- 7 Eylül 2018
- 529
- 1.596
- 63
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Mektupların tam halini özelden atar mısınız benim yazıma yakın yazı stili. Okuyabileceğimi düşünüyorum. Ama tam resim olarak yükle seçeneği ile yüklerseniz iyi olur.Böyle mesela buralar daha anlaşılır kısımlar
özelden atabilir miyimAslında büyük kısmı anlaşılıyor.
...bakamayiz siz düşünün dedi mektup attı. ...haberi almayınca biz alıp getirmek istedik gül ...medi ama, bunun üzerine dönüp geldik tekrar gelip vaziyetin daha fena olduğu mevsimin kış olduğu çocuğun yuvaya verildiği takdirde hayatının tehlikeye gireceğini gördük çocuğun hayatını kurtarmak için onu aldık gemlige getirdik tam ... ay her şeye katlanarak baktık...
Bence hepsini atın hepimiz bi ucundan çözelim
Tabi kiÖzelden atabilir miyim
Evet bende aynısını dedim anneme seni hiç sormamış mı diye. Orası bir muamma resmen cevapsız sorularYalnız şöyle birşey var eğer bu lise aşkı sizin annenizin annesi olsaydı dedeyle de görüşmüşler evladını bir kez olsun bir şekilde görmek istemez miydi ? Bence her anne isterdi. Bunu dedenizle bir kez görüştüğü için diyorum. İnşallah en kısa zamanda en doğru bilgiye ulaşırsınız. Çok üzüldüm anneciğiniz için
Evet buralar az çok okunuyor bazı kısımlar da beyin yanıyoAnladığımı yazayım
Katlanmayacağız siz düşünün dedi ve kenara attı nine hala olmayacağından biz alıp getirmek istedik güz mevsimiydi ama o günün üzerine dönüp geldik tekrar gidip vaziyetin daha fena olduğunu mevsimin kış olduğunu çocuğun yuvaya verildiği takdirde hayatının tehlikeye gireceğini çocuğun hayatını kurtarmak için aldık Gemliğe getirdik tam... Ay Her şeye katlanmaya kalktık.
Gül vermedi. Pardon orayı yanlış yazmışımEvet buralar az çok okunuyor bazı kısımlar da beyin yanıyo
Eveeet Yurt hiç aklıma gelmemiştiiiBir senariste anlatdaniz filmi cekilir ya da bir yazar bu konu uzerine roman yazar. Cok ilginc.
Isim cok bilindik bir isim degilse facebooktan isim ve sehir yazilarak belki cikar bilmiyorum. Nufus mudurlugunden belki. Belki de anbenizin kaldigi yurdu bulup oradan belki.
Gül ananemin ismi evetGül vermedi. Pardon orayı yanlış yazmışım
Gül anneanne olabilir mi
Bir de dedektif de tutabilirsinuz ama umarim iyi bir detektif olur cunku sadece para alip hicbir sey yapmayan da varmis birsey bulamadik diye birakan da varmis.Eveeet Yurt hiç aklıma gelmemiştiiionu öğrenirsek ordan bilgi alabiliriz cok tesekkur ederimm
Dedenizin hangi lisede okudugunu bilmiyor musunuz?Aslında ananem olmayan ananem bir gün fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Öleceğini düşünmüs olacak ki anneme demiş ki;” babanızın çok büyük bir sırrı var bu sırrı da babanızın en yakın arkadaşı daha biliyor”. Sonra hastalığı düzeliyor ananemin ve tabiki söylemekten vazgeçiyor, tek seçenek o dedemin en yakın arkadaşı kalıyor, o da vefat ettiği icin resmen bu sır mezara gömülmüs oluyor
Dedem bizim şehirde tanınan bir isim belli bir kesimde bilmiyordum ama googledan ismini yazinca çıktı buldumDedenizin hangi lisede okudugunu bilmiyor musunuz?
Liseden ogrenebilirsiniz kizi
Sizin zekanızı sevdim dedektifte olabilir evetBir de dedektif de tutabilirsinuz ama umarim iyi bir detektif olur cunku sadece para alip hicbir sey yapmayan da varmis birsey bulamadik diye birakan da varmis.
Okuyabildiğim yerler: bakamayız siz düşünün dedi ve … attı … almayınca biz alıp getirmek istedik. Gül… . üzerine dönüp geldik. Tekrar gidip vaziyetin daha fena olduğu mevsimin kış olduğu, çocuğun yuvaya vs verildiği taktirde hayatının tehlikeye gireceğini gördük. Çocuğun hayatını kurtarmak için onu aldık gemliğe getirdik. Tam… . ay her şeye katlanarak baktıkBöyle mesela buralar daha anlaşılır kısımlar
Guvenilir bir detektif olmali. Parayi alip kacabilir cunku.Sizin zekanızı sevdim dedektifte olabilir evet
E tamam o lisenin facebook sayfasi vs vardir , orda dedenizin doneminde birileri var mi diye sorup sorusturunDedem bizim şehirde tanınan bir isim belli bir kesimde bilmiyordum ama googledan ismini yazinca çıktı buldum
Elbette atın. Küçük bebeğim var fırsat buldukça bakarım inşallah.Özelden atabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?