- Konu Sahibi CicimBalim
-
Evet varSamimi soruyorum , yoldan koparılıp getirilen çiçeğe ( bir kaç yorumda okudum ) , ya da öylesine seçilmiş basit hediyelerde sevinen kadınlar kaldı mi ?
Düşünmesi yeter diyebilen kadın var mi cidden ?
Evet var
Ama orda önemli olan onun o çiçeği senin için koparmasıdır
O kitabı seçerken aklında senin olmandır
Birşeydir işte sırf seni düşündüğü için bişey yapmış olmasıdır insanın içini titreten.
He diyorsa ne çiçeği romantiğin dibiyim alırım elmas bilezik, döşerim tamtur :) ona da hayır denmez.Ama madem odun tutupta " sen seç alalım" diyip tüy dikmesin
sana odun olan teyzesine,dıdısına,bilmem nesine ince ruh kesilemesin
Öyle demeyinDiyelim ki hep koparılmış çiçek getirecek , yinede mutlu olursunuz yani.
Böyle bir dünya kalmadı bence. Siz gidip inceden hesaplayıp hediyesini alırsınız, o da cebinden koparılmış bir çiçek çıkarır. Sizde dünyanın en mutlu haline burunursunuz ; buna inanmam.
Çiçek sitelerinden gönderilen hediyeler kadar önemsizdir o koparılmış çiçekte. Evet sizi düşünerek koparacak tabii, size getiriyor ama özen yok.
Netten paranı ver gönder çiçeklerde de özen yok.
Sizin zevkinizi , sevdiklerinizi bilecek. Gezecek , bulacak heyecanla getirecek . Hediye o zaman anlam bulur.
Maddi olanajlaol kısıtlı ve boyle seyler yaouyorsa sevinirim sahsen ama maddi acidan sikinti yok cimrilik ise değişirSamimi soruyorum , yoldan koparılıp getirilen çiçeğe ( bir kaç yorumda okudum ) , ya da öylesine seçilmiş basit hediyelerde sevinen kadınlar kaldı mi ?
Düşünmesi yeter diyebilen kadın var mi cidden ?
bence çok haklısınız. yani bir insan sevdiği için , vaktini ayırıp onu mutlu etmek adına ufak da olsa bir şey almaz mı? ne demek gel çıkalım alalım sana. çocuk mu eğlendiriyor acaba?Iyi pazarlar
Öncelikle sunu belirteyim kesinlikle hediye veya maddiyata düskünlügüm yok.
Erkek arkadasimla 8 ay sonra gecen hafta görüstük yeni yila birlikte girdik (askerlik, ülke degisimi mesafeler vs derken görüsememistik). yaslarimiz 26
Ben ona hediye almistim verdim O almamisti. Bir an mahcup oldu ve ilerleyen saatlerde bana kazagini Verdi. Cokta mutlu oldum.
Dolasirken "Kendine birsey sec alayim bende sana" dedi. Tabiki hayir gerek olmadigini dedim. Yani sonucta önemli olan benim sectigim hediye degil onun düsünüp almasi ufak koparilmis bir cicek bile olsa cikolata bile olsa mutlu olurum sonucta Düsünmüs. Neyse hediye konusu kapandi bende takmadim zaten soncuta sevgisini hissettirmesi yeterdi benim icin ve belkide maddi skntisi vardir diye düsündüm.
Veda vakti geldi. O izmire gitti teyzelerini ziyarete suan hala orda
Bugün avm ye gitti teyzelerine kuzenlerine hediyeler almaya bayagi bir özenle dolasti aradi fotograflar cekti ben tabi bozuldum acikcasi ve kafamda deli deli sorular olustu.
Laf attim "ooo bugün hediye dagitma günü desene" dedim.
"Bir sana dagitamadim. cidden neden almadim sana ya icime oturdu simdi" dedi.
"yenimi aklina geldi, nekadar sanssizmisim herkese hediye dagitiliyor bize bir yaprak bile koparilmadi" dedim güldüm.
Oda sinirlendi "ne alakasi var sana kac defa dedim gel sana alalim birseyler"
bozuldum sogudum ve simdi cevap vermedim öyle duruyor. gitsin alisverisini yapsin.
Derdim hediye mediye degil umarim Burda benim sorunumu anlayan vardir. Ki kaldiki hic aklimda bile yoktu ama bugün onlara almak icin ciktigini söylediginde sasirdim
yani demek istedigim adamda demekki Hediyeyi düsünme kabiliyeti varmis ve bana düsünmeyecek Kadar deger mi vermiyordur acaba diye soruyorum kendi kendime. Tabi kendimi teyzeleriyle kiyaslamiyorum ama soncuta benimle 8 ay görüsememisti.
yada acaba cok mu abartiyorum?
Icimi dökmek istedim sadece ve düsüncelerinizi merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?