- 4 Şubat 2014
- 4.905
- 17.747
- 408
Benimki de öyle söyledi, suya atlama dedi bir deDoktorum Ege ve Akdeniz’de olmak şartıyla ameliyattan 1 ay sonra girebileceğimi söylemişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de öyle söyledi, suya atlama dedi bir deDoktorum Ege ve Akdeniz’de olmak şartıyla ameliyattan 1 ay sonra girebileceğimi söylemişti
Benim var, geçici durumdur büyük ihtimalleBurnunuzun icinde sislikler oluyor mu
Benimde var sag delikten daha az nefes aliyorum hattaBurnunuzun icinde sislikler oluyor mu
Öncelikle geçmiş olsun. Yorumlardan çok etkilenen biriyim ben de sizin gibi. Çok uzun süre araştırdım o yüzden. Hangi şehirde olmayı düşünüyorsunuz revizyonu?Merhaba
Oncelikle herkese gecmis olsun dilerim. Ben de 4 yil once gecirdigim basarisiz ameliyat sonrasi simdi kollari revizyon icin sivadim. Ikinci ameliyat olacagi icin bir tane kotu yorum bile begendigim doktordan vazgecmeme sebep oluyoro yuzden burada yeni ameliyat olmus ve iyi ki diyenlerinizden de doktorlarini ogrenmek isterim. Umarim hepiniz icin sikintisiz gecer bu surecler
![]()
Cok tesekkur ederimÖncelikle geçmiş olsun. Yorumlardan çok etkilenen biriyim ben de sizin gibi. Çok uzun süre araştırdım o yüzden. Hangi şehirde olmayı düşünüyorsunuz revizyonu?
Anladım, gerçekten dilerim ki bu sefer umduğunuz gibi olur her şey.Cok tesekkur ederimIstanbul’dayim ama her ile okayim. Iste bu dedigim doktoru bulabilirsem oraya gidecegim o yuzden ili hic fark etmez
Dogrudur o ilk surec kusur aramakla geciyor maalesef ki, zaten yeni olanlardan kusur bulamayanlari bulup oradan eski hastalarindan da iyi not aldin mi sira bende diye dusunuyorumAnladım, gerçekten dilerim ki bu sefer umduğunuz gibi olur her şey.
Yalnız şöyle bir konu var burda ameliyatın üstünden çok geçmedi hiçbirimizin. Benim mesela 2 ay bile dolmadı. Yani daha kendimizi anlayamadik ödemdir vs.dir.
Hepimiz her gün inceleyip duruyoruzve her şey yolunda gitsin de iyi iyileşelim modundayiz.
Benim doktorum ( şu ana kadar olan zaman için konuşuyorum tabi) iyi ve ilgili. Vedat Taş, Ankara'da. Ona ameliyat olmamda etkili olmuştu gelişimsel bozukluğu olan bir burnu yapmiş - Instagram'inda görmüştüm. Bu burnu yaptıysa benimkini kolay halleder diye düşünmüştüm.
Çok sevindim ben de haftasonuna doğru cikicam. Uzun yolculuğu hesaba katmazsak tatil iyi gelecek diye düşünüyorum.Ben yine tatildeyimbol bol yüzüyorum, dalıyorum çıkıyorum, burunla ilgili pek tedirginlik yaşamadım çok şükür. Hatta bence iyilesme süreci gayet konforlu. Eğikliği kafama çok taktım biliyorsunuz. Sanki o da daha hafifledi gibi. Tamamen iyileşince güzel ve doğal bir burun olacak sanki
Zaman herşeyin ilacı,
Nereye gideceksiniz tatileÇok sevindim ben de haftasonuna doğru cikicam. Uzun yolculuğu hesaba katmazsak tatil iyi gelecek diye düşünüyorum.
Güneş kremini yenilemeyi ihmal etme canım. Deri yeni iyilesirken güneş daha çok leke yapıyormuş
Şu anda 40 gün oldu göz kapağı ameliyatı, oldukça hafiflediler, 6 ayda tam sonuç olur. Yara izi biraz kalacak ama şu anda bile belirgin değil, arada kalıyor, belli olmuyor. Meme dikleştirme zor değildi, hatta Dr bile böyle rahat geçirdiğime şaşırdı, çok istemek ile alakalı bir şey. Burada yazdım, muayenede tüm doktorlar hassasiyetinizi göz önünde bulunduruyor, sıkıntı olmaz, geçmiş olsun
KOL GERME VE MEME DİKLEŞTİRME PROTEZLİ / SİLİKONLU AMELİYATI Doç Dr Murat Sarıcı
2. AY GÜNCELLEME .................................................. Sol meme inmedi ve hoş durmuyor maalesef. Sağ meme gayet iyi. Kollarım epey sarkık duruyor, bir kaç plastik cerrah gördü, tam germe yapılmadığını ve revizyon gerektiğini söylediler. Başarısız oldu, Dr kol germede iyi...www.kadinlarkulubu.com
Kullanıyorum tabi , çok dikkat ediyorum. Şapka falan da takıyorum sürekliÇok sevindim ben de haftasonuna doğru cikicam. Uzun yolculuğu hesaba katmazsak tatil iyi gelecek diye düşünüyorum.
Güneş kremini yenilemeyi ihmal etme canım. Deri yeni iyilesirken güneş daha çok leke yapıyormuş
Çok normal , umursamamak mümkün değil malesef. Bende o yollardan geçtim, deneyimli kişiler hep sabret boşuna üzme dese de üzülüyordum. Şu an hala tam iyileşmedi ama takmamayi öğrendim.Ben de bugün bantları mı çıkardım. İki hafta oldu ameliyat olalı. Çok şiş şuan ve biraz sağ tarafa kayık gibi. Açıkçası önden görünüşünü pek beğenmedim. Ama insan baktıkça kusur arıyor. Umarım şişliği çabuk iner. Sağ ve sol taraf birbirinden farklı vs. Umursamamak istiyorum.![]()
Evet hala çok sert mesela, uyuşukluk da oluyor başlarda, hissizlik. Bende o biraz geçti gibi ama sertlik aynen devamBir şeyler sormak istiyorum. Şimdi ben 2.Haftamdayım. Koku alabiliyorum fakat böyle pürüzsüz ve net bir şekilde değil. Sizce normal bir durum mu ve düzelecek mi? İkincisi de burnumu sanki vücudumun bir parçası gibi hissedemiyorum böyle dokununca tenime dokunuyormuş gibi değil de farklı bir şeye dokunuyormuşum gibi geliyor. Size de böyle şeyler oluyor mu?
Evet banada öyle demiştiBenimki de öyle söyledi, suya atlama dedi bir de
Benimde öyleydi git gide günler geçtikçe kokular netleşiyor korkmayın.bende 1.ayım bitti geçen güne kadar her sabah kalktığımda burnum kalıp gibi hissediyordum sanki heykel gibiydi taşa dokunur gibiydim ama onlarda azaldı dokunuyordum sürekli suan alıştım burnum mimiklerime katılmaya başladı zaten burun kenarlarım çoktan kaynamıştı o sertliği gitti ama burun ucum ve ucunun altı hala sertBir şeyler sormak istiyorum. Şimdi ben 2.Haftamdayım. Koku alabiliyorum fakat böyle pürüzsüz ve net bir şekilde değil. Sizce normal bir durum mu ve düzelecek mi? İkincisi de burnumu sanki vücudumun bir parçası gibi hissedemiyorum böyle dokununca tenime dokunuyormuş gibi değil de farklı bir şeye dokunuyormuşum gibi geliyor. Size de böyle şeyler oluyor mu?