- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
DimiFilm gibi
Bende böyle düşünüyorumbu işin hakkından Müge Anlı gelir
Evet eğer canlı yayına çıkartmadan da araştırıyorlarsa bizim için daha iyi olacak, yarın arayacağım Müge Anlıyıbu işin hakkından Müge Anlı gelir
Amiin inşAllah Allah razı olsun. Peki izni nerden alabiliriz ?Duygulandım,en çok da annenize üzüldüm.Gerçek bir anne sevgisinin yerini ne alabilir ki? Allah annenizin yüzünü sizlerden güldürsün.Sorunuza gelince,nüfus müdürlüğüne gidip o şehirde o yaşlarda o isimdeki kadınları aratabilirsiniz ancak bunun için izin almanız gerekir.İzin alınabilecek bir konu,ortada bir soybağı var çünkü.Yasal olarak böyle ama biz kendimiz hallederiz diyorsanız,o okula gidip kayıtlara bakılmasını isteyebilirsiniz.Dedenizin okuduğu liseyi biliyorsanız gerisi kolay bence
Zaten lise aşkının ismini eminim ki kimse duymamıştır öyle spesifik bir isim, ablamla hep dalga geçerlerdi ismini sildirmek istiyordu hikayesini öğrenince vazgeçti. Benimde aklıma tek tek iletişim kurmak geldiAyyy film gibibiraz imkansız gibi ama dedenizin lisesini ve okuduğu dönemi biliyor musunuz? Belki okul kaydına veya bir tanıdığa ulaşır soyadı öğrenirsiniz, o şehirdeki o isim soyisimde olan numaraları araştırır tek tek iletişim kurarsınız.. ay yapın bişiyler sonra bize de haber verin, çok merak ederim
Tabiki dearada durum güncellemesi yaparmisiniz bende merak ettim
Amiin inşAllah Allah razı olsun. Peki izni nerden alabiliriz ?
O kadar nadir bulunan bir isimse bence bulabilirsiniz. Hatta isim ve şehir belirtip burda başlık mı açsanız belki bi tanıdık çıkarZaten lise aşkının ismini eminim ki kimse duymamıştır öyle spesifik bir isim, ablamla hep dalga geçerlerdi ismini sildirmek istiyordu hikayesini öğrenince vazgeçti. Benimde aklıma tek tek iletişim kurmak geldi
Anneme dedim görmek tanımak ister misin? İstemezsen zaten seni anlarım, istersen de senin için onu bulurum dedim. Kızım gelmişim 55 yaşına birşey hissedemem ama gerçekleri öğrenmek bir kereliğine görmek isterim dedi üzülmem dedi çünkü zaten o kadar çok şeye gögüs gerdi ki artık hiçbir şey onu üzmüyormuş gibianneniz ön annesini bulmak için onca çaba harcıycak peki ya sonra? o kadına anne diyip bağrına basabilecek mi? yine annesiz hissedicek. annesini bulmak onu daha da uzucekse hiç uğraşmayın derim
Evet biz farklı bir şehirdeyiz o İstanbuldaymışHe bir de şuan bulunduğunuz şehirden başka bir şehirde mi aradığınız kişi?
Bence kesinlikle mutlu olur. O an hisseder içinde eksik kalan bir şeylerin tamamlandığını. Neden öz annesinin annenize bakmayıp dedenize verdiği biliniyor mu?Anneme dedim görmek tanımak ister misin? İstemezsen zaten seni anlarım, istersen de senin için onu bulurum dedim. Kızım gelmişim 55 yaşına birşey hissedemem ama gerçekleri öğrenmek bir kereliğine görmek isterim dedi üzülmem dedi çünkü zaten o kadar çok şeye gögüs gerdi ki artık hiçbir şey onu üzmüyormuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?