Bir hayat .........

Canım.hala yaptıklarını hazm edemiyorum.şokdan cıkmadım cıkamıyorum bana yaptıkları aklımdan kalbımden cıkmıyor.

Zaten insanı yıkan ummadığı kişilerden yedği kazık değilmidir =?
bende dahil buna ama ölmek falan düşünme ne alaka yalnız değilsin şükret Rabbim daha büyük dertler vermesinn

Canım.hala yaptıklarını hazm edemiyorum.şokdan cıkmadım cıkamıyorum bana yaptıkları aklımdan kalbımden cıkmıyor.

evet haklısın zor olduğunu biliyorum. ama senin daha fazla yıpranmaman için bir an önce iyisiyle kötüsüyle herşeyi unutup sıfırdan başlamalısın. böyle insanlar kimseye güvenmemeyi öğretiyor. güçlü ol . ve aklından çıkarmak için onun yaptıklarını unutma kendine acıma sakın acınacak halde olan o

Mrb canım yaşadığın hiç kolay birşey değil.. Sana şunu söyleyeyim bu dünya yalan dünya.. Hiç kimse için kendini üzmeyeceksin.. İnsanın ailesinden başkası yalan.. Sabırlı olacaksın.. Bak ben daha 1,5ay önce kızkardeşimi kaybettim kanserle savaştı fakat olmadı.. Kardeşim canımdı o benim.. O adamsa adi bir insanmış.. Rabbim elbet yaptıklarının cezasını verecektir.. Benim amcamın kızı da senin durumuna benzer şeyler yaşadı.evleneceklerdi sorun çıktı ayrıldılar.. Sonra bu herkesten soğudu.. Bir sürü kısmeti çıktı hiçbirini istemedi. Veee sonunda biriyle tanıştı. Evlendi.. şimdi bir tane kızı var.. Maşallah enişteye çok severiz hepimiz çok iyi biridir.. Umarım senin de karşına hayırlı biri çıkacak.. Sen sıkma canını.. Şu 3 günlük dünyada üzülmeye değmez.. Çık gez kafanı dağıt eve kapanma.. hayırlsıı olsun hakkında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…