- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
- Konu Sahibi Princesa22
-
Merhaba arkadaşlar...bende kendi hayatımı anlatmak istiyorum...aslında ben şimdi cok kötü durumdayım,belki yazsam rahatlarım diye düşünüyorum...2 yıllık bir ilişkim vardı ilk kez birine inandüm..ilk sevdiğimdi..kalbimi kazanmak için çok mücadele etdi ve başardı ben onu her şeyden cok sevdim .. onun her kotü ve iyi gününde yanında oldum...sorunları cok oldu ancak ben onu bırakmadım...kendisi hep bana teşekkür ederdi iyiki varsın yanımdasın derdi...benimsin bana aidsin seni kendimden bile cok seviyorum derdi...yıllar sonra bu kadar buyuk bıçağı sırtma vuran sanki bu sözleri söyleğen kişi deyilmiş gibi...ilişkimizin 2 yılını kutlamışdık..sonra o şubat ayında benden ayrıldı ..seni seviyorum ancak mecburum dedi..ailem iflas etdi dedi..2 ay kecdi..2 ay sürecinde bu hep bana mesajlar atmaya başladı nasılsın fılan...amma en buyuk yıkıldığım an onun evlenmesi oldu...benle konuşurkan son aylar bile nişanliymiş...artık bir kaç gündür yeni evlendiğini öyrendim ve yıkıldım...mideme ağrılar,ayaklarıma tutulmalar var...ölmeği bile düşündüm cünki bu büyük yıkımı kaldıramıyorum şokdayım hala ınanamıyorum o ınsanın böyle şeyler yaptığına...
çok üzüldüm
o adi vicdanını rahatlatmak için sizinle konuşuyodu bence nişanlıyken çünkü adilik yaptığının oda farkındaydı acaba ailesinin direttiği biriylemi evlenmek zorunda kaldı:26: ama anlamadığım ailesi iflas edince neden senden ayrılması gereksin aksine sana daha çok ihtiyacı varken bunu sorgulamadınmı canım neden mecbursun demedinmi:26:
bence ailesiniin istediği biriyle evlenmek zorundaydı ve o şekilde ayrıldı
ölmeyi aklından çıkar
hayat senin için ne sürprizlerle dolu
bir kaç sene sonra acılarında geriye bişey kalmaz,
bir de bakarsın seni seven biriyle olursn
o yüzden ölmeyi falan unut
Merhaba arkadaşlar...bende kendi hayatımı anlatmak istiyorum...aslında ben şimdi cok kötü durumdayım,belki yazsam rahatlarım diye düşünüyorum...2 yıllık bir ilişkim vardı ilk kez birine inandüm..ilk sevdiğimdi..kalbimi kazanmak için çok mücadele etdi ve başardı ben onu her şeyden cok sevdim .. onun her kotü ve iyi gününde yanında oldum...sorunları cok oldu ancak ben onu bırakmadım...kendisi hep bana teşekkür ederdi iyiki varsın yanımdasın derdi...benimsin bana aidsin seni kendimden bile cok seviyorum derdi...yıllar sonra bu kadar buyuk bıçağı sırtma vuran sanki bu sözleri söyleğen kişi deyilmiş gibi...ilişkimizin 2 yılını kutlamışdık..sonra o şubat ayında benden ayrıldı ..seni seviyorum ancak mecburum dedi..ailem iflas etdi dedi..2 ay kecdi..2 ay sürecinde bu hep bana mesajlar atmaya başladı nasılsın fılan...amma en buyuk yıkıldığım an onun evlenmesi oldu...benle konuşurkan son aylar bile nişanliymiş...artık bir kaç gündür yeni evlendiğini öyrendim ve yıkıldım...mideme ağrılar,ayaklarıma tutulmalar var...ölmeği bile düşündüm cünki bu büyük yıkımı kaldıramıyorum şokdayım hala ınanamıyorum o ınsanın böyle şeyler yaptığına...
Sordum canım.ama hep eyni cümleler kurdu hep...iflas etdik filan...mecburuz ayrlmalyız dedi..evli olduğunu basqasından öyrendim..bidaha hiç.kimseye inanmayı ve evlenmeği bile düşünmüyorum...o kitabı kapattım...
Canım düğününden bir gün önce bana merhaba nasılsın filan yazmiş..bende hiç.bir cavab vermemişdim..aile zoruylada olsa insan bu kadarmı zayıf olur o beni belkide hiç sevmemiş.o kaybetti canım ah aldı vebale girdi yanına kalmaz illaki çıkar biyerden. hayır hiç bi defteri kapatma hep ümit et herkeste onun gibi çıkacak diye bişey yok durma üzerinde. bide hala seni aradığına göre evliyken bile cidden onun aklı sendeymiş acaba aile zoruylamı evlendi bilemedim
Merhaba arkadaşlar...bende kendi hayatımı anlatmak istiyorum...aslında ben şimdi cok kötü durumdayım,belki yazsam rahatlarım diye düşünüyorum...2 yıllık bir ilişkim vardı ilk kez birine inandüm..ilk sevdiğimdi..kalbimi kazanmak için çok mücadele etdi ve başardı ben onu her şeyden cok sevdim .. onun her kotü ve iyi gününde yanında oldum...sorunları cok oldu ancak ben onu bırakmadım...kendisi hep bana teşekkür ederdi iyiki varsın yanımdasın derdi...benimsin bana aidsin seni kendimden bile cok seviyorum derdi...yıllar sonra bu kadar buyuk bıçağı sırtma vuran sanki bu sözleri söyleğen kişi deyilmiş gibi...ilişkimizin 2 yılını kutlamışdık..sonra o şubat ayında benden ayrıldı ..seni seviyorum ancak mecburum dedi..ailem iflas etdi dedi..2 ay kecdi..2 ay sürecinde bu hep bana mesajlar atmaya başladı nasılsın fılan...amma en buyuk yıkıldığım an onun evlenmesi oldu...benle konuşurkan son aylar bile nişanliymiş...artık bir kaç gündür yeni evlendiğini öyrendim ve yıkıldım...mideme ağrılar,ayaklarıma tutulmalar var...ölmeği bile düşündüm cünki bu büyük yıkımı kaldıramıyorum şokdayım hala ınanamıyorum o ınsanın böyle şeyler yaptığına... [/QUOTE
canım erkeklerin hepsi böyle ilk ve tek değilsin bu işin içinden kendi canının ne kadar kıymetli olduğunu farkederek çıkabilirsin. biraz sert olacak ama o seni hiç sevmemiş almak istemiş almış bırakmak istemiş bırakmış benim sana tavsiyem zihninin derininden onu at hayata devam çünkü daha sonra konuşmak için zAman ayırdığına bile üzüleceksin.......
Lutfen dikkatli.olun...sizi aldatmasına izin vermeyinnn gözlerinizi dort açin...sevgiden gözleriniz tutulmasın..
canım bak seviyorsun belki herşeyi iyi düşünmek istiyorsun ama iş öle değil.bence o doyumsuz birisi aile zoruyla falan olacak iş değil aile zoruyla erkek adam evleniyorsa zaten o adamdan elini eteğini çek yarın sen evlensen aile zoruyla da ayrılır ... sen canını sıkma hayat güzel tek kişi üzerine de kurulu deilCanım düğününden bir gün önce bana merhaba nasılsın filan yazmiş..bende hiç.bir cavab vermemişdim..aile zoruylada olsa insan bu kadarmı zayıf olur o beni belkide hiç sevmemiş.
Canım düğününden bir gün önce bana merhaba nasılsın filan yazmiş..bende hiç.bir cavab vermemişdim..aile zoruylada olsa insan bu kadarmı zayıf olur o beni belkide hiç sevmemiş.
Sozleriniz için cok teşekkürler...ama ben bidaha evlenmeği filan düşünemem...((
Canım sana özele yazdım..Canım benim 2.5 sene birlikteliğimiz oldu ''bugün snnle ilgilenemedim'' diyip özür dileyen sevdiğim durduk yere gitti,ayrıldık bir ay olacak ya da oldu saymıyorum günleri... Sanırım ailesinin bulduğu biriyle evlenecek tam bilmiyorum ondan öyle dedim
Canım 22 yasındayım...daha yaşın kaç bilmiyorum ama karşına öyle şeyler çıkacak ki
bu yaşadıkların masal olacak
nerdn mi biliyorum
33 yaşıındayım
Canım 22 yasındayım...bilemiyorum.baskasını düşünemem bile sevemem((
Bilmiyorumki canım..o ve karısı aklımdan cıkmıyor her sabah kalktığımda kalbimde midemde cok büyük bir acı hiss ediyorum.ağlama kıyamam
ağlatanlarında ağlayacağı gün gelir seninde güleceğin günler gelir inşallah
hem öyle bi adamdan evlensende hayır gelmez bak evleneceği gün mj atıyo sana senle evlenirken böyle bişey yapsa napardın çok köötü bişey allah korusun korumuşta zaten
o kızla severek evlenmediğine inanıyorum neden diyeceksin evlilik heycanındaki adam başka kıza mj atmakla uğraşsın ve sevgilisi olsaydı bu kız neden farktemesin bakmazmı mja kimle mjlaşıyosun diye
daha çok gençsin
sen daha kimlerle karşılaşacaksın
bu sana tecrübe olsun
yaşadığımız herşeyin bir sebebi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?