Bir Hediye meselesi?

Hediyelerini geri verebilirim nedir ya öğüresim geldi gerçekten çok iğrenç, hediyekolik ,şımarık biri olmadığınız anlaşıla biliyor ama ne yazıkki sizi o duruma düşürmüş. Bendemi sorun var yoksa normal olan bumu bilemiyorum ilişkimi gözden geçirirdim şahsen

Ben farklı düşünüyorum.
Sevgiliniz daha önce iç hediye paketi dahi açmadığını söylüyor.
Belli ki böyle şeyleri bilmiyor. Zaten bilen adam sen beğen ben alayım demez.
Belki sizden sonra oda teyzesini sevindirmek istemiştir.
Başka bir sorun yoksa bence bu konuda onu mazur görmeye çalışın.

Adamda para olduğunu bildiğim halde bir dal çiçek getirirse hiç de tatmin olmam. Cimri insan sevmiyorum ben :)

Benim maddi durumum da kısıtlı, ama yeri geldi ablamdan borç aldım yine de eşimi doğumgününde boş geçmedim..

Maddiyatçılık, maddecilik değil mesele.
Evlilikte "gel istediğini alalım" olur. Bütçe ortaktır bellidir işe yarayacak, daha önce beğenilen bir şey alınmak istenir. Ama sevgililikte çok tuhaf geliyor..

Bijuteriden bir kolye de mi almaz insan?

Vay anasını üste çıkmak diye buna deniyor işte. Hediyeyi geri verecekmiş odunsuya bak.
Kime sorarsan sor seni haklı görecektir.
Sen buna bir daha çöp dahi alma..

Haklisiniz. Konu tabiki de maddiyat degil anliyorum sizi.
8 aydir gorusmemissiniz en azindan bir taki bir cicek vs alip sizi degerli hissettirirdi. Bende ole dusunurdum, demek hediye alcak incelik war ama bana gelince odunluk derdim.
Evet mahcup olmus dogru ama en azindan sonrasinda size bir jest yapabilirdi. Altta kalmamak adina .

Yurt dışı gezileri bile olmuş sahisin üstelik.

Yurt dışı gezileri bile olmuş sahisin üstelik.

Çok gezen mi çok okuyan mı sözüne yeni boyut getirmiş arkadaş.
Halbuki ne kadar çok değişik hediye seçenekleri varmış..

Bu tiplerin evlenince de hediye alacak yerleri ağrır..

Annesi götürmüş olabilir mi veya söylemiş git hediye al diye ?
Erkekler bu kadar ince olamazlar biri aklına sokmustur bişeyler al diye düşünüyorum
Teyzesinin aklina soktugunu söyledi. O teyzrside otoriter biri zaten yönlendirmeyi sever.. güncellemede yazdim :)

Evet acmamis halindende belliydi valla :))

Ehh mazur görüyorum ama bi cöp bile almayacagim artik ona :)
Eve alisveris yapiyordu o sayilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…