Bir Hediye meselesi?

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
33
Iyi pazarlar
Öncelikle sunu belirteyim kesinlikle hediye veya maddiyata düskünlügüm yok.
Erkek arkadasimla 8 ay sonra gecen hafta görüstük yeni yila birlikte girdik (askerlik, ülke degisimi mesafeler vs derken görüsememistik). yaslarimiz 26
Ben ona hediye almistim verdim O almamisti. Bir an mahcup oldu ve ilerleyen saatlerde bana kazagini Verdi. Cokta mutlu oldum.
Dolasirken "Kendine birsey sec alayim bende sana" dedi. Tabiki hayir gerek olmadigini dedim. Yani sonucta önemli olan benim sectigim hediye degil onun düsünüp almasi ufak koparilmis bir cicek bile olsa cikolata bile olsa mutlu olurum sonucta Düsünmüs. Neyse hediye konusu kapandi bende takmadim zaten soncuta sevgisini hissettirmesi yeterdi benim icin ve belkide maddi skntisi vardir diye düsündüm.
Veda vakti geldi. O izmire gitti teyzelerini ziyarete suan hala orda

Bugün avm ye gitti teyzelerine kuzenlerine hediyeler almaya bayagi bir özenle dolasti aradi fotograflar cekti ben tabi bozuldum acikcasi ve kafamda deli deli sorular olustu.
Laf attim "ooo bugün hediye dagitma günü desene" dedim.
"Bir sana dagitamadim. cidden neden almadim sana ya icime oturdu simdi" dedi.
"yenimi aklina geldi, nekadar sanssizmisim herkese hediye dagitiliyor bize bir yaprak bile koparilmadi" dedim güldüm.
Oda sinirlendi "ne alakasi var sana kac defa dedim gel sana alalim birseyler"
bozuldum sogudum ve simdi cevap vermedim öyle duruyor. gitsin alisverisini yapsin.

Derdim hediye mediye degil umarim Burda benim sorunumu anlayan vardir. Ki kaldiki hic aklimda bile yoktu ama bugün onlara almak icin ciktigini söylediginde sasirdim
yani demek istedigim adamda demekki Hediyeyi düsünme kabiliyeti varmis ve bana düsünmeyecek Kadar deger mi vermiyordur acaba diye soruyorum kendi kendime. Tabi kendimi teyzeleriyle kiyaslamiyorum ama soncuta benimle 8 ay görüsememisti.
yada acaba cok mu abartiyorum?

Icimi dökmek istedim sadece ve düsüncelerinizi merak ediyorum..

üzgünüm ama bende arkadaş gbi düşünüyorum. herkese hediye almayı aklin a getiren erkek size niye almayı akıl edememiş. çünkü onemsememis gerek görmemiş. üstelik 8 ay aradan sonra....bu arada bukadar zaman yüzyüze gorusmemisseniz bu ilskiden pek birşey beklemeyin. birliktelik telefonla yürümez cunku

cok aci cok!
ne diyebilirim peki sonucta hala cevap vermedim
hediye hastasi diye damgada vurulsun istemiyorum

Hediye konusu hariç ilişkinizde değişen bir durum sezdin mi?

Erkek arkadaşım ben hediye konusunda odun biriyim hiç hediye almadım kimseye dediği halde ve borç içinde olmasına rağmen doğum günümden önce gitmiş araştırmış. Benimle konuşurken aldığım bir şeyi söylediğimde aynı şeyi almayı düşündüğünü öğrenince tekrar gezip fikir edinmiş. Sonunda hem beni sevindirecek hemde kendi bütçesine uygun bir şey aldı. Buradaki bazı hanımlar gibi benim eşim/ilişkim en düşüncelisi demiyorum. Sadece gözlem açısından örnek veriyorum ki kendisi gerçekten bu konularda düşüncesiz biridir.

Degisen bir durum derken? anlamadim
Benimkide hic önceden Hediye paketi acmamis. Verdigimde utanarak acti ve hic acmadim hediye paketi sen acarmisin dedi.

Degisen bir durum derken? anlamadim
Benimkide hic önceden Hediye paketi acmamis. Verdigimde utanarak acti ve hic acmadim hediye paketi sen acarmisin dedi.
İlgisinde azalma, farklı davranma vs. Daha önceleri hediye alıyor muydu? Herkes yılbaşında hediye alıp vermiyor belki akıl edemedi.

benim sevgilim de hediye seçerken çok zorlanır. ama hiç "bir şey beğen de alayım" demedi. çok saçma yani ben bir şey beğensem alırım zaten.

sizi haklı buldum, onlara hediye bakarken size de alabilirdi. yahu hediyeyi geçtim onlara almış bundan sizin haberiniz de var çiçek sepeti orda duruyor bir çiçek veya çikolata bilmem ne de mi gönderemiyor? düşüncesiz.

İlgisinde azalma, farklı davranma vs. Daha önceleri hediye alıyor muydu? Herkes yılbaşında hediye alıp vermiyor belki akıl edemedi.
hayir ilgisi daha fazlalasti diyebilirim dahada ilgili
öncedende almiyordu yani gerek duymuyorduk cünki hep yanyanaydik ama bu sefer 8ay boyunca görüsemedik hani yilbasini birak genel olarak insan akil edebilir diye düsünüyorum
buarada kendisindede biraz odunluk vardir

Daha önceden almıyorsunuz diye düşünmemiştir. Siz söyleyin hediyeleşmeyi severim önemserim diye madem bir dahaki sefere aklına gelir belki.

Yani kuzenlerine falan hediye almasa düşünememiş demek ki derdim. Çünkü bazı insanların aklına gelmiyor böyle jestler. Ama sevgiliniz başkalarına karşı gayet düşünceli imiş. Ayrıca tabi ki ağzınızla hediye isteyecek haliniz yoktu, o akşam. Bu yüzden kırılmakta haklısınız. Ama yerinizde olsam konusunu dahi açmazdım. Sadece ilişkime yaklaşımım ve bakış açım değişirdi.

Haksız değilsiniz ama çıkışınız gereksiz olmuş bence. Bu kırgınlığınızı başka türlü ifade edebilirdiniz sanki, şimdi haklıymış gibi üste çıkmış.

cok aci cok!
ne diyebilirim peki sonucta hala cevap vermedim
hediye hastasi diye damgada vurulsun istemiyorum

Şimdi bu seç onu alalım olayı nezaman tolere olabilir ...evliyken ...
Misal eşim şüprizler konusunda maalesef yeteneksiz ve bırakın hediye almayı kendine zorunlu ihtiyaçlarını almaya gidecek bir vakti dahi Yok ...aşırı yoğun... pantolundan çorabına abartmıyorum ceketine kadar ben ve baldızı alırız ...
hal böyleyken tolere edebiliyoruz

Ama ben ona bir hediye sürpriz aldığım içim değil yani ...ayıp örtmek maksatlı olmuş olsaydı bozulurdum flört nişanlılık döneminde bu işler nezaket ve özveri istiyor

Haklısın. Ben olsam bende bozulurdum. Almak istediği zaman alabiliyo demekki.

Bence düşündüklerinizde haklısınız. Şu saatten sonra ben dünyayı da alsa ben mutlu olmazdım. Ki en kırıcısı da başkalarına hediye alması olmuş. Değersizlik hissiniz Mars'a kadar gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…