- 1 Nisan 2022
- 2.857
- 1.669
- 83
- 38
Kızlar selam bu da dert mi diyeceksiniz ama sanırım hamile olduğum için daha hassas takılıyorum olaya . Şirkette resmen mobing uygulanıyor bana dikkatimi çekti hatta bir çok kişinin. Patronum ne yaparsam yapayım laf söylüyor beğenmiyor başkasına canım fln düşünmeler ben olunca bi ton laf . En son klimanın kumandasını aldı neymiş babasının odası neden soğukmuş dedim ben açıyorum babanız kapatıyor söylüyorum hatta ama adam sıcağı sevmiyorum ben evladım diyor söylüyorum bi ton laf babam soğukta kalacaksa sende kal dedi iyi dedm bende . İstediği şeyi yapıyorum gene laf bana çay getir diyor getiriyorum ki çaycı abla koyuyor her zaman böyle içiyor ona laf aynı çayı abla götürüyor sağol canım . Resmen bezdirme politikası. Kendi çıkarmıyor benden önce herkesi çıkarmış babası artık isyan etmiş . Buradaki arkadaşlar hamile olduğunu duysa belki çıkarır diyor yada farklı davranır yahu çıkarırsa çıkarsın farklı davranması için çocuğumu kullanamam ben . Biraz zaman geçsin zaten ik ya söylerim o söyler ona .. en son yediği yemeğin gramından fırça yedim yemeğini ben götürüyorum . Kaç gram bu kadar ben böyle mi yiyorum evet 1 yıldır buradayım hep böyle yiyorsunuz , sonra hep laf cidden bazen haklı olsam da konu kapansın diye haklısınız diyorum .. 1 yılımı yakmamak için istifa etmek istemiyorum… eşim sıkma canını kovacaksa kovar diyor yada hamile olduğunu öğrenince çıkarırsa çıkarır diyor boşver gittiği yere kadar .. öyle evet ama ben sürekli azar işitmekten nasihat dinlemekten yoruldum.. bebeğime zarar gelecek diye korkuyorum Allah korusun . Çıkarım çıkmasına ama ben bu adamın hakaretini çilesini 1yıldır çektim almadan hakkımı gitmek istemiyorum . İçimi dökmek istedim dediğim gibi çok büyük dert değil hele ülkem böyle iken izleyemiyorum artık yüreğim kaldırmıyor .