- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Var 3 bucuk aylık.zaten dogumdan sonra iyice azdı hatta hamileligim mükemmel sayilirdi son anlara doğru koptu tutamadim ipini.Çocuk yok sanırım, ne diye kendine böyle işkence yapılmasına sessiz kalıyorsun?
Ben de söylüyorum gözlerini kisip alaycı bakış atarak sen yat hastaneye gibi şeyler diyor. Allah im ya ses tonu da öyle inceliyor ki bazen gulesim geliyor ki normalde diksiyonu ses tonu vs dikkat çekicidir.Eşini hastaneye yatırın bence ,kesinlikle tedavi olması gerekiyor
InsAllah giden o olur en azından benimle gelir. İlk böyle davranmaya başladığında büyük tepki verdim kendi çapımda, doktor aramaya başladık ben ne istersem o,ister nöroloji ister psikiyatri... sonra düzeldi sandim üstüne dusmedim ikimizde çalışıyorduk zaten.Özgüven sömürücü erkek modeli. Size bağırıp çağırarak özgüveninizi kırarak kendine muhtaç hale getirmeye çalışıyor. Bence kaçarak uzaklaşın çünkü genellikle sonu psikiyatristte bitiyor.
İlk başlarda karşılık verdim daha da azdı ben sinir oldum o gitti içerde yedi icti. Artık daha sessiz ve sakinim ama durulmuyor illa çene yapıyor. Ya hiç sevmem bu lafı ama kadın gibi cenesi var yemin ederim şaka gibi. Artık erkek olarak göremiyorum öyle yaptikca evde kaynana var gihi diken ustundeyim bi açık görüp bulasmasin cirkef diye. Ne yapıp kendimi ezdirmicem ki fikriniz var miSakin ozguvenini kirmasina musade etme
Kendisinin psikolojisi normal degil, seninkini bozmasina izin verme. Kendine guven, ezdirme kendini.
Cnm cevap vermek iyi bisey degil zaten. Sen onun konusmalarini kaale almadan dinle yani seni uzmesine musade etmeden. Sakinlestigi zamanda gerekli konusmalarini duzgun bir üslup ile yap. Tartismaya da acik olmasin. Tartismaya cevirdigi anda sonlandir konusmani.İlk başlarda karşılık verdim daha da azdı ben sinir oldum o gitti içerde yedi icti. Artık daha sessiz ve sakinim ama durulmuyor illa çene yapıyor. Ya hiç sevmem bu lafı ama kadın gibi cenesi var yemin ederim şaka gibi. Artık erkek olarak göremiyorum öyle yaptikca evde kaynana var gihi diken ustundeyim bi açık görüp bulasmasin cirkef diye. Ne yapıp kendimi ezdirmicem ki fikriniz var mi
Açıp okumaz kesinlikle burayı okusun diye lohusayken neler yazdım okusa duramazdi,en fazla siyasi video izler.Casus programi dediniz.
E o zmn kkya girdiginizide ogrenicek?
Sakinken "yok be karicigimm herkes kavga ediyor "diyip geçiyor.Cnm cevap vermek iyi bisey degil zaten. Sen onun konusmalarini kaale almadan dinle yani seni uzmesine musade etmeden. Sakinlestigi zamanda gerekli konusmalarini duzgun bir üslup ile yap. Tartismaya da acik olmasin. Tartismaya cevirdigi anda sonlandir konusmani.
Sen onu hatalarindan dolayi elestir. Seni elestirip asagilamasini kabul etme.
Ama ihtimal var. Hic merak etmiyormsunz takip ettigini? Whatsapp yazismalarindanmi haberdar oluyor yoksa tum yaptiklarinizdanmi?Açıp okumaz kesinlikle burayı okusun diye lohusayken neler yazdım okusa duramazdi,en fazla siyasi video izler.
Bilgim yok kabul etmiyor programi zaten ben tevafuken onun telde kendi arattiklarimi görüp anladım.Ama ihtimal var. Hic merak etmiyormsunz takip ettigini? Whatsapp yazismalarindanmi haberdar oluyor yoksa tum yaptiklarinizdanmi?
Evlenmeden çok iyiydik hatta benim için yapmadığı fedakarlık kalmadı okudugum sehre gelip mermercide bile calıştı ki çok nazlı biridir. Ben de onun için yaptim birçok şey. Ama yapmaz olaydikniye evlendin, neden çocuk yaptın, neden boşanmıyorsun?.. kafamda bi sürü soru var. insnaın kendine ettği eziyeti başkası etmiyo valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?