- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi PamukBulutlar
-
Madem empati kurmaktan bahsediyorsunuz eltinizin yerine koyun kendinizi. Esini kirmamak adina gelmesin diyemiyordur belki? Kirmamak adina kabul ediyor ama 10 gunde fazla geliyordur belki? Kendinizin bile yapmadigi seyi baskasindan istemeyin. Sizin de empati yapabildiginizi sanmiyorum. Siz empati yapabiliyor olsaydiniz sevmediginiz birinin sizin evinize geldiginde nasil huzursuz oldugunuzu anlayip gitmezdiniz.
Empati yapabiliyor olsaydiniz ya da biraz gurur yapabilseydiniz o eşle gunlerce kavga eder yine de o evde 10 gun misafir olmazdiniz.
Madem cok empatiden haberiniz var neden size hakkim helal olsun demedigini kendiniz anlayabilirsiniz. Di mi?
Onlarca uye sevilmediginizi, istenmediginizi yazmis hala gidecegim diyorsunuz. Yuzsuzluk yaka paca.
Kibirli olayim derken insanliginizdan ödun vermeyin derim.Kimbilir empatiyi ne zannediyor..
Eziklik sana mahsus..Tamamen tahrik amacı güderek yazanlar. Normal hayatta ne kadar ezik insanlarsıniz. Esinin sozunden cıkmayan kisilersiniz bunu biliyorum. Bakın ben elimden geldigince kendimi anlattım. Kaynımada cok sıkıldigımi dile getirdim.
Kaynimla iyi anlasıriz deyince illa bunu baska yonlere cekmeyin. Herkesin sizin gibi ensest aile yapisi olmayabilir.
Esin silah mı dayiyor diyenler. Tabi ki hayir. Sizin ailenizde tek söz sizde mi bitiyor?
Ilk sayfallarda yorum yapan esinle şöyle-böyle konuş ikna etmeye calis yorumunda bulunan arkadaslar tesekkur ederim.
Tamamen tahrik amacı güderek yazanlar. Normal hayatta ne kadar ezik insanlarsıniz. Esinin sozunden cıkmayan kisilersiniz bunu biliyorum. Bakın ben elimden geldigince kendimi anlattım. Kaynımada cok sıkıldigımi dile getirdim.
Kaynimla iyi anlasıriz deyince illa bunu baska yonlere cekmeyin. Herkesin sizin gibi ensest aile yapisi olmayabilir.
Esin silah mı dayiyor diyenler. Tabi ki hayir. Sizin ailenizde tek söz sizde mi bitiyor?
Ilk sayfallarda yorum yapan esinle şöyle-böyle konuş ikna etmeye calis yorumunda bulunan arkadaslar tesekkur ederim.
Kibirli olayim derken insanliginizdan ödun vermeyin derim.
Tamamen tahrik amacı güderek yazanlar. Normal hayatta ne kadar ezik insanlarsıniz. Esinin sozunden cıkmayan kisilersiniz bunu biliyorum. Bakın ben elimden geldigince kendimi anlattım. Kaynımada cok sıkıldigımi dile getirdim.
Eşinin değil kayninin sözünden çıkamıyor lütfen yanlış okumayalim :)Burada esinin sozunden cikamayan sen gozukuyorsun. Git diyene gidiyor gel diyene geliyorsun. Acaba kim kimlerin sozunden cikamiyor..
Haklisin.Eveeet bedduali mesajlara az kaldı hadi bakalım :)
istenmediği yere hala gideceğim orası benim evim diyen birine verecek akıl yoktur
Eşinin değil kayninin sözünden çıkamıyor lütfen yanlış okumayalim :)
Kayni baskın bir karakter
Konu Sahibi öyle dedi valla :)he çok baskın konu sahibesinin parasıyla ev almış..
Bütün kk yuzsuz oluşun konusunda anlaştı evetKonum kapatilabilir mi lütfen?
Mune @Margarikotin
Anlaşarak, gruplasıp yorum yazanlar yine sahneye çıkmışlar.
Eziklik sana mahsus..
Sana resmen..hakkimi helal etmiyorum seni istemiyorum..diyen kadinin evinde asalak gibi 10 gun kalarak, her kime sozunu geciremiyorsan asil ezik sensin
Sonucta benimde orada kalmak istemedigimi biliyorken bana degildr bi zahmet kocasina söylesin. Kendini ifade etmeninde bi sekli vardir. Hayirdir bilenip gelmissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?