacak o sahis hangi akilla direk konusulan, tartisilan konuyu annesine aktariyor orasini anlamadim ..
onlar seni istemeye gelmek icin dusunurler belkide sen boyle bi adamla ciddi bir seyler dusundugune eminmisin ?
Merhaba,
ben bir hata yaptım ve nasıl telafi edeceğim konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
erkek arkadaşımla bir süredir sürekli gergin ve tartıma içindeyiz.
erkek arkadaşım cok sabırlıdır ama sabrı tasınca gözü hiçbirşey grmez bende tam tersi çabuk parlar çabuk sönerim.
ablası var 6 yaş büyük evli; geçen gün onlara geldiler ben beni aramıosun onlar gelio hemen beni bir kenara atıyosun diye kavga çıkarrtım.
yalnız bu kavga ufak bir kapristen çok ötelere gitti ianada bindi,en son arabadada erkek arkadaşım ve annesi giderken biz telde tartısıyoruz daha doğrusu ben bağırıorum ve annesi bu lafları duyuyo
erkek arkadasım da annesine sizi birinci onu 2. planda tutgumu düşünüo die ailesine sölüo
erkek arkadasımla ayrılma noktasına geldik ama düzelttik sayılır ancak 2 hafta sonra istemeye gelcekler ve belliki istenmeyen gelin durumdayım suan ben gidip yanasamam onlara bu hatayı yapmmaış olsam kız evi naz evi die kendimi geri cekerdim hep onlara karsı amaşuan nasıl dawranmama gerektiğini kestremiyorum.
onların gözünde hem değerli olmalıyım yeniden hemde bu olayı unuttrmalıyım
yardımlarınızı bekliyorum.(
düşünürdüm yaaniii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?