Bir hikayenin daha sonuna geldik...Lütfen çıkış kapısına doğru ilerleyiniz !

BahtsizBedevii

FAKFAKİR
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
3.344
6.557
73
Vay vay vay...
Güzellik,bakım,hangi parfümü alsam,saçlarımı hangi renge boyasam topiklerinden BIR DERDIM VAR topigine gelmekte varmış...
Mevzuu derin hatunlar...Mevzu acı..
Uzuuun bir mesaj olacak...
Simdiden soyleyeyim...
Kemerleri baglayalim.....
Efenim simdi söyle oluyor ki 5 sene önce evlilik kervanına katılanlardanım...Hani diyoruz ya "gözümü bi açtım ki evlenmişim" :)
Eşimle universite donemlerinde basladi flörtümüz (flörtte bi garip kelime ama neyse)
Okulumuz bitti...
O isini buldu vs...
Bu arada ben babaannemin yaninda buyudum....annem babam ayrilmis ben bebekken....
Sorunlu bir aile daha dogrusu sorunlu bir baba!ya sahip olanlardanim..alkol..kufur..dahasi dahasi...
Birgun yine peder beyin hışmına ugrayıp,yalınayak sokağa kacip,sabahi zor ettigim bir gece salya sumuk aglayarak erkek arkadasimin yaninda aldim solugu...suan ki eşim evet...
Dedi ki madem boyle problemli gunler geciriyorsun ailemi biran önce yollayayim istesinler seni...
Her neyse....isteme fasli soz nisan...
Davullar zurnalar...Evlenmisimmmmm :)
Gunler aylari...aylar yillari kovaladi...
Her bir eksiklik hissettim en basindan beri..
Ne gibi mi?
Anlatayim....
Esimm.....
Cocuk gibidir...
Deh demeden gitmez..Surekli telefonda oyun oynasa....arkadaslari ile kahveye gitse...

Birlikte oluruz döner arkasini yatar..

Benimde bir karim.var yahu..birakayim elimden şu telefonu,birakayim oyun oymamayida birazcik ilgileneyim demez...
Hicc kiskanmaz....
Ruh gibidir anlayacaginiz...pardon ona ruh gibi degil öküz gibi diyorduk dimi?Tabi ben bu sorunlari hep uygun bir dille anlatirim...ama 2 gun sonra yine ayni...hatta ben banyo yap demeden banyo yapmaz diyebilirim......cok takintiliyim kisisel bakim konusunda....insanin kendine olan saygisidir benim nazarimda...her neyse...
Gecen senelerde bosanmanin esigine kadar geldik...
Fakat bu surede ailesi beni hic aramadi...hayirdir?ne oluyo?demediler...
Bende haliyle darildim ve o gun bugundur gorusmedim onlarla
Farkli sehirdeler zaten...
esim ailesinin oldugu sehire gitmek istedi.ilk basta kabul etmedim...fakat baktim aramizda ciddi sorunlar olusmaya basladi tamam dedim....
Ama bana sart koştu....ailemin oturdugu semtte oturacagiz dedi....yakin mesafe yani...bak yapma etme desemde dinletemiyorumm...
Ha bu arada gitmek istemiyor olmamin bir sebebi daha var...
Babaannem...dunyadaki tek servetim...dedigim gibi beni o buyuttu ve ben evlendikten sonra yalniz yasamaya basladi...fakat yakininda oldugum icin banka market vs isleri ile hep ben ilgilendim...sukur eli ayagi tutuyor ama yeni bir ameliyat gecirdi...
6 ay kadar koltuk degnekleri ile idare etmek zorunda...
Banyosunu bile ben yaptiriyorum...
Ona karsi vicdani sorumlulugum cok fazla...
O yuzden birakip gidemem....

Esimin ailesi bencil insanlardir....
Bizim bey ailesinin yaninda tek kelime edemez....
Karimada sahip cikayim demez....
Boyle boyle aylarca hatta yillarca surdu tartismalarimiz...
Her tartisma bizi biraz daha kopardi
Gerek ruhen gerek bedenen...
4.5 ay boyunca birlikte olmadigimiz zamanlar oldu...sonunda baktik ki paylasilan birsey kalmamis
...
Bosanmaya karar verdkk....dilekcelerimizi verdik vs
Bu karari aldigimiz zaman dogru olani yapmis gibi hissettim hep...Ta kii mahkeme gunu belli olana kadar....10 gun sonra.....
...
Icimde bir bosluk..
Tarifsiz bir durgunluk halsizlik...
Elim kolum kalkmiyor...
Hayata karsi bakisimiz farkli...onceliklerimiz farkli....beklentilerimiz farkli....
Ama yinede acı geliyor....
Aliskanligin verdigi acı mı bu bileemedim...
Tek bildigim sey...hersey cok zor..........

Insan kendi duygularinin ismini koyamiyor bazen....
Sevgi mi aliskanlik mi bilemiyor...
Iyi niyetli aslinda...
Kimse icin kotuluk dusunmez...
Kufur hakaret bilmez...siddet bilmez...
Harcanmis alinmis satilmis karismaz...
Fakat ailesine cok duskun...yanlis anlasilmasin lutfen..herkes ailesine duskun olsun zaten ama karisini yada kocasini geri plana atacak kadar degil...
Mesela refalatci olarak 20 gun hastanede kaldim...
2 kere geldi....
Ama kahveye gitti...arkadaslari ile gezdi...
Yani ona gelll demek lazimmm.gitt demek lazim....kendi dusunmez...dedigim gibi ben babaannemle.buyudum....
Yeri geldi evin hem erkegi hem kadini olduk...evlendim ve omuzlarimdaki yuku biraz olsun hafifletmek istedim...basimda bir erkek varligini hissettirsin istedim ama cok pasif kaldi

Boşanmak tabi ki zor kimse güle oynaya boşanmıyor...aslında o hayal kırıklığının burukluğu ne umdum ne buldumun daha mutlu bi hayat için çıktığım yolun sonu mahkeme de mi biticektinin burukluğu var doğal olarak ve klasik olacak ama gerçekten zamanla geçecek..

Nasıl guzel insaarsiniz...
Cok tesekkur ederim...
Bazen uykumdan uyaniyorum yanimda olmadigini hissediyorum...bi bakiyorum uyuyo...kalbime bisey saplaniyo o an...
Ama farkliyiz iste..
Cok farkliyiz :(

Evet bende de olmustu.Yanindan ayrildigimda kafam rahat ve mutluydum ama o mahkeme isi benim gibi duygusuz insani bile yipratti cok buyuk bi bosluk ve pismanlik.Hele o gun tutun kollarimdan duserim simdi durumundaydim ama noldu o gunlerde geldi gecti.1 hafta sonra kendime geldim.Zamanla her sey unutuluyor hatta o evliligi o olaylar ben mi yasadim diye sasiriyorsun

Insan kendi duygularinin ismini koyamiyor bazen....
Sevgi mi aliskanlik mi bilemiyor...
Iyi niyetli aslinda...
Kimse icin kotuluk dusunmez...
Kufur hakaret bilmez...siddet bilmez...
Harcanmis alinmis satilmis karismaz...
Fakat ailesine cok duskun...yanlis anlasilmasin lutfen..herkes ailesine duskun olsun zaten ama karisini yada kocasini geri plana atacak kadar degil...
Mesela refalatci olarak 20 gun hastanede kaldim...
2 kere geldi....
Ama kahveye gitti...arkadaslari ile gezdi...
Yani ona gelll demek lazimmm.gitt demek lazim....kendi dusunmez...dedigim gibi ben babaannemle.buyudum....
Yeri geldi evin hem erkegi hem kadini olduk...evlendim ve omuzlarimdaki yuku biraz olsun hafifletmek istedim...basimda bir erkek varligini hissettirsin istedim ama cok pasif kaldi
illa ki. Yani gerçekten kötü bi insan olmasına gerek Yok ayrılman için. Evlilik aynı rotaya gitmek. Sizde dümeni farklı yönlere çeken iki kişi varmış, böyle olmazdı zaten. Biraz da gerçekçi olmak lazım. En zor zamanlarında senşnle evlenmiş, sende deli gibi aşıkmışsın. Ama artık mantık deme zamanın gelmiş.
Kendine bi yol çizdin öi? Nerede kalıyorusn şu an

Bİrbiriniz için hicbisey yapmadınzmi? Tamam mutsuzmussun, o ilgisizmis falan filan ama oturup konusmadnzmi sorunlarnz içinden çıkılmaz bi halde değil gibi hiç mi yardım almadınız? Bence 1 şans daha verin brbrnize oturun yeni bastan konusu dertlesin arkadaş gibi dinleyn brbrnizi sonra empati kurun. Belki sizinde hatalarnz vardır.

illa ki. Yani gerçekten kötü bi insan olmasına gerek Yok ayrılman için. Evlilik aynı rotaya gitmek. Sizde dümeni farklı yönlere çeken iki kişi varmış, böyle olmazdı zaten. Biraz da gerçekçi olmak lazım. En zor zamanlarında senşnle evlenmiş, sende deli gibi aşıkmışsın. Ama artık mantık deme zamanın gelmiş.
Kendine bi yol çizdin öi? Nerede kalıyorusn şu an

Evimdeyim...
Bir muddette burada yasayacagim...
Mahkeme sonuclandiktan sonra bir rota cizecegim elbet...
Ama suan o rotayi cizecek gucum bile yok...
Tamda dediginiz gibi biliyor musunuz...
Farkli iki insan...farkli zevkler...
Bosanma karari vermek icin siddet aldatma vs gibi durumlar olmuyor sadece...
Ruhen kopukluk bile yetiyor insanlari ayirmaya...

Evlilik yürümesi için iyi bir insan olmak yetmiyor.
Sorumluluk sahibi olmak, hayatını paylaştığın kişinin yükünü hafifletmek, o söylemeden istemesine gerek kalmadan yanında olmakta lazım demek...
Bunca yıl tabiri caizse gütmüşsünüz.
Bir ömür zaten olmazdı.
Bir kaç gündür beslediğim sokak kedisini görmesem merak ediyorum, endişeleniyorum.
O kadar zamanın hatrı var. Normaldir hissettikleriniz.
Ama geçer merak etmeyin. Siz zaten kendine yetebilen bir kadınsınız. Yüklerinizden kurtulmak illaki hafifletecek

Boşanmak tabi ki zor kimse güle oynaya boşanmıyor...aslında o hayal kırıklığının burukluğu ne umdum ne buldumun daha mutlu bi hayat için çıktığım yolun sonu mahkeme de mi biticektinin burukluğu var doğal olarak ve klasik olacak ama gerçekten zamanla geçecek..

Gormusken sorayım siz naptiniz ?

Bİrbiriniz için hicbisey yapmadınzmi? Tamam mutsuzmussun, o ilgisizmis falan filan ama oturup konusmadnzmi sorunlarnz içinden çıkılmaz bi halde değil gibi hiç mi yardım almadınız? Bence 1 şans daha verin brbrnize oturun yeni bastan konusu dertlesin arkadaş gibi dinleyn brbrnizi sonra empati kurun. Belki sizinde hatalarnz vardır.

Elbette ki benimde hatalarim vardir...
Hicbir problem yada sorun tek tatafli olmuyor...
Konusamiyoruz...
Ne zaman konusmaya baslasak tartisma cikiyo...
Sesler yukseliyo...
Mesela babasi bana SEN KUL HAKKI YIYOSUN dedi..
NEDEN dedim...
Madem işe girip calismayacaktin...senin yerine bir baskasi universite okusaydi dedi...
HER UNIVERSITE BITIREN IS BULAMIYOR MALESEF dedim...vs
Bu arada esimi izledim hep....
Elinde bir telefon oyun oynuyor :)
Onlarin bana soyledigi degildi onemli olan...
Esimin sessizligi sorun ettigim...
Bu ve buna benzer pek cok ornek....
Cok.pasif...
Hic sknti yasamamis...
El bebek gül bebek buyutulmus...
Zorluklar karsisinda cok savunmasiz ve etkisiz...

Back
X