- 11 Ocak 2018
- 239
- 231
- 53
- Konu Sahibi leylakafasi
-
ama o ihtiyaç sahibine vermemiş kıyamadığı için (!) ve belki benden geri isteyecek.Ben olsam ihtiyaç sahibine veririm geri vermektense. Sorarsa da bana olmadı ben de dolapta eskimesin diye verdim derdim.
haklısınız hiç almamam gerekirdi. aslında şöyle oldu; kayınvalidem de bana verirken imalı imalı k.pedere bakıyordu. ben de görümcenin huyunu bildiğimden ve o imalı bakışlardan dolayı hiç alasım gelmedi. ama alamam da diyemedim ne biliyim, kibirli gibi olmasın dedim.Şimdi açık konuşucam yengenizle aranız gayet iyiymiş ve yengeniz hediyesinin hiç lafını yapmayan bi insanmış onun kıyafetlerini almanız çok normal. Ama görümcenizin huyunu bile bile o bluzu neden aldınız çok mu ihtiyacınız vardı?
ama o ihtiyaç sahibine vermemiş kıyamadığı için (!) ve belki benden geri isteyecek.
hmm o da mantıklı aslında.işte isterse verdim bile dersiniz. Sonçta sen onu bana verdin, tekrar isteyeceğini düşünemedim diye de utandırırsınız.
aynen ya ben de bunu düşündüm, dünyanın en güzel bluzu olsa almam herhalde.Şimdi açık konuşucam yengenizle aranız gayet iyiymiş ve yengeniz hediyesinin hiç lafını yapmayan bi insanmış onun kıyafetlerini almanız çok normal. Ama görümcenizin huyunu bile bile o bluzu neden aldınız çok mu ihtiyacınız vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?