Bir hödükle evli olmak

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Apartman kapısı,balkon kapısı açıktır daha da bağırır, dışarı çıkılır (poposunu saatler saatler sonra kaldırmaya ikna edersem) en ufak bişeye sinirlenir bağırır çağırır hatta hakaret eder,ozguvenimi kırar,artık yemek siparisimi tek veremem kekelerim yine bağırır bişeyi de becer diye. Dışardan nazik, yakışıklı biri gihi görünür,kavga ederken ki bu günde en en en az 48 kere olur,sesi mahallenin cirkeflerine döner incelir, kustahlasir. Bosanalim desem kapı orda der işi ciddiye götürmeye kalkmama müsade etmez,ciddiye almaz. Tüm bunlardan sadece bi iki dk sonra askimli konuşmaya şaka yapmaya kalkar. Mahallenin delisi gibi bişey kısaca.
2009 dan beri ayrılıp barisip sonunda evlenen bir ciftiz. Yaşlar suan 26-28.
O ilkokul mezunuydu benim ısrar ve destegimle suan 2 farkli açıktan üniversite okuyor ve benim mezun olduğum bölümü beğenmiyor. En son olay biraz önce Eğin anahtarını verdim ise giderken,seninki evde zaten bişey olur falan al dedim,apartman icinde biraz bagirarak "bilerek yapıyorsun ya" dedi gitti. Sanırım bahsettiği ise geç kalması ve benim onu 2 saniye tutmam. Hay senin saniyene de saatine de. Telefonunda bişey de yakalayamiyorum ne oldu da böyle zivanadan çıktı çok meraktan etmiyorum artık,tek ettiğim arada beddua kurtulmak için. Ona da ne amin der ne Allah korusun... öyle işte . Bide bana casus program mi ne yuklediyse ben nette ne aratsam,kimi arasam onun telefonunda da çıkıyor nasıl yapabildiyse, bu guvensizlikte kendinden bilir işi olayina dönebilir,kendimi takipteyim.

Eşini hastaneye yatırın bence ,kesinlikle tedavi olması gerekiyor
Ben de söylüyorum gözlerini kisip alaycı bakış atarak sen yat hastaneye gibi şeyler diyor. Allah im ya ses tonu da öyle inceliyor ki bazen gulesim geliyor ki normalde diksiyonu ses tonu vs dikkat çekicidir.

InsAllah giden o olur en azından benimle gelir. İlk böyle davranmaya başladığında büyük tepki verdim kendi çapımda, doktor aramaya başladık ben ne istersem o,ister nöroloji ister psikiyatri... sonra düzeldi sandim üstüne dusmedim ikimizde çalışıyorduk zaten.

Sakin ozguvenini kirmasina musade etme
Kendisinin psikolojisi normal degil, seninkini bozmasina izin verme. Kendine guven, ezdirme kendini.

Sakin ozguvenini kirmasina musade etme
Kendisinin psikolojisi normal degil, seninkini bozmasina izin verme. Kendine guven, ezdirme kendini.
İlk başlarda karşılık verdim daha da azdı ben sinir oldum o gitti içerde yedi icti. Artık daha sessiz ve sakinim ama durulmuyor illa çene yapıyor. Ya hiç sevmem bu lafı ama kadın gibi cenesi var yemin ederim şaka gibi. Artık erkek olarak göremiyorum öyle yaptikca evde kaynana var gihi diken ustundeyim bi açık görüp bulasmasin cirkef diye. Ne yapıp kendimi ezdirmicem ki fikriniz var mi

Cnm cevap vermek iyi bisey degil zaten. Sen onun konusmalarini kaale almadan dinle yani seni uzmesine musade etmeden. Sakinlestigi zamanda gerekli konusmalarini duzgun bir üslup ile yap. Tartismaya da acik olmasin. Tartismaya cevirdigi anda sonlandir konusmani.

Sen onu hatalarindan dolayi elestir. Seni elestirip asagilamasini kabul etme.

Sakinken "yok be karicigimm herkes kavga ediyor "diyip geçiyor.

Ve casus program var sanirim ama face Şifremi falan değiştirdim yıl oldu hala sormadı şifreyi. Yani aslında meraksiz ve önemsemiyor. Acaba bundan ne cikarmaliyim

niye evlendin, neden çocuk yaptın, neden boşanmıyorsun?.. kafamda bi sürü soru var. insnaın kendine ettği eziyeti başkası etmiyo valla.
Evlenmeden çok iyiydik hatta benim için yapmadığı fedakarlık kalmadı okudugum sehre gelip mermercide bile calıştı ki çok nazlı biridir. Ben de onun için yaptim birçok şey. Ama yapmaz olaydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…