Bir hödükle evli olmak

Esin kavgadan olaylardan zevk aliyor demek ki siz nasil cekiyorsunuz boyle bir kisiligi. Telefona casus programi yuklemis demissiniz bunu bile bile hic bir sey demediniz mi?

Esin kavgadan olaylardan zevk aliyor demek ki siz nasil cekiyorsunuz boyle bir kisiligi. Telefona casus programi yuklemis demissiniz bunu bile bile hic bir sey demediniz mi?
Kabul etmiyor ki.mesela telefonumun ışığı daima yanıyor aptal bi program gibi bişey açık ama bulunmuyor. Tel çalarken bazen ses açıkça da çıkmıyor sesi. Ama eşime bir şeyi kabul ettirmek imkansız. Güler ama asla evet şunu söyle yaptım demez sonra ona dair sorun cikinca da ben yaptım demedim der üst çıkar. Çoğu şeyi gözüme görsem de elle tutulur kanıt yoksa kabul ettiremedim ettirsem de özür dilemez çünkü net konusmadigi için ben cevap vermedim der.uzatirsam hakaret eder. Yazdıkca aklıma geliyor ,geldikçe iyice tiksindim.

Ne kadar etkilediğiniz ortada.. Yaşlarınız da çok küçük, mutluyduk diyebildiğiniz bir ilişkiniz varsa şayet eğer zamanında bugün onun için son kez herşeyi yaptıktan sonra bence kafanızdan boşanmayı geçirin. Tabiri bile çok kötü. Eşinizle uygun bir zamanda sakince konuşsanız, çocuğuna dayanamaz diye düşünüyorum. Birlikte çıktığınız bu yolda yalnız devam etmenizin doğru olmadığını, bir yuvanın kolay kurulmadığını, sıkıntılar dertler sorunlar olur ama aile olmanın bunları birlikte aşmak olduğunu anlatmaya çalışsanız..? Bence sizi gerçekten seven biri, geç de olsa sizi anlayacaktır. İnanarak yaparsanız bu konuşmayı, sonuç günden güne olumlu olacaktır.

Sinirlerine hakim olamayan asabi insanlarla gecinmek zor.
Babamdan biliyorum.
Insanlarmi var kim var hic sallamaz.
Bagirir aşagiladigida olur.

Ve ilkokul mezunu ama kimseyi begenmez.

Hep en iyisini o alir o yer o bilir ondan baska kimse yapamaz bilemez.
Biz artik kisilik bozuklugu oldugunu kabul ettik.

Annem cok zor donemler gecirdi hala da hani rahat bir hayat yasamiyor.

Misal biz karpuz aliriz o da alir tatlari aynidir ama onun aldigi hep iyidir bizimki adi ve kötudür.
Ona parami verdiniz?
Ben size alimde karpuz yiyin!
O yenirmi cope atin der asagilar.

Bu gibi bir cok sey.

Binada bagirir mahallede bagirir kahveye gider kavga eder gelir.
Otobuste millete satasir.
Marketde milletle tartisir.
Hic bisi bulamasa siyaset yapar kavga eder.

Akrabalari disladi
Yegenleri zerre sevmiyolar.
Arkadasi yok.
Evlerine gelen giden arayanlari yok.

Cunku herkesi soguttu kendinden yada kavgali.

Ayrica insan kullanmaya bayilir.
Isi dusunce arar birini.
Caninin istedigi zaman arayanin telf bakar.
Cani istemezse bakmaz.

Ahh yani boyle insanlar insanin özguvenini falan darmadumam eder.

Umarim esiniz duzelir.

Bir telefoncuya gidip o casus programi bulmalarini isteyebilirsin.
Hatta bulduktan sonra esine dava da acabilirsin. Bence sen aman tadım kacmasn diye süklüm püklüm duruyosun. Biraz dik dur. Anlasn o da. Sen onu ez, zaten eminim ki çok da övülecek bir adam degildir

Var 3 bucuk aylık.zaten dogumdan sonra iyice azdı hatta hamileligim mükemmel sayilirdi son anlara doğru koptu tutamadim ipini.
Valla sizin de açtığınız konulardan tanıyoruz eşinize deli diyorsunuz ama siZin de pek sağlıklı olduğunuzu söyleyemem karşılıklı yürüyor gibi geldi.

Hiçte aklıma gelmedi bu gerçekten ciddi bir adım olabilir Teşekkürler, dışarı çıkabilir cikabilmez yapıcam. Malum bebek...

İnşAllah eşim bu kadar da olmaz özellikle işi düşünce kısmını yakistiramadim ne kadar objektif bakabilirim orası ayrı. Allah annenize yardım etsin.bana da tabi.

Teşekkür ederim yorum için. Aslında buna yakın konuşmaları arada o bana ben de ona yapıyorum ama değişmiyor.

İnşAllah eşim bu kadar da olmaz özellikle işi düşünce kısmını yakistiramadim ne kadar objektif bakabilirim orası ayrı. Allah annenize yardım etsin.bana da tabi.
Malesef boyle.
Okadar degisik hayatlar karakterler var ki.
Birde babaniz olunca sevmesenizde silemiyorsunuz.
Umarim insanlar is isten gecmeden kiymet bilirler.

Senin konularını az çok biliyorum.sen de pek normal sayılmazsın ve bence eşini çok bunaltmışsın...konuyu tek taraftan dinliyoruz şuan ama bence doğumdan sonra lohusa depresyonunda olabilirsin ve eşin artık patlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…