Bir helallik meselesi

Kimbilir empatiyi ne zannediyor..

Tamamen tahrik amacı güderek yazanlar. Normal hayatta ne kadar ezik insanlarsıniz. Esinin sozunden cıkmayan kisilersiniz bunu biliyorum. Bakın ben elimden geldigince kendimi anlattım. Kaynımada cok sıkıldigımi dile getirdim.
Kaynimla iyi anlasıriz deyince illa bunu baska yonlere cekmeyin. Herkesin sizin gibi ensest aile yapisi olmayabilir.

Esin silah mı dayiyor diyenler. Tabi ki hayir. Sizin ailenizde tek söz sizde mi bitiyor?

Ilk sayfallarda yorum yapan esinle şöyle-böyle konuş ikna etmeye calis yorumunda bulunan arkadaslar tesekkur ederim.

Eziklik sana mahsus..

Sana resmen..hakkimi helal etmiyorum seni istemiyorum..diyen kadinin evinde asalak gibi 10 gun kalarak, her kime sozunu geciremiyorsan asil ezik sensin

Burada esinin sozunden cikamayan sen gozukuyorsun. Git diyene gidiyor gel diyene geliyorsun. Acaba kim kimlerin sozunden cikamiyor..

istemediğim yerde kalmam evet söz bende biter.. ben kalacaksam..

Burada esinin sozunden cikamayan sen gozukuyorsun. Git diyene gidiyor gel diyene geliyorsun. Acaba kim kimlerin sozunden cikamiyor..
Eşinin değil kayninin sözünden çıkamıyor lütfen yanlış okumayalim :)

Kayni baskın bir karakter

Kendisine sorun. 10 gün evinde kaldığım birine bunu sorabilecek kadar samimiyetim vardır herhalde. Hem birebir konuşmak daha iyidir belki sen yanlş düşünüyosn belki doğru düşünüyosn. Muallakta kalmaktan iyidir.

konu sahibi kendisinden farklı düşünen üyelere "ensest" diyerek iğrenç bir itham ve hakarette bulunuyor.
nereye şikayet ediyoruz bu şahsiyeti?

Eziklik sana mahsus..

Sana resmen..hakkimi helal etmiyorum seni istemiyorum..diyen kadinin evinde asalak gibi 10 gun kalarak, her kime sozunu geciremiyorsan asil ezik sensin

O da bi zahmet bana degil eşine söylesin istemedigini. Tek ben gelmek istemiyorum dememle olmuyor.
Benzetmenizden dolayi sizi kibliyorum

Bu arada bir aciklik getireyim tamamen genel kültürünüz adina. Aile icinde olan iliskiye ensest iliski denir, kayninizla olan veya olmayan samimiyetinize kimse ensest demedi.

Lutfen size dogrusuni gostermeye calisan insanlara anlamlarini bilmediginiz, oradan buradan duydugunuz kelimeleri sarfetmeyiniz.

Sonucta benimde orada kalmak istemedigimi biliyorken bana degildr bi zahmet kocasina söylesin. Kendini ifade etmeninde bi sekli vardir. Hayirdir bilenip gelmissiniz.

Kendini ifade etmenin yolu varsa o yolu kullanıp ailenizin yanında kalmaya ikna edin insanları.

Kadının evine istenmediğinizi bile bile çöreklenip banane kocasını o ikna etsin diyemezsiniz.

Ayrıca madem ısrarla oluyor o işler ısrar edin çağırın onları bir 10 günde sizin de misafirperverliğinizi görelim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…