bir hata yaptım şimdi napacağımı bilemiyorum:((

kostowas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
74
1
96
İstanbul
Merhaba,

ben bir hata yaptım ve nasıl telafi edeceğim konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
erkek arkadaşımla bir süredir sürekli gergin ve tartıma içindeyiz.
erkek arkadaşım cok sabırlıdır ama sabrı tasınca gözü hiçbirşey grmez bende tam tersi çabuk parlar çabuk sönerim.
ablası var 6 yaş büyük evli; geçen gün onlara geldiler ben beni aramıosun onlar gelio hemen beni bir kenara atıyosun diye kavga çıkarrtım.
yalnız bu kavga ufak bir kapristen çok ötelere gitti ianada bindi,en son arabadada erkek arkadaşım ve annesi giderken biz telde tartısıyoruz daha doğrusu ben bağırıorum ve annesi bu lafları duyuyo
erkek arkadasım da annesine sizi birinci onu 2. planda tutgumu düşünüo die ailesine sölüo
erkek arkadasımla ayrılma noktasına geldik ama düzelttik sayılır ancak 2 hafta sonra istemeye gelcekler ve belliki istenmeyen gelin durumdayım suan ben gidip yanasamam onlara bu hatayı yapmmaış olsam kız evi naz evi die kendimi geri cekerdim hep onlara karsı amaşuan nasıl dawranmama gerektiğini kestremiyorum.

onların gözünde hem değerli olmalıyım yeniden hemde bu olayı unuttrmalıyım

yardımlarınızı bekliyorum.(

ablasıyla kendini neden bir tutuyorsun konuşacakları vardır özlemişlerdir lafa dalmışlardır çok gereksiz bir kapris herkesin yeri ayrıdır istenmediğini nerden anladın bu kadar basit bir olaydan dolayı değildir herhalde bence kendini kasma içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran derim

Sende benim gibisin anlasilan, en ufak meseleden kavga cikarmayi basarabiliyoruz. Bnde sevgilimin ablasindan hoslanmiyorum, gerci bizim meselemiz ayri, ablasi sevgilimin yaninda bana iyi davraniyor, fakat yanliz kalinca degisiyor, bu yuzden sevmiyorum kendisini, sevgilimde biliyor, ama birsey yapamiyor yazik:)

sen baştan bir çuval inciri berbat etmişsin..
abla anne bunlar kıyaslanacak şeyler değil..
ben onların yerinde olsam, inan ki 15 gün sonra istemeye gitmek için, bayaaa bi düşünürdüm,
düşünürdüm yaaniii...

nasıl toparlarsın konuyu bilemedim..

senin yorumlarina bayiliyorum.

istenmeyen olduğunu nereden biliyorsun öyle birşey ima etmediler değil mi? biraz ayıp olmuş ama bence yine de dik dur, kapris yapmışsın geçmiş gitmiş

aynen,isteme işini de elimden geldiğinc ertelerdim

hadi kavga etmişiniz onu anladık sennki neden ailesine anlatıyo çok kızıyom mal mal tut söle zaten onların duymasını istesen direk onlara sölerdin

hadi kavga etmişiniz onu anladık sennki neden ailesine anlatıyo çok kızıyom mal mal tut söle zaten onların duymasını istesen direk onlara sölerdin

oğlumla beraber arabadayız,kız telefonda basbas bağırıyor,ben sormayacakmıyım oğlum derdiniz ne diye.eee e cevap olarak ne demesi gerekiyor

boyle gereksiz kaprisler yapan bi ben değilmişim ama en son bende ailen benden önemli dediğimde olay çok buyudu 2 gun surdu seninki gibi oldu bi nevi yani, geleceğimizi düşündürüyosun demişti bana haklı olarak,, çok pişman oldum bi daha yapmıcam yani onun benim gibi olmasını bekleyemem malesef ki sevgilinin olayı onlara nakletmesi o şeklde hoş olmamış bence, yapabileceğin şey bi daha yapmamak sanırım

Valla içimden geçenleri birebir yazmışsın, ekleyecek birşey bulamadım :26:

aynen
ben asla buna benzer bir şey yapmadığım halde yaranamamıştım..sen nasıl yaranırsın artık bilmem:44:

tamam tecribelerime dayanarak söylüyorum ki; erkeklerin -aileleriyle ilgili- çok fazla üstüne gitmeyeceksin. %100 de haklı olsan üzerine gittiğin vakit erkek seni haksız ilan eder. Bu erkek arkadaşın değil, nişanlın, eşinde olsa bu durum böyle. Bu süreçler flört biraz zor geçer seni anlayabiliyorum isteme sürecindesin gerginsin; biraz rahat ol. Rahat bırak misafiri gelsin gitsin çok üstüne gitme çünkü erkekler bu süreçte daha gergin oluyor. zaten evlilikten sonra gece gündüz seninle olacak. Tabi erkek arkadaşının da bu durumu ailesine yansıtmaması gerekirdi. Ama belli ki sen dozunu bayağı artırmışsın olayın. Bence konuyu kapat çok deşme. Erkek ardaşına kusruma bakma bende gergin bir sürece girdim heyecanlıyım olur böyle zmanlarımız birbirimizi hoş görelim de. Birde aranızda ki problemleri ailelere yansıtma. Çok üzerine düşme konunun. Hatlıyım çok özür dilerim asla olmayacak dersen bunu ömür boyu kullanırlar. Ailesi de eşinde. Sen sadece anlık bir durum olduğunu her insanın böyle şeyler yapabileceğini söyle sadece. Canını sıkma evlikte aileler herşeye burnunu sokmaya başlayınca ağzına geleni bile sayabiliyorsun çok kasma kendini. Erkek arkadaşın hakkında hayırlı ise zaten o kapatır bu konuyu. Ama seni bu yüzden hala üzmeye devam ediyorsa bence acele etme derim biraz daha ertele isteme sürecini. Onunda gergin zamanı bunu da unutma ama kendinide sakın ezdirme doğal böyle şeyler....

canım sen bence hiç yaranmaya çalışma sadece köprüyü gecene kadar ayıya dayı de :) sabır et azıcık . evlenip eşinle evinizin kapısını kapattığınızda sadece siz olacaksınız geri kalan herkes dışarıda kalacak. Eğer müstakbel kayınvaliden iyi bir insansa zaten seni kendisinden yaşça küçük olduğun için bile affeder . konusunu bile yapmaz herşey yavaş yavaş rayına oturur. önümüzdeki günlerde fevri olmamaya özen gösterirsen sıkıntı olacağını sanmıyorum . ama iyi geçinmek içinde yapmacık olma o zaman daha itici oluyor :) . Evlilik stresi,isteme stresi,ciddiye binme boyutu derken gelin adaylarının herşeyine göz yumuluyo . Sevgilin seni seviyor sen onu seviyorsan gerisini kendine sıkıntı yapma.

bak, bu arkadaş hemen çarketmiş..tebrikler..

ya tamam sen kapris yapmissin hatalisin anladik
ama sevgilin olacak o sahis hangi akilla direk konusulan, tartisilan konuyu annesine aktariyor orasini anlamadim ..
onlar seni istemeye gelmek icin dusunurler belkide sen boyle bi adamla ciddi bir seyler dusundugune eminmisin ?

bu sebepten

kayınvalide nin arabada olduğunu bile bile münakaşa yapmak yanlış,
sen burada belki alttan mesaj vermek istemiş olabilirsin,
bakın ben böyle dişliyim ,altta kalmam,hafife almayın beni diye..
ama olay aleyhine döner..hiç isteme arifesinde bunlar olur mu?

çocuğun aksettirmesine gerek yok,
1 karış ötede oturan anne, konuşmalrdan anlıyamayacak mı ne olduğunu..
tartışılıyor belli..

Aynen hatta vazgeçerdim istemektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…