- 27 Mart 2014
- 1.154
- 589
- 248
- Konu Sahibi Princesa22
-
Evet canım Allaha her gün düa ediyorum benim canımın yandığı kadar oda yansın diye...intikam almayı düşündüm.ama nasıl????
Evet canım Allaha her gün düa ediyorum benim canımın yandığı kadar oda yansın diye...intikam almayı düşündüm.ama nasıl????
İnshallah arkadasım...şimdi ben cık kötüyüm onunla yaşadıklarımı bır yalan gibi düşünemiyorum bile...o şimdi karısıyla ancak ben onları düşündükce kahr oluyorum. :2:Hiç belli olmaz..Böyle söylese bile kafasında sürekli soru işareti kalacak,sürekli takip etmek zorunda kalacaktır.Siz bunu yapmazsanız bile,Allah bir şekilde ahınızı çıkarır ondan.
İlk zamanlarda size böyle olması normal,Başınızdan aşağıya kaynar sular dökülmüş gibi olur.İçiniz yanar.Ama hergeçen gün (yaniii zaman herşeyin ilacı olur )Bu acı nefrete dönüşür.Birden kendinizi daha güçlü hisseder normale dönersiniz.Birde hayırlı biri karşınıza çıktığında,bu durumu yaşadığınız,için şükreder.Hayatınıza giren kişinin daha çok kıymetini bilirsiniz.Buna inanın !!!
hayatına kaldıgın yerden devam ederek mutlu huzurlu şen şakrak basın dik bir seklde karsısına cıkacaksın zamanı geldiğinde de güzel bi yuva kuracaksın işde o zaman intikamını almıs olursun seni suan uzdugunu dusunuyo ya ona bu dusuncenn yanlıs oldgnu huzurlu olarak mutu olarak gosterırsen emın ol en buyuk ıntıkamı almıs olursun.kafasını sen evlennce duvardan duvara vurur o da
Canım.onu öyle cok seviyordumki...şimdi.hiç.bir erkeği hayatıma salmıycam die yemin ediyorum..ilkdi son olsun diyorum
Yorumunuz için teşekkürler...ben ne yaptıysam ona olan güvenimden sevgimden oldu...nişanlıyken bile bana artık evlenelim.filan diyordu...cok kötüyüm sanki.dunyanın en kötü.insanj ilan olınmuşum gibi...içimde cok garıp duygular var...hep bi korku.bi hayacan.bı sızı bi ağrı...
Merhaba arkadaşlar...bende kendi hayatımı anlatmak istiyorum...aslında ben şimdi cok kötü durumdayım,belki yazsam rahatlarım diye düşünüyorum...2 yıllık bir ilişkim vardı ilk kez birine inandüm..ilk sevdiğimdi..kalbimi kazanmak için çok mücadele etdi ve başardı ben onu her şeyden cok sevdim .. onun her kotü ve iyi gününde yanında oldum...sorunları cok oldu ancak ben onu bırakmadım...kendisi hep bana teşekkür ederdi iyiki varsın yanımdasın derdi...benimsin bana aidsin seni kendimden bile cok seviyorum derdi...yıllar sonra bu kadar buyuk bıçağı sırtma vuran sanki bu sözleri söyleğen kişi deyilmiş gibi...ilişkimizin 2 yılını kutlamışdık..sonra o şubat ayında benden ayrıldı ..seni seviyorum ancak mecburum dedi..ailem iflas etdi dedi..2 ay kecdi..2 ay sürecinde bu hep bana mesajlar atmaya başladı nasılsın fılan...amma en buyuk yıkıldığım an onun evlenmesi oldu...benle konuşurkan son aylar bile nişanliymiş...artık bir kaç gündür yeni evlendiğini öyrendim ve yıkıldım...mideme ağrılar,ayaklarıma tutulmalar var...ölmeği bile düşündüm cünki bu büyük yıkımı kaldıramıyorum şokdayım hala ınanamıyorum o ınsanın böyle şeyler yaptığına...
İki gün önce Esra Erol'a katılan damla isimli bayanda canlı yayında bu durum başına gelmiş anlattı.Ama bu durum onu güçlendirmiş.İsterseniz nette yazıp videosunu izleyebilirsin.Onunki daha zor bir durum beraber işyeri kurmular v.s
Bana inanın geçecek.zaman herşeyin ilacı.Hergün biraz daha güçleneceksiniz.
Canım.onun bir yakın arkadasından oyrendim.ve o anda yıkıldım.cümlesi.benim yaşadığımın yanında hiç.kalır sanırımyarına kalır yanına kalmaz emin ol boş ver allahından bulsun çıkıp gitmiş hayatından o senin hiç olmamış yoksa bunu yapamazdı vicdansızlığa bak nasıl öğrendin peki evlendiğini
Başkasını hayatıma salmakdan cok korkuyorum..istemiyorum bile...hiç.bir zaman evlenmiycem.diyorum yemin ediyorum...evlensenceyim.adamda bir gün beni.sorquya cekicek.eski.sevgilin oldumu olmadımı falan...bu yaşadıklarımı oda bilsin istemiyorum..sacmalama yaaa adamın umrunda mısın sen acabaaa ??? bi dusunsene .. neden kendıne ceza veresın kı aksıne hayatına bırını alacaksın bunda edındıgın tecrubelerle hareket edecek dogru kısı mı degıl mı anlayıp yuva kuracaksın..bu hayatımıza gıren kotu ınsanlara tesekkr etmelıyız aslında bak sayesınde sn bu tıplerı eleyerek sana layıgını bulacaksın..sımdı olay daha yenı dıye sen hala sevıyodum bılmem ne dıyosun ama bak zaman gectıkce surda yazdıklarına kendın guleceksın hala bole bı adam ıcın sevıyor-dum demen bıle hata yapma guclu ol kendıne guven pişman olacak olan taraf sen deglsın unutma senı bu acı guclu yapmalı yıkmamalı sen bı bayansın unutma ve artık devreden kalbını cıkart bu saatten sonra mantıgını konustur daha cok ki bu olayı atlatabılesın..
Üzüldüm yaşadıklarınıza benim içinde aynı çanlar çalıyor gibi yakın zamanda :26: Şuan yapmanız gereken tek şey hayatınıza devam etmek zor da olsa ...
Gecmis olsun canim ayni durumlari yasadim aldatildim aldattigi kisiylede evlendi ki 5yil ardindan ooo yasadiklarimi yazsam seninki ne kalir ve o kisi akrabam mutlu haberlerini hep aliyorum malesef guya kizi ailesi istemeyip o...bu oglumu ayartti araniza girdi diyolardI simdi gelinim diye severek dolasiyolr neyse allahin takdiri cok onemlI ergrc tecelli eder...kurtulmussun kurtulduk daha iyisi gelcek kotuler gider iyilere yer acilir durum yeni oldugu icin boyle dusunmen cok normal agla yas sureci yasa ama emin ol gecicek sakin hayatina son vermeyi dusunme sen ne kadar sabredersen dua edersen allaha siginirsan o kadar guzel seyler gelecek dayanmak zor biliyorum yasadim uyusarak uyandigim gunler uyuyamayip agladigim geceler oldu ama geciyor suan cok sukur iyiyim hayatimda iyiye gitmeye basladi ve hayirli olaylarda olcak allah izin verirse yakinda:))sabret dua et arkadaslarinla gez dolas ve camiye git tek basina orda otur agla o kadr rahatliyosunki kitap oku yeni biseyler ogren dikkatini baska yonlere cek jendini gelistir benden oneri bu yasamis biri olarak ve inan guzel seyler oluyo daha iyisi oluyo:))))
Başkasını hayatıma salmakdan cok korkuyorum..istemiyorum bile...hiç.bir zaman evlenmiycem.diyorum yemin ediyorum...evlensenceyim.adamda bir gün beni.sorquya cekicek.eski.sevgilin oldumu olmadımı falan...bu yaşadıklarımı oda bilsin istemiyorum..
Evet canım bu huyumu kendimde sevmiyorum...hisslerimle kalbimle dusunuyorum...cokkk cokk duygusal biriyim :26:en ince ayrıntısına kadar anlatmana gerek yok cnm :) ama bunu o bılse senn hakkında kotu bısey dusunmez aksıne ne kadar saf ve temızmıs der sevdıgınde nasıl ınanıp guvendıgını gorur bence sen bıraz su konunun dısına cık ve 1 hafta yada bıkac gun snra snnşe yenıden konusalım bak o zaman daha farklı dusuncelerın oluscak ama dedklerımı sakn ha sakın untma bak hala kalbınle dusunuyosun hareket edıyorsun yapmaaa
Canım sana özelden mesaj atıp bişeyler sorucaktım..amma atamıyorum ..arkadaslik gondere bilirmisin bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?