Bir hayat .........

Ne diye ölmeyi düşünürsün anlamıyorum !! Hiç değer mi helede bir erkek için.. insanlar 20 yıllık evliliklerini bitiriyor arada çocuk torun ..
Tamam üzüleceksin ama en çok 3 ay sonra arada aklına da gelecek ama nefretle.. Kimse için değmez yapma bunu kendine hem bak böyle olmasa bekli daha kötü şeyler yaşatacaktı sana.. Allah'a havale et KENDİ HAYATINI YAŞA !!

Evet canım...onun için yaptıklarımı hiç.bir zaman helal etmiycem...

İlk günler olduğu için böylesiniz,içinizi ferah tutun.
Ağlayın rahatlayın,o an ne hissediyosanız onu yapın.
Geçicek ne olursa olsun geçicek,bunun için mi üzüldüm diyeceksiniz.
Hatta bir kaç sene sonra görüp yanınıza bile yakıştırmayacaksınız :)

LG-P710 Tapatalk

cidden bir arkadaşında dediği gibi erkeler uzun ilşki ardından hemen baskasıyla evlenıyorlar bende yasadım 2 sene beraberdik... kısa bir ayrılık geçirdik o surede bı kız akrabasıymış zaten bunu görmüş begenmiş tel nosunu almış konuşmuşlar benım hiç haberım yok ben zaten barısız diyordum 1 ay içinde kız buna kaçtı koca delisiymiş demekki askere ile gitmemişti şok olmuştum şimdi 22 yasında bır kız babası 30 gibi duruyo kendi hayatını mahfetti.... ha ben ilk baş çok üzüldüm ama şimdi dünya tatlısı sevgilim var çok iyi biri mutluyum onunla... sakın sende artık kımseyı sevemem diye dusunme ben de öyle diyordum ama kör kütük aşıgım şimdi oda benı seviyo çok şükür... hiç kendini üzme ondan daha iyisi çıkar karsına dua et.....

Allah kimseye kaldiramayacagi yük vermez canim eğer pes edersen sen yenik düşmüş olacaksin ama onun üzülmesini istiyorsun o zaman sen onu gücünle eziceksin güçlü olacaksin
Sen kendine bir zarar verirsen boyle karakterdeki bir insan iki uzulecek sonra hayatına devam edecek olan senin ailene olacak onların içindeki aci asla dinmeyecek
Düşün evlendikten sonra baskasiyla kacip gidenler bile var bu hayatta sen ucuz atlatmissin simdi ailene sımsıkı saril çünkü sana asla arkalarini dönmeyecek olanlar onlar güçlü ol en büyük ceza bu

Biliyormusun canım bu ıkı yılda onca şeyler yaşadımki sanki 10 yıl oldu...güzel günlerde oldu tabi..onu o kadar cok severdimki.sanki eşimmiş gibi olmuşdu...bir birimizle her şeyi paylaşardık...o aldığı maaşı hangı yana harcadığını bile bana derdi kısacası her şeyiydim...

Ayy cok kotuuuu...birlikte oluyormuydunuz cinsel anlamdaa..eger oluyorduysaniz belki sirf bu nedenle size boyle yalanlar soyleyip birliktelik surebilirr.cunku erkekeler bukadaradiolabiliyorrr..biz kadinlar birlikte oldugumuz bir erkekten baskasini gormez gozumuz.ama onlar ise farkli bakar olaya.benimleyse baskasiylada yapar bunuu..aman bunla boyle se6ler yasiyim birakiri derler cnmmmm ..allah yardimcin olsun .

İnshallah dediğiniz gibi olur... ))

konuyu bastan sona okudum okurken de ahhh o pisliği elime verseler de bi linç etsem diye düşündüm..arkadaşım sen yat kalk şükret rabbime böle bi pislikten seni kurtarmış baksana o evlendiği kıza da yazık bu adam evlendikten sonra da kesin yapar bu pisliği..senin ucuz kurtulmuşsun tabi bu sırada da hayatının şokunu yaşatmış sana.hani derler ya bir musibet bin nasihatten iidir die seninki de o hesap olmuş bu pislik herifin sayesinde bundan snra daha temkinli adımlar sağlam ilişkiler kurarsın.allaha havale et onu da ve sakın ha sakın kendi hayatına eziyet etme kendini şanslı kabul et düşün ki ondan daha coookkk cekecek bi zavallı karısı var suanda..onun yerınde de olabılırdın bununla avun bence

Canim hersey gecer inan bana. Birgun bunlari hatirlayinca gulup gecersin sanki seninle olmamis da ruya gibi gelecek birgun bunlar. Bilirsin benim basimdan gelip gecenleri. Uzuldukce birsey elde etmiyorsun ama agla rahatlarsin. Birseylerle ugrashsan diyorum. Evde oturma tum gun disari cik istemiyor olsan da. Chik arkadaslarinla gez. Ish ara yeni insanlarla tanish. Vaktini bosh gecirme!

Okuyunca üzüldüm.Bence eşi olan kişi ve ailesine durumu anlatsanız.En azından huzuru bozulur,yaptığı yanına kalmaz.Bu durumu; ne ilk yaşayan sen,ne'de son olacaksın.Milyonlarca bayanlardan duyuyoruz böyle şeyleri..

Lütfen!!! bu durum seni güçsüzleştirmek yerine güçlendirsin.Sen hep bakımlı,neşeli,olkiiii .O ne kaybettiğinn pişmanlığını hep yaşasın.Ve inanıyorum kiii Seni çok sevecek,değerini bilecek biri en kıza zamanda çıkacak ve bu yaşadığın olumsuz durumu unutturacaktır.

Canım bense diyorumki neden ben değil.başkası..

Bilemiyorum canım.şimdi dunya başıma yıklmiş gibiyim ölüyorum sanki...onun üzü onun dedikleri bana son aylarda yalan soylemesi aklımdan cıkmıyor..

Canım bense diyorumki neden ben değil.başkası..

bence bu yasadıklarından sonra bunu deme işde bende sana onu diyorum tatlım..baksana ya sennle evlenseydı ve sennle evlıyken baskasıyla gorusseydı..yer degısıklıgı yap o kızla kendını degstr bu adamla sen nısanlıydın evlılıgınıze cok az zaman kalmıs baskasıyla gorusuyo bu adam..ve ona da evlenme vaadlerınde bulunuyo..o zaman suankı durumundan daha beter olacaktın emın ol..bence iik sen degılmıssın de baskasıymıs ole karaktersız bırıyle evlenen..ve emın ol kı senın karsına daha duzgn bırı cıkacaktır:13:

aslında bu fikir bana da mantıklı geldı ama ole kadınlar var kı ınanmazlar bunları soleyene benm kocam yapmaz der koru korune o evlılıge devam eder hatta o adam kadını ıkna etmek için ugrasır yetmezmiş gibi bizim kızın basına da iş acar allah muhafaza:18:

Bence iyi bir fikir değil.
Konu sahibi daha da üzülebilir.
Allah'a havale etmek daha mantıklı.

LG-P710 Tapatalk

Yorumunuz için teşekkürler...ben ne yaptıysam ona olan güvenimden sevgimden oldu...nişanlıyken bile bana artık evlenelim.filan diyordu...cok kötüyüm sanki.dunyanın en kötü.insanj ilan olınmuşum gibi...içimde cok garıp duygular var...hep bi korku.bi hayacan.bı sızı bi ağrı...

Hiç belli olmaz..Böyle söylese bile kafasında sürekli soru işareti kalacak,sürekli takip etmek zorunda kalacaktır.Siz bunu yapmazsanız bile,Allah bir şekilde ahınızı çıkarır ondan.
İlk zamanlarda size böyle olması normal,Başınızdan aşağıya kaynar sular dökülmüş gibi olur.İçiniz yanar.Ama hergeçen gün (yaniii zaman herşeyin ilacı olur )Bu acı nefrete dönüşür.Birden kendinizi daha güçlü hisseder normale dönersiniz.Birde hayırlı biri karşınıza çıktığında,bu durumu yaşadığınız,için şükreder.Hayatınıza giren kişinin daha çok kıymetini bilirsiniz.Buna inanın !!!

Evet canım ben ne yapsamda o karısına yalanlar söyler kendi yerine beni koyar

ne kadar üzülme desekte her şey boş. için çok acıyordur eminim. zamanla düzelicek her şey. pislik bir insanmış. o bulur bir gün bu yaptığının karşılığını merak etme. sen üzülüceksin tabi ama kendini bırakmamaya çalış. iyiki kurtulmuşsun bundan çünkü çok sinsiymiş arkadan iş çeviren. Allah yardımcın olsun canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…