Bir hayat hikayesi..

Eğer oysa bende birbirlerini tanımalarını çok istiyorum işte kilit olan o mektupları da okuyamıyoruz el yazisi cok kötü yazılmış

Bence kesinlikle mutlu olur. O an hisseder içinde eksik kalan bir şeylerin tamamlandığını. Neden öz annesinin annenize bakmayıp dedenize verdiği biliniyor mu?
Biz kendimiz fikir yürüttük annem ve ablamla, evlilik dışı olduğu için annemi elinden aldıklarını ama dedemin sahiplendiğini düşündük.

Mektuplardan kısa bir kısmı koyun buraya bakalım, okuyan çıkar illaki diye düşünüyorum. Okuyan kişiye tamamını gonderirsiniz olmadı.

Dedenizin okuduğu liseyi biliyorsaniz okula ulaşıp arşive bakabilme şansınız olur eğer anlayışlı bir müdür ise. O kadar eski kayıtlar duruyor mudur bilmem ama okuduğum ilkokulda depoda yıllar öncesinin kayıtlarını bulmuştuk biz. İhtimal dahilinde olabilir yani.

Aslında ananem olmayan ananem bir gün fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Öleceğini düşünmüs olacak ki anneme demiş ki;” babanızın çok büyük bir sırrı var bu sırrı da babanızın en yakın arkadaşı daha biliyor”. Sonra hastalığı düzeliyor ananemin ve tabiki söylemekten vazgeçiyor, tek seçenek o dedemin en yakın arkadaşı kalıyor, o da vefat ettiği icin resmen bu sır mezara gömülmüs oluyor

O yakın arkadaşın eşi var mı? Ona ulaşın. Karısına anlatmış olabilir.

Google da araştırma yaptım grafolog diye bir şey buldum hatta uzmanı olan birine de mail attım ama emin olamadım bir de sizlere sorayım dedim
İstiyorsan burada paylaş özel olmayan bir kısmını. Benim yöneticimin yazısı çok kötüdür, mecburiyetten kendimi geliştirdim bi miktar belki çözeriz biraz.

Böyle mesela buralar daha anlaşılır kısımlar

Eklentiler

• 11FA80F4-3CF1-4D9E-B7EE-F1EA1E1FA65F.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 355
Dedenin lise aşkı
Hmm o zaman lisedeki kaydı bulmanız gerekiyor.
Ama şöyle de bir durum var öz anne neden çocuğunu bırakmış ?
Yaşadığı yer ve adını biliyorsanız o ilin nüfus müdürlüğüne gidin.

Of bilmiyoruz ki neden bırakmış, insan durup dururken evliyken torununa eski aşkının adını koymaz diye düşündük başka birşey gelmedi aklımıza nüfus mudurlugune öylece gitsem bilgi verirler mi

Annene ile dedenin evlendiği tarih ne ?
Annenin kimlikte yazan Doğum tarihi ne ?
Ve de dedenin okuldan mezun olduğu tarih
Eğer yakınsa büyük ihtimal odur.
Ama o ise bile bir anne nasıl kızını arayıp bulmaz ?
Küçük bir il ise bence hemen işe koyulun.

Aslında büyük kısmı anlaşılıyor.

...bakamayiz siz düşünün dedi mektup attı. ...haberi almayınca biz alıp getirmek istedik gül ...medi ama, bunun üzerine dönüp geldik tekrar gelip vaziyetin daha fena olduğu mevsimin kış olduğu çocuğun yuvaya verildiği takdirde hayatının tehlikeye gireceğini gördük çocuğun hayatını kurtarmak için onu aldık gemlige getirdik tam ... ay her şeye katlanarak baktık...

Bence hepsini atın hepimiz bi ucundan çözelim

Of bilmiyoruz ki neden bırakmış, insan durup dururken evliyken torununa eski aşkının adını koymaz diye düşündük başka birşey gelmedi aklımıza nüfus mudurlugune öylece gitsem bilgi verirler mi
Küçük bir il ise Bilgi verebilirler.
Deyin ki bi yakınımı arıyorum dedemin eski arkadaşı onun emaneti var bizde kendisi vefat etti bulmam gerek soyadını bilmiyoruz diyebilirsin.

....katlanmayız siz düşünün dedi ve ... attı ... ... almayınca biz alıp getirmek istedik gül vermedi. Ama bunun üzerine alamayıp geldik. Tekrar gidip vaziyetin daha fena olduğunu mevsimin kış olduğunu çocuğun yuvaya vs verildiği takdirde hayatının tehlikeye gireceğini gördük. Çocuğun hayatını kurtarmak için onu aldık gemliğe getirdik. Tam ... ay herşeye katlanarak kalktık bilmem.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…