- Konu Sahibi PamukBulutlar
-
Belli canim..abisinin karisina da sozunu gecirdigine gore bayagi baskin bir karakter..Yanlış şeyler gelmesin aklınıza.
Kaynım ćok ısrar ettiginde gelemeyecegimi söyledim. O zaman yegenim bizde kalsın dedi. Ben kabul etmedim yalnız göndermeye.
Eşi üzerinde de ailemizde de baskın bir karakter. Sözünü geciren bir insan.
Bir daha ki sefere eli bos gidin. Hicbir seye yardim etmeuin. Oturdugunuz yerden kalkmayin. Malum deveye diken...
Sende bir gariplik var konu sahibi, hic hos kokular gelmedi burnuma.. kendi ailen dururken eltinin evine gitme nedenin muhtemelen yeyip, icip, yatmak.. nasil olsa benden hoslanmiyor diye mutfagina girip bir corba bile yapmadigina adim gibi eminim.. kadinin kendi cocuklarinin uzerine bir de sen kendi cocuklarinin yemesini, daginikligini yikiyorsun..
Ayrica kaynin nasil bir mantikla sana bu kadar israr ediyor? Alti ustu 1.5 saatlik yol, Avrupa yakasindan Asya tarafina o kadar surede geciliyor zaten.. neden hayir diyemiyorsun kaynina mesela? Neresinden bakarsan bak tam hak helal edilmeyecek tipsin..
O hoca da keske her aklina geleni soylemese.. iyi gidip bir adamin sulalesini oldurelim sonra da hakkini helal et deyince hop, hersey sifirlansin :) saka gibi..
Buraya sırf yorum yapmak adına gelmiş gibisiniz.
Bazen hatır gonül işleri vardır, bunlardan da yoksun oldugunuz kesin. Görmediginiz bir şey üzerine de yorumlamak kolay olsa gerek.
Bu arada seneye helallik istemeyecegim lafiniza da sesli guldum
Ha seneye de gideceksiniz yani..
Valla kisaca..yuuhhh..demek istiyorum size
Kadin sizi istemiyor canim hakkini helal bile etmiyor..Buraya sırf yorum yapmak adına gelmiş gibisiniz.
Bazen hatır gonül işleri vardır, bunlardan da yoksun oldugunuz kesin. Görmediginiz bir şey üzerine de yorumlamak kolay olsa gerek.
Bu arada seneye helallik istemeyecegim lafiniza da sesli guldum
Ha seneye de gideceksiniz yani..
Valla kisaca..yuuhhh..demek istiyorum size
Anladigim tek sey ileri derecede gurursuz oldgunuz.Yuhhhh derken?
Evet seneye de gidecegim.
Sebebini ilk mesajda kendimi gayet ifade ettigimi düşünüyorum. Anladıysanız tabi ki.
Tahrik etmeye ćalışmayın. Güzelce yorum yapmak varkenTabi canım planı yapmış gidecek. Dadanmış yapışmış gibi kadıncağıza illa kalacak
Buda cok sacmaymis belki helal etmiyecem hakkimi sirf karsi taraf dedi diye niye helal olsun canimki madem benim cevabimin bir onemi yok niye soruyor o zaman kafamda deli sorular.cemalnir.hocayida cok severim halbukisabah spor yaparken tekrar yayın nurseliin mutfagı mıydı neydi yeni sezon ona denk geldim. cemalnur hoca vardı, hoca diyordu ki siz bu kelimeyi ağzınıza alıp söyledğiniz an karşısındaki kişinin hakkı size helaldır, o cevap veriri ya da vermez diye. boşver gitsin.
Evin hanımı seni ve çocuğunu istemiyor burası net mi kardeş? Hangi hatır gönül bu kimin gönlü kaynının mı?Buraya sırf yorum yapmak adına gelmiş gibisiniz.
Meselenin gururla alakası yok.Anladigim tek sey ileri derecede gurursuz oldgunuz.
Seneye de gidecekmiş tam öldürmelik bir misafir nasıl bir yuzsuzluk yaYuhhhh derken?
Evet seneye de gidecegim.
Sebebini ilk mesajda kendimi gayet ifade ettigimi düşünüyorum. Anladıysanız tabi ki.
Seneye de gidecekmiş tam öldürmelik bir misafir nasıl bir yuzsuzluk ya
Artık ben iyi niyetli düşünemiyorum bunda başka bir şey var
Kimin evinden kovuyor? Bunu sırf oturdugu ev benim caliştigim paralarla alindıgi icin ve aylık belli bir para bizim sayemizde oldugu icin demiyorum.Evin hanımı seni ve çocuğunu istemiyor burası net mi kardeş? Hangi hatır gönül bu kimin gönlü kaynının mı?
Ben eltinin yerinde olsam evinden kovarim çok ciddiyim.10 gün kaldığı için değil her sene istenmedigi yere gelip bu kadar yüzsüz olduğu için.
Seneye helallik istemeyecekmis bak bak
Sizin kafa sadece niyetsiz seylere calisiyor galibaSeneye de gidecekmiş tam öldürmelik bir misafir nasıl bir yuzsuzluk ya
Artık ben iyi niyetli düşünemiyorum bunda başka bir şey var
Evliyim ve senin gibi bir eltim olsa döverim! Önce seni sonra kocami!Kimin evinden kovuyor? Bunu sırf oturdugu ev benim caliştigim paralarla alindıgi icin ve aylık belli bir para bizim sayemizde oldugu icin demiyorum.
Sonucta benimde orada kalmak istemedigimi biliyorken bana degildr bi zahmet kocasina söylesin. Kendini ifade etmeninde bi sekli vardir. Hayirdir bilenip gelmissiniz.
Evlimisiniz? Kocanizi ya da ailenizde bi büyugunuzü kıramadiginiz zamanlar olmadi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?