Bir Hediye meselesi?

Bu odunlardan gina geldi artık.baskasina odunluk yapmıyor ama.size yeterince deger vermiyor gibi geldi bana.hediye alma becerisi var madem çok mu zor sevgiliyi es geçiyor.. bırak Allasen

Bence beni anlayana kadar konuşmak istemiyorum de ve konuşma anlasın hatasını

Aynisini bu sene eaimle yasadik gel ne istersen alalim dedi , bende sen dusunup almadiktan sonra geregi yok demistim baya kustuk
Bence erkekler dusunemiyor belki senin ona alman aklina düşürmüş ki ordakilere almis

Herşey maddiyat değil tabiki bir çiçek bile alsa siz onunla da mutlu olursunuz ama uğraşmak istememiş benim nişanlımda aynı şekilde aralık ayında yıl dönümümüzde gittim takım ceketi , gömlek ,kravat kombini yaptım kaç saatimi ayırdım tüm paramı verdim , peki kendi naptı? Gel hadi sana birkaç birşey alalım dedi ve geçiştirdi.Peki ben naptım yılbaşında çöp almadım almamda bundan sonra değer vermeyene bu kadar

Sizi çok iyi anlıyorum sonuna kadar haklısınız.
Eşim doğum yaptığımda bana hediye almamıştı ama o sıra yanımızda olan görümceme gidene kadar defalarca hediye almıştı :) ve çok bozulmuştum.

Amaç pahalı hediyeler değil , sizi düşünerek yoldan bir çiçek koparıp getirse bile mutlu olursunuz. Bunu düşünememesi üzücü olan.

Biz buna klasik öküz tipi erkek diyoruz.
Aynen dediğiniz gibi; küçük bir hediye alabilirdi. Ne biliyim bir örgü bere bile olabilirdi.
Ama almamış. Yapacak birşey Yok; umarım bunu telafi edecek bir girişimde bulunur.
Siz haklısınız yani.

seven insan sevdigini farkli sekillerde gosterir, bu sekillerden biride hediyelesmektir. deger verdiginin bi gostergesidir. seninki cimri, cok belli. hediye lafi agizda dolasmaz, hediye aliniz ve verilir. ne kadar ayip, secte alalim laflari. icraati gorelim.

boylesine aslinda guzel pahali marka bir canta veya saat secip gondereceksin bi sonraki ilk ‘hediyeni secte alayim’ dediginde. gor bakalim ne oluyo sonrasinda.

Samimi soruyorum , yoldan koparılıp getirilen çiçeğe ( bir kaç yorumda okudum ) , ya da öylesine seçilmiş basit hediyelerde sevinen kadınlar kaldı mi ?

Düşünmesi yeter diyebilen kadın var mi cidden ?

Samimi soruyorum , yoldan koparılıp getirilen çiçeğe ( bir kaç yorumda okudum ) , ya da öylesine seçilmiş basit hediyelerde sevinen kadınlar kaldı mi ?

Evet var
Ama orda önemli olan onun o çiçeği senin için koparmasıdır
O kitabı seçerken aklında senin olmandır
Birşeydir işte sırf seni düşündüğü için bişey yapmış olmasıdır insanın içini titreten.
He diyorsa ne çiçeği romantiğin dibiyim alırım elmas bilezik, döşerim tamtur :) ona da hayır denmez.Ama madem odun tutupta " sen seç alalım" diyip tüy dikmesin
sana odun olan teyzesine,dıdısına,bilmem nesine ince ruh kesilemesin

Dusunememis olabilir ya cok ta sey yapmayin:)

Kendimden biliyorum esim bir yilbasi dogum gununu bos gecmez mesela ama ben defalarca hediye almayi gectim dogum gunun kutlu olsun demeyi bile unuttum. Onu onemsemedigimden degil, degisik bisey. Teyzelerini dusunmesinden ornek vermissiniz, inanin o baska bisey. İlkokul arkadasimin bile dogum tarihini hatirlar kutlarim, kadinlar kulubunden tanidigim reel hayatimda yuzunu bile gormedigim arkadasima dogum gunu hediyesi yollarim, ama esim icin (6 yil sevgililik 4,5 yil evlilik toplam 9,5 yil)durum oyle olmuyor. Hatta tam tersi esimi hayatimin merkezine oyle bir koyuyorum ki o kadar yakin goruyorum ki onunla ilgili detaylar gozumden kaciyor. Bunu yasamayan bilemez:)

Diyelim ki hep koparılmış çiçek getirecek , yinede mutlu olursunuz yani.

Böyle bir dünya kalmadı bence. Siz gidip inceden hesaplayıp hediyesini alırsınız, o da cebinden koparılmış bir çiçek çıkarır. Sizde dünyanın en mutlu haline burunursunuz ; buna inanmam.

Çiçek sitelerinden gönderilen hediyeler kadar önemsizdir o koparılmış çiçekte. Evet sizi düşünerek koparacak tabii, size getiriyor ama özen yok.

Netten paranı ver gönder çiçeklerde de özen yok.

Sizin zevkinizi , sevdiklerinizi bilecek. Gezecek , bulacak heyecanla getirecek . Hediye o zaman anlam bulur.

Öyle demeyin
Nerde öyle sürekli Gül koparıp getirecek
O da birşeydir :)
benim ki odunun önde gidenidir hediye konusunda ama en azından özünde odundur yani
Bana almayıp teyzesine alsa boğarım herhalde

Bence de cok sey yapmamak lazım =) gel alalım sana birseyler dendiğinde de alınabilir adı hediye oolur mu olur neden olmasın.(mümkünse ben hediyemi kendim secmek isterim, yoksa hiç kullanmayacagım birseye para verilsin istemem) Yanına gittiği akrabalarına hediye almak istemiş olabilir cünkü bu bir gelenek gbi bir durum neredeyse. Tabi aklına gelip gelmeden önce size de sorabilirdi , birseye ihtiyacın var mı ya da ister misin gbi.Yapmamıs saglık olsun, sizi de anlıyorum elbette ama gösterdiğiniz tavır yanlıs anlasılmaz umarım.

Maddi olanajlaol kısıtlı ve boyle seyler yaouyorsa sevinirim sahsen ama maddi acidan sikinti yok cimrilik ise değişir

eğer akrabalarına hediye almamış olsaydı boşver takılma derdim. ama onlar için avm gezen 8 ay sonra göreceği sevgilisine de hediye alabilirdi. üste çıkmasına izin verme.

Güncelleme yapayim belki birileri merak etmistir :)
Dün o gerginlikle bayagi bir tartistik.
Meger en büyük teyzesi demis buna git kuzenlerine teyzelerine birseyler al diye. Bu teyzesini biliyorum biraz acik sözlü otoriter dedigim dedik biri. Tabi nekadar Dogru bilmiyorum belkide isin icinden cikmak icin böyle demistir..cokmu süpheciyim ne?
Her neyse bir hediye icin bukadar büyütmeye gerek kalmadigini ve bana görüstügümüzde sordugunu ve benim hayir dedigimi vurguladi. harbi odun ya!
Bunu sirf ona hediye aldim diye yaptiysam hediyelerimi geri verecegini vs vs gibi seyler dedi
sonra konu kapandi cünki utandim bu konusmadan böyle biri olmadigim icin ve birdaha konuyu acmadim.
ama birdahakine birsey almayacagim.

Valla sonuna kadar haklısın. Teyzelerıne kuzenlerıne secıp dusunup alabıldıgıne gore sana da bı buket cıcek bı paket cıkolata alabılırdı

Annesi götürmüş olabilir mi veya söylemiş git hediye al diye ?
Erkekler bu kadar ince olamazlar biri aklına sokmustur bişeyler al diye düşünüyorum

bence çok haklısınız. yani bir insan sevdiği için , vaktini ayırıp onu mutlu etmek adına ufak da olsa bir şey almaz mı? ne demek gel çıkalım alalım sana. çocuk mu eğlendiriyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…