Bir iç dökme sadece

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Bu akşam nişanlımın ailesi ailemle bayramlaşmaya geldiler biz nişanlımla dışarıdaydık daha sonra geçtik bize.Gittiğimde babam evde yoktu annem babaannem ve amcamın eşleri olan iki yengem vardı.Gayet güzel oturuyoruz sohbet muhabbet ama babam yok arıyorum açmıyo neyse geldi her zamanki gibi içmiş.
Hoşgeldiniz diyip oturdu yanlarına başladı saçma sapan konuşmaya.Nişanlımı mutfağa çağırdım babana işaret et istersen şimdi gerginlik olmasın saçmalarsa dedim tamam dedi.
Pazar günü çeyizim eşyalarım gidecek evime o konu açıldı kayınpederim araba ayarladığını söyledi zaten evim arabayla 10 dakikalık mesafede.Babam gerek yok biz ayarlarız diyor kayınpederim bizim iş arabasını getiricem diyor babam gene gerek yok diye çıkış yapıyor nişanlım iyice gerildi.O ara yengem bahçeye çıktı nişanlım da arkasından bahçeye sigara içmeye kalktı bende gittim baktım yengem gülüyo arkası dönük.Ne oldu yenge dedim gülesim geldi enerjimi atayım dedi nişanlım şok oldu sinirlendi.İçeri geçtik yine babam başladı benim kızım bitanedir kıymet bilceksiniz bilmem ne diye yani kısacası hem kendini hem bizi rezil etti.Allahtan kayınpederim dünya iyisi adam güzellikle konuşup cevaplar verdi bu şekilde zehir oldu bayram bana.
Babamı değiştiremedik zaten değişmez de ama bari kıymet bilceksiniz diye öne sürdüğün kızına önce kendin kıymet verseydin keşke baba..

Son düzenleme:
Anne ,amcalar ve babanne napıyor bu sırada? Siz de niye çağırıyorsunuz arayıp arayıp belli ki ilk vukuatı değil. Aileleri fazla yüzgöz etmemeye çalışın yenge de anormal bence

Az kalmış evinize çıkıyorsunuz. Sabredin biraz daha. Sonrada mesafe koyarsınız olur biter

Anne ,amcalar ve babanne napıyor bu sırada? Siz de niye çağırıyorsunuz arayıp arayıp belli ki ilk vukuatı değil. Aileleri fazla yüzgöz etmemeye çalışın yenge de anormal bence
Annemle babaannem şok oldular zaten babama işaret ediyorlar amcam da evine çıktı sinirlenip.
Çağırmadan kastınız yengemler ise evleri üst katta çağırmadan iniyorlar nişanlımın ailesini diyorsanız onlar da bayramlaşmaya geldiler.

Annemle babaannem şok oldular zaten babama işaret ediyorlar amcam da evine çıktı sinirlenip.
Çağırmadan kastınız yengemler ise evleri üst katta çağırmadan iniyorlar nişanlımın ailesini diyorsanız onlar da bayramlaşmaya geldiler.
Arıyorum açmıyor demişsiniz ya onu diyordum keşke hiç gelmeseydi.tabi nereden bileceksiniz böyle olacağını.Allah yardımcınız olsun, az kalmış inşallah huzurlu mutlu yuvanız olur

Babanız içkili olsada sizin için kendince sahip çıkmış, karşı tarafa kıymet bileceksiniz falan gibi sözler etmiş. Siz bu halinden dolayı utanmış olabilirsiniz tabiki ama, çokta kafanıza takmayın.Babanızın huyunu değiştiremezsiniz. İnşallah mutlu huzurlu bir yuvanız olur.Allah mesut etsin.

İnsanın ailesiyle eşinin ailesi arasında kalması kadar kötü bir şey yok hele ki söz nişan dönemlerinde.. mümkün oldukça denk getirmeyin Allah kolaylık versin daha düğün var ://

İnsanın ailesiyle eşinin ailesi arasında kalması kadar kötü bir şey yok hele ki söz nişan dönemlerinde.. mümkün oldukça denk getirmeyin Allah kolaylık versin daha düğün var ://
Düğün en büyük korkum zaten nişanlımın ailesinde içki kullanan yok hiç sevmezler ama benim babam düğünde içecek diye aklım gidiyor

Düğün en büyük korkum zaten nişanlımın ailesinde içki kullanan yok hiç sevmezler ama benim babam düğünde içecek diye aklım gidiyor
O gün aile büyüklerinden biri devamlı başında olursa aklınız kalmaz amcanız mesela en azından biraz tutar babanızı. Zor bir durum zaten o gün bin tane derdiniz olacak birde onun gerginliği yansıyacak size inş herşey yolunda gider kimse o günü gerginlikle hatırlamaz.

Back
X