• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hikaye bin ders

Bu hikaye doğru veya uydurma orasını bilemem.
ama bu tarz şeyler hatta daha kötüleri hiç mi yaşanmıyor bu ülkede sanki?
Komşuyu bırakın ailemize güvenemez olacağız neredeyse.
Allah ıslah etsin böyle insanları. Kimseyle samimi olmaya gelmiyor.

Bu da doğru tabi ama insanlar da biraz açıkgöz olsun diye bekliyorsun belki de.

Komşusu bunu yapacak kadar kötü olan bir insan hiç mi renginden anlamaz bu komşunun?
ah işte keşke öle olsa
olsa zaten burdaki konuları okumazdık
adanada bir olay vardı kadın komşunun kızını gel sana iş bulayım diye götürüyor sevgilisine peşkeş çekiyor
allahtan sevgili başka olaylardan polis takibinde olduğundan telefon konuşmalarından yakalanıyor da kız kurtuluyor
yine bir yiboda gerçekleşen bir olay vardı kızı benimle öpüştün resmini yayarım herkese söylerim diyen çocukla arkadaşları bize küçük çocuk getir diye zorlamışlardı da kız küçük erkek kuzenini götürmüştü
gerçi bunlar çocuk ama işte büyüyünce böyle lanet insanlara dönüşüyorlar
aslında çocuklar masum falan değil küçükten belli ediyor kendini
kötü yine kötü iyi yine iyi

Ayni mi bilmiyorum ama ben se anakarada boyle bi olayin olduğunu biliyorum.komsu cagiriyi yediğineictigine ne katiyorsa kkadim bayiliyor.adam da yapacagini yapiyo. Kadim gidip hemen polis ve eşine söylemiş.serefsizi hapse atmislar.kadrinin eşi de boyle devam edemem deyip bosanmis ve kadina ayri ev acip onun da geçimini sagliyormus

Bu ne yaaa ... Madem öyle fotoğraflar var bu durum kadın için daha kötü değil mi ? Neden gitmemiş şikayete? Ne alaka yani kabul edip devam etmesi daha mı iyimiş? Harbi hikaye gibi,inanması güç.

O neden uydursun ki?
İnandırıcı değil
siz arkadaşınızdan duyuyorsunuz ama gerçek diyorsunuz
gözünüzle görmediğiniz bir şeye gerçek demek doğru değil
belki de böyle bir olay hiç yaşanmadı
boşanan herkesin arkasından bir sebep uyduruyorlar

Bu doğru mu bilemeyiz ama hayatta böyle şeyler var , var oldukça da böyle pislikler biz her zaman böyle tedirgin olucaz!

İnandırıcı değil
siz arkadaşınızdan duyuyorsunuz ama gerçek diyorsunuz
gözünüzle görmediğiniz bir şeye gerçek demek doğru değil
belki de böyle bir olay hiç yaşanmadı
boşanan herkesin arkasından bir sebep uyduruyorlar
Yani sizin icin boyle bir olayin yasanmasi asla mumkun degil oyle mi?
Inanmamaniza bise diyemem tabi ama hergun neler neler duyiyoruz hicbirine inanmazsak harikalar diyarinda yasadigimizi dusuncez.
Ben arkd inandim, bilmiyoum belki yalan?

Yani sizin icin boyle bir olayin yasanmasi asla mumkun degil oyle mi?
Inanmamaniza bise diyemem tabi ama hergun neler neler duyiyoruz hicbirine inanmazsak harikalar diyarinda yasadigimizi dusuncez.
Ben arkd inandim, bilmiyoum belki yalan?
Olamaz demiyorum olabilir
ama arkadaşımdan duydum dediğiniz için inandırıcı değil

Valla inanırım geçenlerde bi haber çıktı belki duymuşsunuzdur nişanlı bir kız biriyle tanışmış biraz mesajlaşmış. Çocuk bunun nişanlısı olduğunu öğrenince kızı tehdit etmiş nişan takılarını setini bileziklerine kadar almış yetmemiş tehditle ilişkiye girmiş sonunda kız dayanamayıp polise gitmiş ve adam şuan serbest! tutuklanmadı serbest kaldı oluyo böyle olaylar artık o kadar normal geliyoki suçluların ceza almaması

Valla inanırım geçenlerde bi haber çıktı belki duymuşsunuzdur nişanlı bir kız biriyle tanışmış biraz mesajlaşmış. Çocuk bunun nişanlısı olduğunu öğrenince kızı tehdit etmiş nişan takılarını setini bileziklerine kadar almış yetmemiş tehditle ilişkiye girmiş sonunda kız dayanamayıp polise gitmiş ve adam şuan serbest! tutuklanmadı serbest kaldı oluyo böyle olaylar artık o kadar normal geliyoki suçluların ceza almaması

O kizda cok safmis.
Zorla iliskiye niye giriyor anlamadim.

O kizda cok safmis.
Zorla iliskiye niye giriyor anlamadim.

Bu yeni tanıştığı adamla cinsel konularda falan muhabbet etmiş adam sonradan kızın nişanlı olduğunu öğrenince mesajları nişanlısına göstermekle tehdit etmiş kızda korkmuş ne isterse yapmış polisede bayaaa bi geç gitmiş gerçi gitmişte nolmuş adam serbest kaldı

Ilk defa konu aciyorum . bi arkadasimdan dinledigim bi hikayeyi anlatmak istedim.
Arkadasimin annesigilin mahallesinde bi kadin evli cocugu da var. Bu kadincagiza kafayi takan bi adam. Adam da evli.Bigun komsuya gidiyo ve hayati karariyo resmen. Adam komsuyla bir olmus kadini bayiltip cok kotu fotogrflarini filan cekmis . sonra da baslamis tehditle kadini yanina cagirmaya. Bu olay tam 3 yil filan surmus. Mahallede kadinin sevgilisi var filn diyolarmis. Sonradan ortaya cikmis ki adam tehditle kadina istedigini yapmis. Ortaya nasil cikmis ayrintisini bilmuyorum. Kadinin kocasi bosamis cocuklarina da dna testi filan yaptirmis cocuklar kocasinin.2 cocufu varmis .2 cocuk bikac aylikken olaylar ortaya cikmis.Kadin babasinin evindeymis simdi. Ark diyo ki kadin kafayi siyirmis gibiymis, odadan disari bile cikmiyomus, resmen yasayan olu olmsu kadin. Bunlari yapan adam normal hayatina devam ediyo! Kocasi cicuklari almis anneyele gorusturmuyomus.
Filim gibi ama gercek!!
Herkes kimlerle oturup kalktigina kimin evine girip ciktigina coookkkk dikkat etsin arkadslar.iyice tanimadan guvenmeden kimsyle samimi olmamak lazim.
Boyle hikayeleri duyup da paranoyak olmamak elde degil .

Komsunun adamla nasil isbirligi yaptigi, kadinin nasil polise gitmedigi , kocasinin o adama nasil cezasini vermedigi hep ilginc noktalar tabi . ders almak lazim
kader diye bir filmi var vildan ataseverin özetine yakın nerdeyse . film kötü bitiyodu.

Back
X