Bir hayat dersi bana... Sizlerle paylaşmak istedim...

olur böyle şeyler hepimiz insanız, ders aldığını düşünmen güzel, eğer gerçekten fesat biri olsaydın bize eski evini teklif ediyor eder onada mana bulurdun.

hatanı anladın sonuçta güle güle oturun;

görümcende iyi insanmış bak;
:31:
hem iyi insanlara allah yardım eder; özenilen insanlar olurlar; kıskanılırlar.

Kızlar tekrar merhaba. Ben bugün çok büyük bir ders aldım hayattan ve sizinle paylaşmak istedim.
Geçen konularımda bahsetmiştem biliyorsunuz. Eşimin ablası evleniyor ve onun ve evleneceği kişinin durumu iyi diye, ben eşimin canını yiyordum evi var, eşyaları çok güzel bizim istediğimiz gibi olmadı felan. Eşim çok içerlemişti bu duruma. Sonunda tatsızlık çıkmıştı aramızda. Buaradan sizinle paylaşmış ve sizden akıl almıştım. Siz haklı olarak bana çok kızmıştınız ve zaten ben de pişman olup, eşimden özür dileyip tatlıya bağlamıştım durumu.
Şimdi gelelim hayat dersine bunu burada sizle paylaşmak istedim.
Benim eşimin ablası bilin bakalım ne düşünmüş. Evlenince nisanlısıyla baska bır ev aldılar, kendı evı bosa cıkıyor. Eşimle, bana o gün düzeltmek için hep beraber yemek yerken 'canlarım ben bısey düsündüm kabul eder mısınz bılmıyorum ama benım evım malum bosalıyor ben esımle bırlıkte aldığımız eve tasınıyorum. Siz boşuna kirada olun istemıyorum, içim razı değıl benım evıme geçin 'dedı ahh kızlar o an yüzüm nasıl kızardı ağlıcaktım nerdeyse. Eşimin bır bakısı vardı ki utandım, dondum karsısında. Sanki 'ah tatlım ne yaptın ne buldun der gibi'. Benım hakkında fesatlandığım kışı bana kendı alınterıyle alıp ödedeığı evının kapılarını acmak ıstedı. Şu an kabul edıp etmeyeceğımız bellı değıl ama bu bana oyle bır ders oldu ki. Çok ayıp ettım cok bı daha asla kımse hakkında fesatlanmıcam.
Hayatta ınsana boyle tokat atıp kendıne getırıyor ıste.

hep böyle güzel tokatlar atsın inşşş...:nazar:

gönlü zengin, cömert , içi güzel insanlara ALLAH verdikçe veriyor ...
görümcenizi düşüncesi için takdir ediyorum... sizinde hatanızı anlamanız adına güzel bi gelişme..

Görümceniz çok tatlı bir insanmış...Görümce(k)lere örnek olsun buradan :):27:

Hatanızı anlamanız çok güzel..Agız tadıyla oturun inşallah..

Bu arada istanbul'a yine yağmur yağıyor ooooooof oooof :27:

canım konuyu biliyorum çok mutlu oldum senn adına ders alarakta olsa bu olayı atlattın tatlıya bağlandı
ay içine kurt düşmesinde acaba eşin ablasına anlattı da ondan mı böyle bir teklif yaptı görümcen:18:

Öncelikle görümcenizi tebrik ederim . . Çok inceymiş . . Gerçkten kimse böyle düşünmez. En kocamanından helal olsun
Sizde hatanızı anlamıştınız zaten . Hayatınızda inşallah bundan sonra herşeye olumlu bakar ve yaşadığınız her anın bir imtihan olduğunu hatırlarsınız

Kızlar tekrar merhaba. Ben bugün çok büyük bir ders aldım hayattan ve sizinle paylaşmak istedim.
Geçen konularımda bahsetmiştem biliyorsunuz. Eşimin ablası evleniyor ve onun ve evleneceği kişinin durumu iyi diye, ben eşimin canını yiyordum evi var, eşyaları çok güzel bizim istediğimiz gibi olmadı felan. Eşim çok içerlemişti bu duruma. Sonunda tatsızlık çıkmıştı aramızda. Buaradan sizinle paylaşmış ve sizden akıl almıştım. Siz haklı olarak bana çok kızmıştınız ve zaten ben de pişman olup, eşimden özür dileyip tatlıya bağlamıştım durumu.
Şimdi gelelim hayat dersine bunu burada sizle paylaşmak istedim.
Benim eşimin ablası bilin bakalım ne düşünmüş. Evlenince nisanlısıyla baska bır ev aldılar, kendı evı bosa cıkıyor. Eşimle, bana o gün düzeltmek için hep beraber yemek yerken 'canlarım ben bısey düsündüm kabul eder mısınz bılmıyorum ama benım evım malum bosalıyor ben esımle bırlıkte aldığımız eve tasınıyorum. Siz boşuna kirada olun istemıyorum, içim razı değıl benım evıme geçin 'dedı ahh kızlar o an yüzüm nasıl kızardı ağlıcaktım nerdeyse. Eşimin bır bakısı vardı ki utandım, dondum karsısında. Sanki 'ah tatlım ne yaptın ne buldun der gibi'. Benım hakkında fesatlandığım kışı bana kendı alınterıyle alıp ödedeığı evının kapılarını acmak ıstedı. Şu an kabul edıp etmeyeceğımız bellı değıl ama bu bana oyle bır ders oldu ki. Çok ayıp ettım cok bı daha asla kımse hakkında fesatlanmıcam.
Hayatta ınsana boyle tokat atıp kendıne getırıyor ıste.

bak gördünmü ne kadar güzel olmuş
çok sevindim inan bana
hayırlı olsun cnm :21:

senin adına çok sevindim.

bütün arkadaşlarla aynı görüşteyim.

paylaştığın için teşekkürler, Allah mutluluğunuzu daim etsin.

senin adına çok sevindim.

bütün arkadaşlarla aynı görüşteyim.

paylaştığın için teşekkürler, Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Canım diğer konunuda okumuştum yorum yapmıştım sen zaten hatanı anlamış eşinin kalbini kazanmaya karar vermiştin
sanki yaptığın hatanı anladığın ve geri adım attığın için Yaradanın sana bir hediyesi olmuş
çok sevindim senin adına
ne kadar şanslısın çok iyi bir eşin ve görümcen varmış Allah aranızı bozmasın

canım sen fesat değilsin eğer olsaydın bu ders aldığın olayı buraya yazmazdın
önemli olan hatanın farkına varmaktır zaten
takma kafana hatanın neresinden dönersen kardır

Back
X