- 10 Ocak 2015
- 475
- 257
- 103
- 33
- Konu Sahibi CicimBalim
-
cok aci cok!Sana zaman ve para harcamaya Gerek duymamış .
Sen aldığın için seç alalım diyerek ayıbını örtmeye çalışarak birde tüy dikmiş...
Listenin en son sırasına atılmışsın
Tespitlerinde sonuna kadar haklısın
Hediye konusu hariç ilişkinizde değişen bir durum sezdin mi?
Erkek arkadaşım ben hediye konusunda odun biriyim hiç hediye almadım kimseye dediği halde ve borç içinde olmasına rağmen doğum günümden önce gitmiş araştırmış. Benimle konuşurken aldığım bir şeyi söylediğimde aynı şeyi almayı düşündüğünü öğrenince tekrar gezip fikir edinmiş. Sonunda hem beni sevindirecek hemde kendi bütçesine uygun bir şey aldı. Buradaki bazı hanımlar gibi benim eşim/ilişkim en düşüncelisi demiyorum. Sadece gözlem açısından örnek veriyorum ki kendisi gerçekten bu konularda düşüncesiz biridir.
İlgisinde azalma, farklı davranma vs. Daha önceleri hediye alıyor muydu? Herkes yılbaşında hediye alıp vermiyor belki akıl edemedi.Degisen bir durum derken? anlamadim
Benimkide hic önceden Hediye paketi acmamis. Verdigimde utanarak acti ve hic acmadim hediye paketi sen acarmisin dedi.
hayir ilgisi daha fazlalasti diyebilirim dahada ilgiliİlgisinde azalma, farklı davranma vs. Daha önceleri hediye alıyor muydu? Herkes yılbaşında hediye alıp vermiyor belki akıl edemedi.
Daha önceden almıyorsunuz diye düşünmemiştir. Siz söyleyin hediyeleşmeyi severim önemserim diye madem bir dahaki sefere aklına gelir belki.hayir ilgisi daha fazlalasti diyebilirim dahada ilgili
öncedende almiyordu yani gerek duymuyorduk cünki hep yanyanaydik ama bu sefer 8ay boyunca görüsemedik hani yilbasini birak genel olarak insan akil edebilir diye düsünüyorum
buarada kendisindede biraz odunluk vardir
cok aci cok!
ne diyebilirim peki sonucta hala cevap vermedim
hediye hastasi diye damgada vurulsun istemiyorum
Haklısın. Ben olsam bende bozulurdum. Almak istediği zaman alabiliyo demekki.Iyi pazarlar
Öncelikle sunu belirteyim kesinlikle hediye veya maddiyata düskünlügüm yok.
Erkek arkadasimla 8 ay sonra gecen hafta görüstük yeni yila birlikte girdik (askerlik, ülke degisimi mesafeler vs derken görüsememistik). yaslarimiz 26
Ben ona hediye almistim verdim O almamisti. Bir an mahcup oldu ve ilerleyen saatlerde bana kazagini Verdi. Cokta mutlu oldum.
Dolasirken "Kendine birsey sec alayim bende sana" dedi. Tabiki hayir gerek olmadigini dedim. Yani sonucta önemli olan benim sectigim hediye degil onun düsünüp almasi ufak koparilmis bir cicek bile olsa cikolata bile olsa mutlu olurum sonucta Düsünmüs. Neyse hediye konusu kapandi bende takmadim zaten soncuta sevgisini hissettirmesi yeterdi benim icin ve belkide maddi skntisi vardir diye düsündüm.
Veda vakti geldi. O izmire gitti teyzelerini ziyarete suan hala orda
Bugün avm ye gitti teyzelerine kuzenlerine hediyeler almaya bayagi bir özenle dolasti aradi fotograflar cekti ben tabi bozuldum acikcasi ve kafamda deli deli sorular olustu.
Laf attim "ooo bugün hediye dagitma günü desene" dedim.
"Bir sana dagitamadim. cidden neden almadim sana ya icime oturdu simdi" dedi.
"yenimi aklina geldi, nekadar sanssizmisim herkese hediye dagitiliyor bize bir yaprak bile koparilmadi" dedim güldüm.
Oda sinirlendi "ne alakasi var sana kac defa dedim gel sana alalim birseyler"
bozuldum sogudum ve simdi cevap vermedim öyle duruyor. gitsin alisverisini yapsin.
Derdim hediye mediye degil umarim Burda benim sorunumu anlayan vardir. Ki kaldiki hic aklimda bile yoktu ama bugün onlara almak icin ciktigini söylediginde sasirdim
yani demek istedigim adamda demekki Hediyeyi düsünme kabiliyeti varmis ve bana düsünmeyecek Kadar deger mi vermiyordur acaba diye soruyorum kendi kendime. Tabi kendimi teyzeleriyle kiyaslamiyorum ama soncuta benimle 8 ay görüsememisti.
yada acaba cok mu abartiyorum?
Icimi dökmek istedim sadece ve düsüncelerinizi merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?