- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi PamukBulutlar
-
Bende uzun süre görmeyeceğim birinden helallik isterim.. dünyanın binbir türlü hali varHakkı helal etmek tamamen biriyle görüşmeyeceğin zaman olmaz mı ya ben mi yanlış biliyorum? Hakkı helal edersin bir daha görüşmezsin ya biri beni aydınlatsın
Bende uzun süre görmeyeceğim birinden helallik isterim.. dünyanın binbir türlü hali varHakkı helal etmek tamamen biriyle görüşmeyeceğin zaman olmaz mı ya ben mi yanlış biliyorum? Hakkı helal edersin bir daha görüşmezsin ya biri beni aydınlatsın
Sende kapınin önune konmustun ama bak nasil geldin. Demek ki yorum yaparken saldiri amacli degilde biraz empati yaparak yazalimYok bende gurur var istenmedigim yere gitmem.. hele hele yuzsuzlugume "hatir gonul" diye isim de takmam.. tam kapinin onune konulmalik bir tipsin konu sahibi, hatir ve gonulunle beraber..
Bu kadın sizi evinde istemiyor ve bıkmış.Merhaba kk üyeleri.
Ailemden uzak, şehir dışında yaşiyorum.
Senelik bir kaç hafta tatilimi cocuklari alır, ailemin yanında geciririm. Gittigim zamanda kaynımın ısrarı ile on güne yakın onlarda kalırım.
Kaynimla gayet iyi anlaşırız. Eltimle de genel olarak bir sorunum yok, lakin benden haz almadıgini gayet iyi bilirim.
Giderken hicbir zaman elim boş gitmem. Hepsinin hoşuna gidecegini düşündügüm hediyeler alırım. Kizlarini benimkinden ayri tutmam. Kendi kızima ne aldıysam aynisindan alırım. Orada kalırken ev işlerini beraber halleder, yemegi beraber yaparız. Alışverise cıktıgimda evde eksik seyler varsa onlari tedarik ederim.
Gel gelelim vedalaşma zamanına. Eltime hakkını helal et dedigimde cevap vermedi ve ben bunu takınti haline getirdim. Gecen yil da sormustum, cevap vermedi ve duymadigini düşünmüştüm. Bu sene yine aynısı oldu.
Benim gelmemi istemeyişi aşikar, bende orada kalmak istemiyorum. Eşim ve kaynımı kıramıyorum.
Siz olsaydınız umursamaz mi takilırdıniz, yoksa benim gibi sebebini kendinizce sorgularmıydinız?
Siz burada boyleyseniz. Eltilerinizin sizden hic haz etmediginden ve illallah dediginden eminim :)Evliyim ve senin gibi bir eltim olsa döverim! Önce seni sonra kocami!
Seni okudukça canım eltilerimi daha çok sevdim kibar naif gururlu kendini bilen insanlar onlar çok şükür
Sende kapınin önune konmustun ama bak nasil geldin. Demek ki yorum yaparken saldiri amacli degilde biraz empati yaparak yazalim
Iyide konu sahibi elinden geleni yapmis surattan baska bir sey gormemis. 2 dir ozellikle helallik istemis duymazdan gelmis. Daha napsin. Yesin icsin yatsin ben olsam oyle yaparim. Ben sinir olacagima o sinir olsun.Yok artık kadının evinde çoluğuyla çocuğuyla gidecek, 10 gün kalacak, yiyecek içecek ve de siz yerinden kalkma eli boş git diye akıl veriyorsunuz. Allah akrabanın da vicdanlısını versin.
Kimin evinden kovuyor? Bunu sırf oturdugu ev benim caliştigim paralarla alindıgi icin ve aylık belli bir para bizim sayemizde oldugu icin demiyorum.
Sonucta benimde orada kalmak istemedigimi biliyorken bana degildr bi zahmet kocasina söylesin. Kendini ifade etmeninde bi sekli vardir. Hayirdir bilenip gelmissiniz.
Evlimisiniz? Kocanizi ya da ailenizde bi büyugunuzü kıramadiginiz zamanlar olmadi mi?
Konu sahibinin gitmedeki ısrarı anlaşıldı.Kimin evinden kovuyor? Bunu sırf oturdugu ev benim caliştigim paralarla alindıgi icin ve aylık belli bir para bizim sayemizde oldugu icin demiyorum.
Sonucta benimde orada kalmak istemedigimi biliyorken bana degildr bi zahmet kocasina söylesin. Kendini ifade etmeninde bi sekli vardir. Hayirdir bilenip gelmissiniz.
Evlimisiniz? Kocanizi ya da ailenizde bi büyugunuzü kıramadiginiz zamanlar olmadi mi?
Kimin evinden kovuyor? Bunu sırf oturdugu ev benim caliştigim paralarla alindıgi icin ve aylık belli bir para bizim sayemizde oldugu icin demiyorum.
:)Eltinize ev alirken forumu da aldiniz herhalde :) forum ne sizin ne de babanizin mali yani ne ben atar yapacaginiz eltinizim ne de "hatri(!)" olan kayninizim tatlim :) bizi kapi onune koyamazsiniz o kadar kolay
Sende kapınin önune konmustun ama bak nasil geldin. Demek ki yorum yaparken saldiri amacli degilde biraz empati yaparak yazalim
Hayir tabiki bunu demek istemedim. Sadece gelip yatiyor,yuk oluyor denildi. Bu yanlıs bunu anlatmak istedimorası benim paramla alındı, benim paramın keyfini sürüyor diyerek mi gidiyorsunuz o zaman? sebep burada yazan mı?
Empatibu ne alaka şimdi?
konu çok enteresan geldi bana, pek açık olmayan kısımlar var.
1 senelik üyelikle açılan ilk konu olduğu için yine backgrounda pek hakim değiliz...
*aile dururken, istenmediğini bile bile eltinin yazlığında kalmak
*aile dururken, istenmediğini bile bile eltinin yazlığında 10 gün yatılı, çocuklu şekilde kalmak
*eltinin istemediği bilindiği halde yüzsüzce kalmaya devam etmek, ortamı 2-3 günde terketmemek
*eltinin istemediği bilindiği halde hiç gitmeme seçeneğinin gündeme dahi gelmemesi
*kaynın nedensizce ısrar etmesi, bu ısrara uyum sağlamak
*kaynın eşini hiçe sayarak bu ısrara uyum sağlamak
*eşin kendisi olmadan 10 gün başka yerde yatılı kalmasına ses çıkarmaması, üstelik desteklemesi
*"bir dahakine helallik istemeyeceğim" denerek halen daha gidilmeye devam edileceğinin ima edilmesi
.
.
.
.
daha da sorular çoğaltılabilir. Velhasılıkelam bunları açıklarsanız konuya daha sağlıklı yorumlar geleceğini düşünüyorum.
Bu konu burda yazıldığı gibi masum değil bence, kadını resmen bıktırıp illallah dedirtmis, kadında hakkını helal etmiyor.Evliyim ve senin gibi bir eltim olsa döverim! Önce seni sonra kocami!
Seni okudukça canım eltilerimi daha çok sevdim kibar naif gururlu kendini bilen insanlar onlar çok şükür
Oo yeni görünümlü eski üyeSende kapınin önune konmustun ama bak nasil geldin. Demek ki yorum yaparken saldiri amacli degilde biraz empati yaparak yazalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?