- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi asabihatun
-
Annemle babaannem şok oldular zaten babama işaret ediyorlar amcam da evine çıktı sinirlenip.Anne ,amcalar ve babanne napıyor bu sırada? Siz de niye çağırıyorsunuz arayıp arayıp belli ki ilk vukuatı değil. Aileleri fazla yüzgöz etmemeye çalışın yenge de anormal bence
Arıyorum açmıyor demişsiniz ya onu diyordum keşke hiç gelmeseydi.tabi nereden bileceksiniz böyle olacağını.Allah yardımcınız olsun, az kalmış inşallah huzurlu mutlu yuvanız olurAnnemle babaannem şok oldular zaten babama işaret ediyorlar amcam da evine çıktı sinirlenip.
Çağırmadan kastınız yengemler ise evleri üst katta çağırmadan iniyorlar nişanlımın ailesini diyorsanız onlar da bayramlaşmaya geldiler.
Hayır bir tane amcam yok vefat etti.Amcanın iki eşi mi var
Düğün en büyük korkum zaten nişanlımın ailesinde içki kullanan yok hiç sevmezler ama benim babam düğünde içecek diye aklım gidiyorİnsanın ailesiyle eşinin ailesi arasında kalması kadar kötü bir şey yok hele ki söz nişan dönemlerinde.. mümkün oldukça denk getirmeyin Allah kolaylık versin daha düğün var ://
O gün aile büyüklerinden biri devamlı başında olursa aklınız kalmaz amcanız mesela en azından biraz tutar babanızı. Zor bir durum zaten o gün bin tane derdiniz olacak birde onun gerginliği yansıyacak size inş herşey yolunda gider kimse o günü gerginlikle hatırlamaz.Düğün en büyük korkum zaten nişanlımın ailesinde içki kullanan yok hiç sevmezler ama benim babam düğünde içecek diye aklım gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?