Bir Hediye Meselesi..

c_n

AŞK'sın sen...
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
1.110
117
363
42
İzmir
Hepinize iyi geceler arkadaslar;
Geçtiğimiz aralıkta boşandım..Benim sorunum babalar günü hediyesi
Eski eşim anneler gününde bana saat göndermiş kızımla.Saat istedigimi biliyordu anneler gunu vesile oldu yani...kızım beğenmiş o ödemiş..
Şimdi ise malum babalar günü geliyor benimde ona bir hediye almam gerekecek ama ne almalıyım..Ayrica galiba gördükçe aklına gelecek bişey olsun istiyorum yani tişört falan değil ama karar veremedim.Bir el atın ben bilemedim
Adam gitti hayatımdan hala onu düşünmekte çok sinir bozucu

Bence alma
Zaten bir kız vermişsin, baktıkça seni düşünecek.
Kızın babasına bir resim yapar, elişi yapar...ya da kızla beraber alışveriş yaparsiniz,onun istediği birşeyi alırsın.
Elbet sebebi var ki bosandiniz, ne zor süreçlerden geçtin. O zor günlerin hatrina adamla böyle bir bağ kurma lutfen aranda

Ona karakter satın al
Karakter diye kitap adı var mı acaba iyi olurdu he:)
Bu arada nasıl ayrıldığınızı bilmiyorum ama saati kabul ettiğinize göre çok da kötü ayrılmadınız.
Yine çocuğunuz birşey seçsin siz ödeyin.

Sizin eski konularınızı hatırlıyorum eski eşiniz boşanma sürecinde bile gece yarısı siz seviyorsunuz diye
kokoreç mi ne getirmişti size yanılmıyorsam. :) Boşandıktan sonra bile bu kadar düşünceli ve
ince davranması size böyle değer vermesi bizim toplumda pek alışılagelmedik olduğu için ilginç. :)

Hediyeyi kabul ettiyseniz ona hediye almamazlik yapmayin bence.
Erkekler icin cok bir secenek yok.
Ben esime kol dugmesi, kemer ve cuzdan ayakkabbi takimi, kravat, parfum, saat filan alirim.
Degisik seylere kafam calismiyor valla. Ne alinir ki baska
Simdi evlide degilsiniz otel, tatil, yemek desem...
Bence sizde gunluk kullanacagi bisey alin. Oyle kenarda durup kullanilmayacak seyler bisey hatirlatmiyor bence.

Duygusal içerikli hediye olmaz böyle fotoğraf vs gibi. Saat de almayın o almış. Arabası varsa bir araba aksesuarı, futbol seviyorsa takım üniforması vb.
Ama ben olsam sırf aklına gelmek sırf yalnız hissetmesin diye pike veya battaniye alırdım. Bilirdim ki yalnız uyurken bile beni yanında hissetsin. Tabi ben severek konuşuyorum siz nasıl duygulara sahipsiniz bilemem.

Hayatınızdan çıkmış. Olduğu yerde kalsın istiyorsanız çok da kazımayın hediyesini. Kızınız ne beğenirse ödeyin, geçin.

Saygi icerisinde ayrilmak cok guzel birsey lakin beni hatirlatacak bir hediye almak istiyorum biraz fazla geldi bana

Bukadar egosal insanlar midemi bulandiriyor benim.
Adamdan bosanmsaydin hergun seni gorseydi gozunun onunde olsaydin madem ... Hem bosan hem aklinda kalmayi cabala vs basit isler.
Kendinizi bu duruma sokmayin bence.
Acayip itici bir konu.
Bu adam evlense sizin halinizi dusunemiyorum ..bence tekrar evlenmeyi dusunun onunla.

Daha önceden 3ünüzün beraber çekildiği bir fotoğraftan kendinizi çıkartın. Güzel bir anıdan seçin tabii. Babayla kızın olduğu kısmı büyütüp çerçeveletin. Duvara asacaktır. Kızınız astırır yani.... o da eski güzel günleri hatırlar her an. İçi aile özlemi dolar. Eski konuları bilmem de ikiniz de birbirinize yeşil ışık yakıyorsunuz demek ki sevgi bitmemiş. Hayırlısı olsun :)

Tuttuğu takımın forması.
Yurdum erkeğinin vazgeçilmezi.
Unutulmaz olsun istiyorsan bul bir futbolcu imzalat :)

Eski konuları bilmediğimden soruyorum. Neden boşandıniz ki bu kadar ilgiliyken birbirinize?

Güzel bir ayakkabi?

Seviyorsa Çelik bileklikler var ondan alabilirsiniz çok pahalı da olmaz spor şık 100 130 gibi birşeye kapatırsınız

Ya bir sempatik geldiniz gözüme.. Niye ayrıldınız canım siz. Bir arkadaş demin boşanma süricunde siz seviyorsunuz diye kokoreç getirmemişmiydi yazmış. E sizde boşandım ama düşünüyorum demik istemişsiniz .. Hala birbirinisi unutamamışsınız gibi hissettim. Kol saati diyorum ben çünkü erkeklerin çıkarmadığı tek aksesur sanırım. Baktıkça sizi hatırlasın..

Bu kadar naif bi çiftsiniz neden boşandınız merak ettim
Kk da boşanma sonrası olaylar hırla gürle bodoslama falan olunca bi değişik geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…