Bir hayat hikayesi..

Bir senariste anlatdaniz filmi cekilir ya da bir yazar bu konu uzerine roman yazar. Cok ilginc.
Isim cok bilindik bir isim degilse facebooktan isim ve sehir yazilarak belki cikar bilmiyorum. Nufus mudurlugunden belki. Belki de anbenizin kaldigi yurdu bulup oradan belki.

Anladığımı yazayım
Katlanmayacağız siz düşünün dedi ve kenara attı nine hala olmayacağından biz alıp getirmek istedik güz mevsimiydi ama o günün üzerine dönüp geldik tekrar gidip vaziyetin daha fena olduğunu mevsimin kış olduğunu çocuğun yuvaya verildiği takdirde hayatının tehlikeye gireceğini çocuğun hayatını kurtarmak için aldık Gemliğe getirdik tam... Ay Her şeye katlanmaya kalktık.

Yalnız şöyle birşey var eğer bu lise aşkı sizin annenizin annesi olsaydı dedeyle de görüşmüşler evladını bir kez olsun bir şekilde görmek istemez miydi ? Bence her anne isterdi. Bunu dedenizle bir kez görüştüğü için diyorum. İnşallah en kısa zamanda en doğru bilgiye ulaşırsınız. Çok üzüldüm anneciğiniz için

Evet bende aynısını dedim anneme seni hiç sormamış mı diye. Orası bir muamma resmen cevapsız sorular inşAllah çok teşekkür ederim

Evet buralar az çok okunuyor bazı kısımlar da beyin yanıyo

Eveeet Yurt hiç aklıma gelmemiştiii onu öğrenirsek ordan bilgi alabiliriz cok tesekkur ederimm

Dedenizin hangi lisede okudugunu bilmiyor musunuz?
Liseden ogrenebilirsiniz kizi

Böyle mesela buralar daha anlaşılır kısımlar
Okuyabildiğim yerler: bakamayız siz düşünün dedi ve … attı … almayınca biz alıp getirmek istedik. Gül… . üzerine dönüp geldik. Tekrar gidip vaziyetin daha fena olduğu mevsimin kış olduğu, çocuğun yuvaya vs verildiği taktirde hayatının tehlikeye gireceğini gördük. Çocuğun hayatını kurtarmak için onu aldık gemliğe getirdik. Tam… . ay her şeye katlanarak baktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…