Bir helallik meselesi

Belli canim..abisinin karisina da sozunu gecirdigine gore bayagi baskin bir karakter..

Ne yegenmis be

Bir daha ki sefere eli bos gidin. Hicbir seye yardim etmeuin. Oturdugunuz yerden kalkmayin. Malum deveye diken...

Yok artık kadının evinde çoluğuyla çocuğuyla gidecek, 10 gün kalacak, yiyecek içecek ve de siz yerinden kalkma eli boş git diye akıl veriyorsunuz. Allah akrabanın da vicdanlısını versin.

Buraya sırf yorum yapmak adına gelmiş gibisiniz.
Bazen hatır gonül işleri vardır, bunlardan da yoksun oldugunuz kesin. Görmediginiz bir şey üzerine de yorumlamak kolay olsa gerek.

Bazen hatır gonül işleri vardır, bunlardan da yoksun oldugunuz kesin. Görmediginiz bir şey üzerine de yorumlamak kolay olsa gerek.

Yok bende gurur var istenmedigim yere gitmem.. hele hele yuzsuzlugume "hatir gonul" diye isim de takmam.. tam kapinin onune konulmalik bir tipsin konu sahibi, hatir ve gonulunle beraber..

Kadin sizi istemiyor canim hakkini helal bile etmiyor..

Neyin hatiri gonlu..kayninizin mi?

Bu arada seneye helallik istemeyecegim lafiniza da sesli guldum

Ha seneye de gideceksiniz yani..

Valla kisaca..yuuhhh..demek istiyorum size

Yuhhhh derken?
Evet seneye de gidecegim.
Sebebini ilk mesajda kendimi gayet ifade ettigimi düşünüyorum. Anladıysanız tabi ki.

Buda cok sacmaymis belki helal etmiyecem hakkimi sirf karsi taraf dedi diye niye helal olsun canimki madem benim cevabimin bir onemi yok niye soruyor o zaman kafamda deli sorular.cemalnir.hocayida cok severim halbuki

Evin hanımı seni ve çocuğunu istemiyor burası net mi kardeş? Hangi hatır gönül bu kimin gönlü kaynının mı?

Ben eltinin yerinde olsam evinden kovarim çok ciddiyim.10 gün kaldığı için değil her sene istenmedigi yere gelip bu kadar yüzsüz olduğu için.

Seneye helallik istemeyecekmis bak bak

bende eltimin 10 gün kalmasını anlamsız bulurdum

hele hele eşim istedi diye gelen beni hiçe sayanı hiç saymam
sizde saygıda kusur etmiyorsa şükredin
ben bir eve ev sahiplerinden biri davet ediyorsa 1 günden fazlasını diğer ev sahiplerine haksızlık olarak görüyorum
hele ki evin kadını değil erkeği çağırıyorsa

Yuhhhh derken?
Evet seneye de gidecegim.
Sebebini ilk mesajda kendimi gayet ifade ettigimi düşünüyorum. Anladıysanız tabi ki.
Seneye de gidecekmiş tam öldürmelik bir misafir nasıl bir yuzsuzluk ya

Artık ben iyi niyetli düşünemiyorum bunda başka bir şey var

Kimin evinden kovuyor? Bunu sırf oturdugu ev benim caliştigim paralarla alindıgi icin ve aylık belli bir para bizim sayemizde oldugu icin demiyorum.

Sonucta benimde orada kalmak istemedigimi biliyorken bana degildr bi zahmet kocasina söylesin. Kendini ifade etmeninde bi sekli vardir. Hayirdir bilenip gelmissiniz.

Evlimisiniz? Kocanizi ya da ailenizde bi büyugunuzü kıramadiginiz zamanlar olmadi mi?

Evliyim ve senin gibi bir eltim olsa döverim! Önce seni sonra kocami!

Seni okudukça canım eltilerimi daha çok sevdim kibar naif gururlu kendini bilen insanlar onlar çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…