Bir hayat .........

Evet canım Allaha her gün düa ediyorum benim canımın yandığı kadar oda yansın diye...intikam almayı düşündüm.ama nasıl????

Valla çok gereksiz hiç uğraşmayın.
Ne yapar eder haklı çıkartır kendini hiç haketmediğiniz şeyler duyarsınız daha kötü olursunuz.
Yapmayın sakın,Allah her zaman daha iyisini bilir.

LG-P710 Tapatalk

Evet canım Allaha her gün düa ediyorum benim canımın yandığı kadar oda yansın diye...intikam almayı düşündüm.ama nasıl????

hayatına kaldıgın yerden devam ederek mutlu huzurlu şen şakrak basın dik bir seklde karsısına cıkacaksın zamanı geldiğinde de güzel bi yuva kuracaksın işde o zaman intikamını almıs olursun seni suan uzdugunu dusunuyo ya ona bu dusuncenn yanlıs oldgnu huzurlu olarak mutu olarak gosterırsen emın ol en buyuk ıntıkamı almıs olursun.kafasını sen evlennce duvardan duvara vurur o da

İnshallah arkadasım...şimdi ben cık kötüyüm onunla yaşadıklarımı bır yalan gibi düşünemiyorum bile...o şimdi karısıyla ancak ben onları düşündükce kahr oluyorum. :2:

Canım.onu öyle cok seviyordumki...şimdi.hiç.bir erkeği hayatıma salmıycam die yemin ediyorum..ilkdi son olsun diyorum

Canım.onu öyle cok seviyordumki...şimdi.hiç.bir erkeği hayatıma salmıycam die yemin ediyorum..ilkdi son olsun diyorum

sacmalama yaaa adamın umrunda mısın sen acabaaa ??? bi dusunsene .. neden kendıne ceza veresın kı aksıne hayatına bırını alacaksın bunda edındıgın tecrubelerle hareket edecek dogru kısı mı degıl mı anlayıp yuva kuracaksın..bu hayatımıza gıren kotu ınsanlara tesekkr etmelıyız aslında bak sayesınde sn bu tıplerı eleyerek sana layıgını bulacaksın..sımdı olay daha yenı dıye sen hala sevıyodum bılmem ne dıyosun ama bak zaman gectıkce surda yazdıklarına kendın guleceksın hala bole bı adam ıcın sevıyor-dum demen bıle hata yapma guclu ol kendıne guven pişman olacak olan taraf sen deglsın unutma senı bu acı guclu yapmalı yıkmamalı sen bı bayansın unutma ve artık devreden kalbını cıkart bu saatten sonra mantıgını konustur daha cok ki bu olayı atlatabılesın..

İki gün önce Esra Erol'a katılan damla isimli bayanda canlı yayında bu durum başına gelmiş anlattı.Ama bu durum onu güçlendirmiş.İsterseniz nette yazıp videosunu izleyebilirsin.Onunki daha zor bir durum beraber işyeri kurmular v.s

Bana inanın geçecek.zaman herşeyin ilacı.Hergün biraz daha güçleneceksiniz.

yarına kalır yanına kalmaz emin ol boş ver allahından bulsun çıkıp gitmiş hayatından o senin hiç olmamış yoksa bunu yapamazdı vicdansızlığa bak nasıl öğrendin peki evlendiğini

Canım o videonun linkin ata bilirmisin bana zahmet deyilse bende bakardım???

yarına kalır yanına kalmaz emin ol boş ver allahından bulsun çıkıp gitmiş hayatından o senin hiç olmamış yoksa bunu yapamazdı vicdansızlığa bak nasıl öğrendin peki evlendiğini
Canım.onun bir yakın arkadasından oyrendim.ve o anda yıkıldım.cümlesi.benim yaşadığımın yanında hiç.kalır sanırım

Başkasını hayatıma salmakdan cok korkuyorum..istemiyorum bile...hiç.bir zaman evlenmiycem.diyorum yemin ediyorum...evlensenceyim.adamda bir gün beni.sorquya cekicek.eski.sevgilin oldumu olmadımı falan...bu yaşadıklarımı oda bilsin istemiyorum..

Gecmis olsun canim ayni durumlari yasadim aldatildim aldattigi kisiylede evlendi ki 5yil ardindan ooo yasadiklarimi yazsam seninki ne kalir ve o kisi akrabam mutlu haberlerini hep aliyorum malesef guya kizi ailesi istemeyip o...bu oglumu ayartti araniza girdi diyolardI simdi gelinim diye severek dolasiyolr neyse allahin takdiri cok onemlI ergrc tecelli eder...kurtulmussun kurtulduk daha iyisi gelcek kotuler gider iyilere yer acilir durum yeni oldugu icin boyle dusunmen cok normal agla yas sureci yasa ama emin ol gecicek sakin hayatina son vermeyi dusunme sen ne kadar sabredersen dua edersen allaha siginirsan o kadar guzel seyler gelecek dayanmak zor biliyorum yasadim uyusarak uyandigim gunler uyuyamayip agladigim geceler oldu ama geciyor suan cok sukur iyiyim hayatimda iyiye gitmeye basladi ve hayirli olaylarda olcak allah izin verirse yakinda:))sabret dua et arkadaslarinla gez dolas ve camiye git tek basina orda otur agla o kadr rahatliyosunki kitap oku yeni biseyler ogren dikkatini baska yonlere cek jendini gelistir benden oneri bu yasamis biri olarak ve inan guzel seyler oluyo daha iyisi oluyo:))))

Canım sana özelden mesaj atıp bişeyler sorucaktım..amma atamıyorum ..arkadaslik gondere bilirmisin bana?

en ince ayrıntısına kadar anlatmana gerek yok cnm :) ama bunu o bılse senn hakkında kotu bısey dusunmez aksıne ne kadar saf ve temızmıs der sevdıgınde nasıl ınanıp guvendıgını gorur bence sen bıraz su konunun dısına cık ve 1 hafta yada bıkac gun snra snnşe yenıden konusalım bak o zaman daha farklı dusuncelerın oluscak ama dedklerımı sakn ha sakın untma bak hala kalbınle dusunuyosun hareket edıyorsun yapmaaa

iflas filan etmemişler o zaman. sana bahane uydurmuş. çok seviyor olsaydı en azından ailesiyle mücadele ederdi diye düşünüyorum. seninle sadece evlenene kadar oyalanmış demek ki. şükret ki bu karakterde birinden vaktinde kurtuldun. ya evlenseydiniz???

şimdi üzgün hissedebilirsin ama geçecek inşallah meraklanma. kavuşsaydın da bitecekti aşkın zaten. flört duyguları sahte ve biticidir.

Evet canım bu huyumu kendimde sevmiyorum...hisslerimle kalbimle dusunuyorum...cokkk cokk duygusal biriyim :26:

Canım lütfen kendini öldürmeyi düşündüğünden fln bahsetmişsin. Hayır değmez hele de böyle karaktersiz bir davranış için. İlahi adalet yerini bulacak eninde sonunda buna emin ol. Ondan önce nasıl mutlu olduysan şimdi de mutlu olabilirsin. Allah korusun insanlar çocuklarını kaybediyor, ölüm var bu dünyada değmez.

Yanında olan seninle bu zor günleri birebir yanında olup paylaşabileceğin arkadaşların var mı? İnsan arkadaşlarının değerini anlıyor böyle günlerde.

sen neden ölmeyi düşünüyorsun ki? sen ne yaptın da ölmeyi düşünüyorsun? değer verdiğin için mi? sevdiğin için mi? onun sana bunu neden yaptığını anlamak gerçekten güç,anlamaya da çalışma,çünkü nekadar deşersen okadar üzülürsün..sabır canım,biraz sabır..Allah büyük er ya da geç bu yaptığının ceremesini elbet çekecek ve sende bunu göreceksin.

Nasıl böyle bir adilik yapabilir insan
Sabır diliyorum size
Umarım kısa zamanda atlatırsınız söyleyecek bir şey bulamıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…