Bir hayat dersi bana... Sizlerle paylaşmak istedim...

Evet yazını okumuştum,

Şu an ben de çok şaşırdım....!!! Gerçekten iyi bir insanmış vay be ağzım hatta açık kaldı, bu zamanda böyle insanlar kaldı mı??? :32:

Artık karar size kalmış, belki ev alana kadar belli bir süre oturabilirsiniz....Ya da mesela o ay durumunuz iyiyse bir cuzi ücret gönderirsiniz, sonra sıkışınca zaten o birşey beklemiyor ödemezsiniz gibi...

Çok sevindim ve seni böyle bir yazı yazdığın için tebrik ediyorum!

gerçekten eşinin ailesi gıpta ile bakılabilecek kişilermiş

bence bundan sonra görümce olarak değilde bir bacı bir kardeş olarak görün

sizin için hiç bir art niyeti olamayan bir kişilikmiş ve eşin de insan evladıymışta

eve gidince siz başınıza kakmamış olup biteni,bundan sonra aklı selim düşünerek hareket edin

hırsla kinle öfkeyle kıskançlıkla hayat yürümez (gerçi bunu da anlamışsınız)

burada bunuyazarak anlattıgınız için size de ayrıca tebrik ediyorum:46:

Olur böyle şeyler önemli olan her şey tatlıya bağlanmış :) eşinle mutlu ol.
Aslında en güzeli ne biliyor musunuz kimseye bakmadan,aldırmadan evinde huzuru ve mutluluğu yaşamak. :) Allah herkese nasip etsin.

ne mutlu sizlere ki sizi sıkan bir konu tatlıya bağlanmış...Ne kadar güzel bir eş aileniz var siz de üzmeyin kendinizi daha fazla,Allah mesut bahtiyar etsin.

aa çok sevindim gerçekten senin adına bence kabul edin kiraya ödediğiniz paralarla ev sahibi olur çıkarsınız sonra ne kadar iyi bi görümcen varmış gerçekten çok düşünceli

canım benım ne olursa olsun hatanı anlamıssın ..kalbın fesat dolu olsaydı eşinin ablası sıze evı verdıgı zaman bıle altından bır fesatlık arardın emın ol ..

senınkı sadece bırazcık kıskançlıktı diyelim o kadarda olur ... ama kalbın temızmıs canım bak ne kadar ıcınden dılemıssen rabbım karsına cıkardı :) üzülme hakkında hayırlısı olsun ..

Kızlar tekrar merhaba. Ben bugün çok büyük bir ders aldım hayattan ve sizinle paylaşmak istedim.
Geçen konularımda bahsetmiştem biliyorsunuz. Eşimin ablası evleniyor ve onun ve evleneceği kişinin durumu iyi diye, ben eşimin canını yiyordum evi var, eşyaları çok güzel bizim istediğimiz gibi olmadı felan. Eşim çok içerlemişti bu duruma. Sonunda tatsızlık çıkmıştı aramızda. Buaradan sizinle paylaşmış ve sizden akıl almıştım. Siz haklı olarak bana çok kızmıştınız ve zaten ben de pişman olup, eşimden özür dileyip tatlıya bağlamıştım durumu.
Şimdi gelelim hayat dersine bunu burada sizle paylaşmak istedim.
Benim eşimin ablası bilin bakalım ne düşünmüş. Evlenince nisanlısıyla baska bır ev aldılar, kendı evı bosa cıkıyor. Eşimle, bana o gün düzeltmek için hep beraber yemek yerken 'canlarım ben bısey düsündüm kabul eder mısınz bılmıyorum ama benım evım malum bosalıyor ben esımle bırlıkte aldığımız eve tasınıyorum. Siz boşuna kirada olun istemıyorum, içim razı değıl benım evıme geçin 'dedı ahh kızlar o an yüzüm nasıl kızardı ağlıcaktım nerdeyse. Eşimin bır bakısı vardı ki utandım, dondum karsısında. Sanki 'ah tatlım ne yaptın ne buldun der gibi'. Benım hakkında fesatlandığım kışı bana kendı alınterıyle alıp ödedeığı evının kapılarını acmak ıstedı. Şu an kabul edıp etmeyeceğımız bellı değıl ama bu bana oyle bır ders oldu ki. Çok ayıp ettım cok bı daha asla kımse hakkında fesatlanmıcam.
Hayatta ınsana boyle tokat atıp kendıne getırıyor ıste.

:)=) AH AH O HAYAT BANADA BÖYLE BİR TOKAT ATSA YA NEOLUR AMA YOK BEN HEP HAYAL KIRIKLIĞI İLE BAŞBAŞA KALIRIM BENİM TOKATLAR MALESEF BÖYLE OLUYOR.nEYSE ÇOK SEVİNDİM EŞİNEDE PİŞMANLIĞINI DİLE GETİR ODA SEVİNSİN:)ALAF ARAMIZDA O GÖRÜMCEYİ EN GÜZEL YERİNDEN ÖPÜYORUM

Kızlar tekrar merhaba. Ben bugün çok büyük bir ders aldım hayattan ve sizinle paylaşmak istedim.
Geçen konularımda bahsetmiştem biliyorsunuz. Eşimin ablası evleniyor ve onun ve evleneceği kişinin durumu iyi diye, ben eşimin canını yiyordum evi var, eşyaları çok güzel bizim istediğimiz gibi olmadı felan. Eşim çok içerlemişti bu duruma. Sonunda tatsızlık çıkmıştı aramızda. Buaradan sizinle paylaşmış ve sizden akıl almıştım. Siz haklı olarak bana çok kızmıştınız ve zaten ben de pişman olup, eşimden özür dileyip tatlıya bağlamıştım durumu.
Şimdi gelelim hayat dersine bunu burada sizle paylaşmak istedim.
Benim eşimin ablası bilin bakalım ne düşünmüş. Evlenince nisanlısıyla baska bır ev aldılar, kendı evı bosa cıkıyor. Eşimle, bana o gün düzeltmek için hep beraber yemek yerken 'canlarım ben bısey düsündüm kabul eder mısınz bılmıyorum ama benım evım malum bosalıyor ben esımle bırlıkte aldığımız eve tasınıyorum. Siz boşuna kirada olun istemıyorum, içim razı değıl benım evıme geçin 'dedı ahh kızlar o an yüzüm nasıl kızardı ağlıcaktım nerdeyse. Eşimin bır bakısı vardı ki utandım, dondum karsısında. Sanki 'ah tatlım ne yaptın ne buldun der gibi'. Benım hakkında fesatlandığım kışı bana kendı alınterıyle alıp ödedeığı evının kapılarını acmak ıstedı. Şu an kabul edıp etmeyeceğımız bellı değıl ama bu bana oyle bır ders oldu ki. Çok ayıp ettım cok bı daha asla kımse hakkında fesatlanmıcam.
Hayatta ınsana boyle tokat atıp kendıne getırıyor ıste.

tecrübe böyle bir şey işte....

okumustum bi onceki konunuda,bak,kocani uzmeye degermiymis hic?
harika bi gorumceymis bu be,degerini bil gercekten,evi gerckten vermesini birak sizi dusunmesi bile cok guzel
cok sevindim adina canim:52::52:

Herkes hata yapabilir ancak sadece olgun insanlar hatalarından ders alır. Sen bu dersi alacak kadar olgun bir insanmışsın demek ki. Eşinizin ablası da gerçekten çok iyi niyetliymiş. İnsanın kendi ailesi yapmaz bunu. Kıymetini bilin bence.

Hani hep bir söz vardır Allah iyi insanlara çattırsın diye... Siz iyi insanlara çatmışsınız kıymetini bilin...

Ders alabildiğimiz ölçüde, hatalarımız yol göstericidir.
Aynaya bakabildiğin, kendini eleştirebildiğin için seni yürekten kutluyorum canım.
Özeleştiri yapabilen kişi sayısı öyle az ki, Seninle evli olduğu için eşin çok şanslı.
Mutluluğunuz sonsuza kadar devam etsin İnşaallah.

Back
X