- 24 Haziran 2011
- 23.462
- 48.908
- 798
- Konu Sahibi PamukBulutlar
-
Aklima hos seyler gelmiyor. Kaynin kardesi gelmeyecegi halde yengesini "israrla" davet etmesi, esinin bundan rahatsiz olmasi, konu sahibinin istenmedigini bile bile gitmesi...
Ortada yanlis bir seyler var. Eltiyi bile bile yok saymasi sanki zafer kazanmaya gidiyormus havasi veriyor.
Aklima hos seyler gelmiyor. Kaynin kardesi gelmeyecegi halde yengesini "israrla" davet etmesi, esinin bundan rahatsiz olmasi, konu sahibinin istenmedigini bile bile gitmesi...
Ortada yanlis bir seyler var. Eltiyi bile bile yok saymasi sanki zafer kazanmaya gidiyormus havasi veriyor.
Kaynanaya gitmesi icin israr eden adami anlarim da kardesine gitmesi icin israr eden kocayi ve yengesinin gelmesi icin bu kadar israr eden kayini ilk defa duydumAyni seyleri yazacaktim ama ortaligi karistirmayayim dedim. Esi neden israrla gitmesini istiyor onu da anlamis degilim. Kayni ve esi kirmamak icin istenmedigin yerde 10 gun kalmak yuzsuzlukten de ote baska seyler gibi.
Ayni seyleri yazacaktim ama ortaligi karistirmayayim dedim. Esi neden israrla gitmesini istiyor onu da anlamis degilim. Kayni ve esi kirmamak icin istenmedigin yerde 10 gun kalmak yuzsuzlukten de ote baska seyler gibi.
Kaldi ki 1 bucuk saatlik yol bir yerden bir yere gitmek icinde cok degil. Cok cocuklari gormek istiyorsa gelsin mesaisinin bittigi gun vakit gecirsin cocuklarla. Bahane gibi geliyor.
Ortaligi karistirmak degil ki. Buradaki cogu kisi boyle dusunuyor ama yazmiyor eminim. Kimse kusura bakmasin da hayatin olagan akisina aykiri bir kere. Klasik elti gerginligi disinda bir sey bu. Mesela istenmedigini bile bile yine gidecek, "kayni istedi diye".
Kesinlikle, eltinin onu istememesi daha agir basmasi gerekirken esin ve kayninin istegi agir basiyor. Sacindan surukleye surukleye goturmuyorlar ya bu kadini ne bu illa esimle kaynim gitmemi istiyor diye gitmek.
Bilemiyorum. Ortada art niyet olmasa bile belli ki elti birseylerden rahatsiz olmus. Sirf boyle bir dusunceye mahal vermemek icin konu sahibinin daha dikkatli davranmasi gerekiyordu. Ama bakiyoruz tam tersini yapiyor. Eltinin ne dusundugu umurunda degil cunku.
Ama neden?
Eltinizin sizin icin ne dusundugu belli ki pek umursadiginiz bisey degil. O halde umursamadiginiz insanin helallik vermemesine neden takiliyorsunuz?
Ben helallik istedigine inanmiyorum. Burada vicdanen destek bekliyor sadece.
Eşinden kiskanmasiyla alakası yok.
Bir daha ki sefere istemeyecegim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?